Hei alle,

Etter å ha gjennomgått den nylig lanserte "Revlon Ultra Volume Mascara", vurderer jeg i dag "Revlon Volume + Length Magnified Mascara." Les videre for å finne ut mer.

Pris: $8.99

Produktbeskrivelse:

  • High shine black fiber formel gir forsterket volum og lengde.
  • Revlon Magnifying Lash Brush ™ - Kvadrat børste designet for å forankre formel til visker for intens volum + lengde.

ingredienser:

Min erfaring med Revlon Volume + Lengdeforstørret Mascara:

emballasje: Denne mascara kommer i et slank, flatt, svart mattrør med en lys blå hette. Røret er ganske lett og praktisk. Emballasjen er enkel, men ser ganske attraktiv ut.

Børste: Revlon beskriver børsten på denne mascaraen som en forstørrelsesborste. Personlig fant jeg ikke for mye av en forskjell mellom denne børsten og børsten på Ultra Volume Mascara. Denne børsten har også både korte og lange børster. Det plukker opp en anstendig mengde av produktet og bruker mascaraen anstendig, men siden det er en litt større børste, gjør det vanskelig å nå viskene nærmest innsiden av øyet.

Formel / Ytelse:Mascara gir litt volum og lengde til viskene i en enkelt sveipe. Selv om ingenting er for dramatisk, liker jeg at det klarer å åpne øynene. Du kan lagre på mascaraen hvis du vil, og det er ingen klumping. Men jeg la merke til at vippene føles litt stive etter søknaden, og det gir et unaturlig utseende.

Mascaraen er ikke vanntett og det smelter derfor hvis det kommer til å komme i kontakt med vann eller hvis du gni øynene dine. Mascara forblir satt rundt 4-5 timer. Du trenger en sminkefjerner for å bli kvitt alle sporene.

For å oppsummere, gir denne mascaraen anstendig volum og lengde til lashene, men ingenting som å blåse tankene dine bort.

Pros av Revlon Volume + Lengdeforstørret Mascara:

  • Pent pigmentert.
  • Gir anstendig volum og lengde til lashene.
  • Anstendig børste som passer godt.
  • God formel uten klumping.

Cons of Revlon Volume + Lengdeforstørret Mascara:

  • Piskene føles litt stive.
  • Ikke vanntett.
  • Større børste gjør det vanskelig å nå indre franser.

IMBB Rating: 3/5

Ville jeg tilbakekjøpe Revlon volum + Lengdeforstørret Mascara? Jeg vil ikke anbefale som det ikke er en må-ha. Jeg vil heller ikke kjøpe dette igjen.

Revlon Ultra Volume Mascara - Svarteste Svart Revlon Lash Fantasy High Definition Mascara Revlon Photoready 3D Volum Mascara Blackest Black Revlon Blackest Black Bold Lacquer Ved Grow Luscious Length And Volume Mascara Revlon Fabulash Mascara i svarteste svart NYC forstørret Mauve Big Bold Plumping Lip Gloss Bourjois Ultra Black Volume 1 Seconde Mascara Bourjois Ultra Black Volume 1 Seconde Mascara Catrice Glam og Doll Ultra Black og Curl Mascara Tom Ford Ultra Lengde Mascara Ultra Raven Maybelline Blackest Black Lash Sensational Mascara Revlon Photoready 3D Volum Mascara Blackest Black Makeup Revolution London Amazing Lengder Clear Mascara Tom Ford Ultra Lengde Mascara Ultra Raven

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: