Jeg var begeistret for å se denne nye linjen av The Body Shop og grep to produkter uten å vite hva en "Essence Lotion" er. Jeg liker å holde hudpleiebehandlingen min så enkel som den kan få for huden min er flammepåfyllende, men kunne ikke stoppe meg selv fra å plukke denne opp. Jeg var uvitende om begrepet "essens" før du kjøpte dette produktet og var uklart om bruken selv etter å ha kjøpt den. Så jeg gjorde litt forskning og fant ut at et essens er super lett og brukes til å forbedre effekten av andre produkter. Det er ofte forvekslet med toner, da begge har samme konsistens. Men dette er annerledes! Også om bruk, er du ment å bruke den over ansiktet ditt og deretter dab det inn i huden din. Sist, ja det gir hydrering, og regnes som svært effektiv i anti-aging regime.

Pris: INR 1895 for 160 ml

Produktbeskrivelse: Nyt en svært sensorisk opplevelse: Med sin bi-fase (olje + vann) formel, kombinerer denne Intensely Revitalizing Essence Lotion høyhetens ferskhet og nærende følelse av olje. Vår Essence Lotion har en lett forfriskende tekstur som glir på huden og etterlater en behagelig myk berøringsfarge uten en fettete følelse. Vår Essence Lotion gir øyeblikkelige synlige resultater mens du forbereder og aktiverer huden for de neste trinnene i rutinen.

Påstander: Øyeblikkelig: huden føles påfylt med fuktighet og virker mykgjort. Etter 4 uker: stråling gjenopplives og huden ser jevnere ut.

Hvordan å bruke: Rist flasken før du henter noen dråper i håndflaten eller på en bomullsstykke. Påfør ansiktet hver morgen og kveld, etter rensing og toning, men før serum og krem. Unngå øyeplass.

Min erfaring med kroppshandelen Oils of Life Intensivt Revitalizing Essence Lotion:

Jeg liker emballasjen til denne essenskrem alene fordi den er plast, og ikke glass. Jeg er ikke klumpete, men må være ekstra forsiktig når jeg håndterer glassemballasje, spesielt på hudpleieprodukter. Den kommer pent innpakket i en hvit boks, som har alle nødvendige detaljer trykt over den. Jeg finner det også reisevennlig som kappen lukker pent og ikke har en tendens til å komme seg av seg selv. Duften er et annet pluss punkt i dette produktet. Det lukter godt av stekte cumins, men på en finere, søtere måte. Du kan bare lukte duften hvis du sniffer direkte fra flasken eller på bomullsstoffet. Det forsvinner så snart du bruker produktet på huden. Er det ikke så bra?

Tekstur er akkurat som hvilken som helst toner - super tynn og rennende. Det blir lett å spre på ansiktet og blir også absorbert super raskt. Jeg vet at jeg bruker mye "super" for å beskrive produktet, men det er hva det er. Denne er ment for alle hudtyper, og kan også enkelt brukes om sommeren. Formelen er bi-fase (olje + vann), så sørg for at du rist flasken godt hver gang før du bruker den. Det gjør ikke min vanntette hud fettete eller fet. Du må sette på andre produkter som kremer og oljer etter det, slik at det ikke føles tungt, kakket eller lagdelt. Det suger bare inn i huden.

Nå kommer til forestillingen, gjør det hver eneste ting det hevder. Det er et utmerket produkt for alle hudtyper, og jeg antar for alle årstider også. Denne vil ikke føle tørking om vinteren eller fet i sommere / monsuner. Det gir faktisk en fin opplevelse og gjør huden min frisk. Som påstått forlater huden min øyeblikkelig myk og hydrert. Jeg ventet på å skape en prikkende følelse, men det beroliger faktisk huden ned. Min hud føles næret og sunt, og ber ikke om ekstra fuktighet i noen tid. Imidlertid bruker jeg oljen fra dette området etter å ha brukt denne essensen. Det føles også betryggende å vite at dette produktet faktisk øker effekten av andre produkter i min hudpleie, spesielt for andre produkter fra dette området.

Totalt er jeg veldig fornøyd med produktet og med måten den utfører. Men etter å ha sagt det, ville jeg ikke kalle det et must-ha i alles hudpleie regime. Som, folk med normal, klar, sunn hud trenger ikke å få det. Hvis du allerede har en sterk hudpleie diett, ikke investere i denne. For å se klare resultater, må du bruke den med sine søsterprodukter også.

Pros av Kropps Shop Oljer av Livet Intensivt Revitalizing Essence Lotion:

• Gjør alt det hevder • Emballasje • Super lettvekt • Gjør huden øyeblikkelig myk • Søt duft • Tørker ikke ut huden min • Får ikke huden min fettete • Gets absorbert lett • Øker effekten av andre hudpleieprodukter • Har aldri brutt meg ut

Ulemper med kroppshandelen Oljer av liv Intensivt revitaliserende Essens Lotion:

• Gjør ikke noe banebrytende, hevder ikke skjønt • Ikke en nødvendighet hvis du ikke bruker andre produkter fra dette området

IMBB Rating: 4.5/5

Ville jeg tilbakekjøpe kroppsforretningens oljer av liv intensiv revitalisering essens lotion? Min hud og jeg elsker dette spekteret. Min hud har forbedret seg mye med bruken av dette området. Jeg vil bare få det igjen hvis jeg kjøper andre produkter fra dette området.

Vil jeg anbefale Body Shop Oils of Life Intensivt Revitalizing Essence Lotion? Det er et utmerket produkt, og du kan prøve det ut.Men det er ikke et must-ha, og du kan klare det, spesielt hvis du har begrenset budsjett, eller bruker ikke søsterprodukter.

The Body Shop Oils of Life ™ Intensivt Revitalizing Cream Kroppshandelen Vitamin E Eyes Cube Forfriskende Anti-Fatigue Eye Stick The Body Shop Shea Beautifying Oil Kropps butikken Wild Argan Radiant Oil Kroppsbutikken Moringa Body Sorbet Støvler Botanics Intensivt Hydrating Shampoo Coloressence Candy Orange Intense Long Wear Væske Lip Color Banjara's Hair Revitalizing Pack Milani Moisture Lock Grapefrukt Olje Infused Lip Treatment - Revitalisering Grapefrukt Lotus Herbals Professional Phyto Rx Skin Brightening & Clarifying Essence May Coop Raw Sauce Hydrating Nourishing Essence

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: