Av Palak B.

GlamGlow YouthMud TingleExfoliate Treatment er en 10-minutters profesjonell kvalitet mudemaske for menn og kvinner. Det hevder å lysere huden, stram porene, slik at den blir myk, jevn og strålende tekstur. Denne behandlingen kommer fra Hollywood, California, og har blitt vurdert av topp Hollywood-kjendiser og modeller. Prisen på karet ville definitivt ødelegge banken, men lever denne behandlingen opp til alle sine krav? Finn ut gjennom denne anmeldelsen 🙂

Produktbeskrivelse: Denne gjørme masken forlater huden merkbart strålende og glødende. Det virker med kroppens naturlige fuktighetsgivende kollagen for å gi forsiktig oppmaling og bidrar til å forlate huden jevnere, lysere og mykere. Mens det gir strammere hudtekstur og strammere porer, gir det et mer ungdommelig utseende og absorberer urenheter uten å fjerne naturlige oljer.

Pris: $69

Min erfaring med Glamglow Youthmud Tinglexfoliate Behandling:

Siden jeg har kombinert / fet hud med T-sonen min som den mest fet, har whiteheads og blackheads alltid plaget meg til tross for vanlige opprydding og ansiktsbehandling hjemme og salong. Jeg var i desperat behov for en rask løsning, uten å måtte bruke mye tid eller penger igjen og igjen for å kvitte seg med disse problemene. Også porer på nesen ville gi meg mareritt når jeg lagde grunnlag på ansiktet mitt; Selv Porefessional av TheBalm hjalp meg ikke mye i det området.

Så kom denne GlamGlow YouthMud TingleExfoliate Mud Masque inn i mitt liv. Med sin imponerende emballasje og med sine uimotståelige påstander bestemte jeg meg for å prøve. Første gang jeg hadde brukt denne behandlingen, tørket den helt i løpet av 10 minutter, og viste seg som "10-minutters ansiktsbehandling i en krukke." Jeg kunne se noen "blader" i masken under søknad, men de gjorde ikke ' t forstyrrer meg i det hele tatt.

Å snakke om "TingleExfoliate" -aspektet, følte jeg ikke personlig tinte sensasjon. Alt jeg følte var at huden min strammet opp da masken tørket opp. Den "eksfolierende" delen skjer når du går for å vaske den av og da vil du se at den blir en mild exfoliator, noe som gir huden din den siste berøring med å bli strålende og smussfri.

Så, når jeg vasket det av, følte jeg meg som om et lag hadde blitt tatt av ansiktet mitt, og la det glatt, mykt og smidig - det også i en enkelt applikasjon. Så langt er jeg halvveis gjennom den store krukken og jo mer jeg bruker, jo mer forskjell ser jeg i huden min.

Akne arr er blitt lettere. Det var det vanskeligste å få glatt og porøs hud rundt nesområdet, men denne Glamglow-masken har klart å oppnå det. Min hud har blitt mer strålende og ansiktet mitt gløder hver gang jeg bruker det, mer enn tiden jeg får en dyr ansiktsbehandling på en salong. Det tørket ikke ut huden min da jeg bare bruker den bare en eller to ganger i uka. Det gjør jobben ganske pent og jeg må innrømme at jeg ikke har sett et så drastisk resultat med bare en ansiktsmaske på huden min før.

Pros av Glamglow Youthmud Tinglexfoliate Behandling:

  • Emballasjen er attraktiv og påstandene er fengende med "10-minutters ansikts i et krukke" krav, som har vist seg å være sant.
  • Denne masken har redusert de store porene på huden min og har hjulpet meg med å bli kvitt overflødig olje, whiteheads, blackheads uten å tørke ut huden og uten bruk av blackhead fjerning verktøy.
  • Etterlater ingen rødhet bak.
  • Enkel og klar til bruk, krever ikke mye tid til å vise resultater. Dette er det raskeste jeg har vært i nærheten av å få jevn hud.
  • Lukter ganske bra også.

Ulemper med Glamglow Youthmud Tinglexfoliate Behandling:

  • Ganske dyrt, selv denne store krukken er ganske liten når du sammenligner den med prisen 😛
  • Kun tilgjengelige online, forskjellige nettsteder viser forskjellige priser.
  • Kan tørke ut raskere hvis du ikke lukker lokket riktig etter bruk.

IMBB Rating:

5/5

Ville jeg tilbakekjøp Glamglow Youthmud Tinglexfoliate Treatment? Jeg vil definitivt tilbakekjøp det uansett pris som det har gjort underverk for meg. Det er ingen annen maske som har gitt meg denne typen resultat. Så, denne er definitivt min nye, dyre beste venn til jeg finner noe som vil slå dette produktet.

Glamglow Thirstycleanse Daily Treatment Cleanser Glamglow Supercleanse Daily Treatment Cleanser Glamglow Youthcleanse Daily Exfoliating Cleanser Glamglow PowerCleanse Daily Dual Cleanser Glamglow Supermud Clearing Treatment Glam Glow ThirstyMud Hydrerende Behandling

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: