Hei peeps, Organix / OGX er det ene merket jeg alltid har klarert når det gjelder hårpleie! Jeg har prøvd så mange av sine gamle områder, og nå er jeg på for å prøve noen nyopprettede produkter fra dem. Etter det sukkerrike marokkanske oljepriset har de lansert det ekstra styrkeområdet som jeg ikke kunne savne uten omkostninger. Så her er anmeldelsen for sjampoen. Jeg har vurdert balsammen før.

Pris: Rs 725 for 385 ml

Produktbeskrivelse: Nyt håret ditt med denne kremete skummet, laget med reparasjon av silkeproteiner og hydratiserende arganolje. Det vil bidra til å gjenopprette håret ditt mens du låser deg i sterk fuktighet for å lage silkefulle, perfekte tråder.

Min erfaring med OGX Ekstra styrke Argan Olje av Marokko Sjampo:

emballasje: Sjampoflasken kommer i en lys aquafarget flaske som ser fett og fylt med sjampoen. Den har en fin etikett over den som nevner navnet og alle sine krav. Den er ledsaget av en skinnende flip-hette som åpner og lukker med et klikk, så du trenger ikke å bekymre deg for spilling. Flaskene sitter pent i min dusjkabinett uten å falle av. De tidligere organix-flasker var ganske fete, men jeg vet ikke hvorfor de endret seg til en mindre størrelse til tross for mengden nevnt som samme. Jeg tror disse er litt dyrt for 725 dollar.

Konsistens og duft: Konsistensen av denne sjampoen er rennende som enhver annen sjampo. Sjampoen kommer i off-white farge med en perlefinish som gjør at den ser enda mer luksuriøs ut. En myntstørr mengde er nødvendig for å jobbe gjennom håret mitt. Det lammer helt bra, og jo mer det lærer, den renere skalp får jeg. Sjampoen har en fin parfymert duft med en forfriskende aqua touch. Det lukter fint og hyggelig, men duften kjører ikke i håret mitt som de andre organix-områdene.

resultater: Sjampoen forlater luften ren og oppdatert. Det veier ikke håret mitt i det hele tatt; Faktisk gir det en naturlig sprette til håret mitt. Det gjør håret mitt ekstremt mykt og skinnende. De ser veldig sunne ut etter en måneds bruk. Teknisk reparerer jeg ikke håret mitt helt, men hjelper definitivt med å gjenopplive håret mitt fra den skadede forårsaket på grunn av kjemiske behandlinger.

Det hydrerer hårsakselen min veldig bra, men ikke mine tørre ender. Mine ender er mer skadede og tørre i forhold til håret. Derfor var jeg litt skuffet over at det ikke hydratiserte den store skadede delen av håret mitt som det hevdet. Håret mitt ser litt tørt på dagen jeg vasker det; men neste dag ser det perfekt ut. Så generelt er det ganske bra, men jeg liker de eldre produktene mer i stedet for disse nye utgivelsene.

Pros av OGX ekstra styrke Argan Olje av Marokko sjampo:

• OGX gjør hele serien med sjampo, balsam, behandlingsmaske og serum. • Det ser veldig nydelig ut i skinnende turkisblå farge med glitrende god hette. • Konsistensen er stor og lurer seg utrolig i håret mitt. • Det har en veldig behagelig vannminne duft til den. • Det renser hodebunnen mitt veldig godt og forlater håret mitt friskt og hoppende. • Det gjør meg håret super silkeaktig, mykt og glatt. • Det hjelper å gjenopplive mitt skadede hår. • OGX tester ikke på dyr.

Ulemper med OGX Ekstra styrke Argan Olje av Marokko Sjampo:

• Flasken er mindre enn det vi pleide å få; Imidlertid er mengden nevnt det samme. • Det gjør håret mitt litt tørt først.

IMBB Rating: 3.5/5

Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale OGX ekstra styrke Argan Olje av Marokko sjampo? Nei, jeg ville ikke velge noe fra det nye sortimentet av Organix fordi de ikke lever opp til forventningene som angitt av eldre Organix-produkter. Du kan få det andre marokkanske oljepriset fra Organix og ikke dette.

Organix marokkanske Argan Oil Review Organix Light Marokkansk Argan Olje Penetrerende Olje - Fine Spritt Hair Review Organix Renovering av Argan Olje av Marokko - Penetreringsolje for alle hårtyper Organix Renovering av Argan Olje av Marokko Ekstra Penetrating Oil Review Organix Marokkansk Argan Oil Renewing Treatment Hårmaske er en rask løsning for skadet hår Organix Renover Marokkanske Argan Oil Conditioner Review Organix Hydrating Marokkansk Argan Oil Body Wash Review Organix Marokkansk Argan Creme Shampoo Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: