Hilsen til alle IMBBians !!!

L'Oreal har en hel rekke "Voluminous" mascaras, og det er noen 10 ulike mascaraer med en liten endring i detalj og funksjonalitet. I dag vurderer jeg den vanntette versjonen fra dette området. Les videre for flere detaljer:

Produktbeskrivelse: Voluminous Million Lashes ™ Vanntett Mascara har en revolusjonerende kollageninfusjonert formel og Millionizer Brush for forsterket volum og definisjon. -Den luksuriøse, buildable, No Clump Formula forsterker hver lash umiddelbart. Glider jevnt, og varer hele dagen, mens du fortykker og skiller hver lash for et klumpfritt, flekkfritt utseende. -Miljoniseringsborsten er unikt designet for å forsterke og skille pisker fra hjørne til hjørne mens du bygger fantastisk volum. Det innebygde "Clean Sweep Wiping System" tørker børsten uten klumper som gir den perfekte mengden mascara for et ultravolumert, rent lash-utseende. Klump-fri. Flake-fri. Flekksikre. Hele dagen vanntett slitasje. Duftfri. Oftalmolog-testet og allergisk testet. Passer til følsomme øyne og kontaktlinser.

ingredienser:

Pris: $8.95

Jeg tar på L'Oreal Voluminous Million Lashes Vanntett Mascara:

Jeg har hatt øynene på denne mascaraen en stund og til slutt kjøpt den som en del av min siste Ulta-haul. Alle snakker om "ikke-vanntett" versjonen, men jeg bryr meg ikke mye om ikke-vanntett sminke, derfor kjøpte jeg den som kan håndtere svette og sporadisk vanning av øynene.

emballasje: Cylindrisk gullrør med en gylden hette for å holde tangen. Røret er sjenerøst i lengde og girthet; god mengde produkt for pengene betalt. Børsten er heller ikke for stor eller for liten - bare riktig størrelse. Borstene virker litt spooky fordi de er nål som og virker ganske skarpe - som om de kan stikke øynene mine, men heldigvis har det ikke skjedd.

Varen oppfanger ikke overdreven produkt og har ingen goop på slutten av børstene, så man må ikke tørke den mot rørets åpning for å fjerne ekstra produkt. Jeg fant at det gir et bedre resultat når staven er plassert i begynnelsen av lokket og rotert oppover, i stedet for bare den enkle feiebevegelsen.

Tekstur:Det er ikke veldig flytende-y eller vått, men er ganske tørt; Det skaper imidlertid ikke klumpete vipper og har derfor perfekt konsistens.

pigmentering: Ett lag gir en umiddelbar løft til øyevippene, men for å legge til mer volum og drama, må jeg gå over med flere swipes; Imidlertid har jeg brukt andre mascaras tidligere, noe som gir bedre volum og falskliknende utseende. Mascaraen i dette innlegget gir en åpenbar lengde på lashes, men ikke så mye tetthet.

Brukstid:Det har det bra for en hel dag og har ingen fallout overhodet. De andre forlengende og volumniserende mascaraene som jeg har brukt har en tendens til å ha fallout, noe mer enn andre, men ikke denne. Også, det klumper ikke min lashes eller la en grimy rest bak som er litt av å sette.

Fordeler med L'Oreal Voluminous Million Lashes Vanntett Mascara:

  • Reisevennlig emballasje.
  • Gir lengde på lashene i et par swipes.
  • Har ingen faller ut og smuldrer ikke på slutten av dagen.
  • Tørker lett.
  • Legger til en god krølle i lashene.
  • Slagtett og vanntett.
  • Leaves ingen mascara goop eller rester bak.
  • Lett tilgjengelig både i USA og India.

Ulemper med L'Oreal Voluminous Million Lashes Vanntett Mascara:

  • Ikke så mye volum som jeg ønsker fra en mascara.

Ville jeg tilbakekjøp L'Oreal Voluminous Million Lashes Vanntett Mascara?

Ikke denne mascaraen fra dette området, men ville prøve ut andre versjoner fra "Voluminous" serien. Jeg anbefaler det til de som søker lengde over volum i mascara eller kan bruke denne mascaraen og lagre den med en voluminiserende macara.

IMBB Rating: 3/5

L'Oreal Volume Million Lashes Mascara L'Oreal Voluminous False Lashes Mascara L'Oreal Voluminous Butterfly Mascara Maybelline Colossal Volum 'Express Vanntett Mascara Maybelline Hypercurl Volum 'Express Mascara Maybelline The Falsies Big Eyes Vanntett Mascara Beste vanntette mascaraer tilgjengelig i India

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 21 2019