Hei alle,

Etter å ha gjennomgått skyggen "Glow" fra Sonia Kashuk Chic Luminosity Bronzer / Blush Duo, er jeg tilbake i dag med anmeldelsen av skyggen "Glisten." Så les videre for å finne ut om jeg likte det eller ikke.

Pris: $12.99

Produktbeskrivelse: Denne hybrid tekstur kombinerer alle de beste funksjonene i bakt, pulver, krem ​​og væskeformel for å enkelt blande, beskytte mot tørrhet og levere byggbare fargepenger som varer opptil 12 timer uten fading.

Veibeskrivelse: Bruk en liten børste til å bruke bronse til kinnben, panne, nese og hake. Påfør deretter rødme på eppene på kinnet, hvirvler tilbake mot hårlinjen i en sirkelbevegelse. Formelen er ren og byggbar, så unngår fargeoverbelastning.

Min erfaring med Sonia Kashuk Glisten Chic Luminosity Bronzer / Blush Duo:

emballasje: Dette produktet kommer i en enkel, brun, rund veskeemballasje. Emballasjen er enkel, men ser ganske stilig og attraktiv ut. Lokket lukkes magnetisk og det lukkes godt. Så det er ingen fare for at saken åpnes ved et uhell.

Bronzer og rødme er plassert i en enkelt panne og deles ned i midten. Det er en krokodilhud som mønster på produktene som ser veldig pen ut, selv om det bare er av estetiske årsaker. Det er ikke noe speil eller en børste forutsatt, og jeg er ok med det fordi de fleste ganger jeg ikke bruker dem selv om de leveres sammen med emballasjen.

Farge / tekstur / varig kraft:Produktet føles ganske tett i tekstur, og du trenger å virvle børsten noen ganger for å hente noe produkt, men produktet føles ganske glatt når det påføres huden.

Blush er en nydelig rosa nyanse, og den er varmere i forhold til rødmen i "Glow" duoen. Dette er en nyanse som passer bedre til indiske hudtoner. Blushen har en liten glimmer til den som gir en nydelig glød til ansiktet. Pigmenteringen av rødmen er litt ren, men du kan sikkert bygge den opp med flere swipes.

Bronzer er en pen bronse skygge, men litt for skinnende etter min smak. Det er ganske likevel. Det er sterkt pigmentert og en lys virvel er alt du trenger for å få en dyp farge.

Både rødme og bronzer gjelder lett og blander godt, men de har en tendens til å markere tørre flekker, og derfor vil jeg anbefale å fukte ansiktet riktig.

Bronsen / rødmen er ganske langvarig og varer lenge på meg i 5-6 timer. Jeg trengte absolutt ikke å bruke det hele dagen.

Fordeler av Sonia Kashuk Glisten Chic Luminosity Bronzer / Blush Duo:

  • Hyggelig 2-i-1-produkt.
  • Nydelige nyanser av rødme og bronzer.
  • En anstendig pigmentert rødme og en sterkt pigmentert bronzer.
  • Lett blandbar.
  • Kan påføres ren eller intensiteten kan økes etter ønske.
  • Anstendig varig makt.
  • Gir en fin flush og stråling til ansiktet.
  • Enkel, men stilig emballasje.

Ulemper med Sonia Kashuk Glisten Chic Luminosity Bronzer / Blush Duo:

  • Bronzer er litt for skinnende.
  • Høydepunkter tørre flekker og dermed ikke ville passe kvinner med tørr hud.

IMBB Rating: 3/5

Ville jeg tilbakekjøp Sonia Kashuk Glisten Chic Luminosity Bronzer / Blush Duo? Jeg ville ikke kalle det et må-ha-produkt, men du kan prøve hvis du liker nyanser. Jeg ville ikke tilbakekjøp.

Sonia Kashuk Glow Chic Luminosity Bronzer / Blush Duo Sonia Kashuk Essential Eye Kit Sonia Kashuk Spicy Nude Velvety Matte Lip Crayon Sonia Kashuk Vintage Wine Grand Bazaar Liquid Lip Sonia Kashuk Skjult Agenda Concealer Palette Maybelline fredd Glød Blush i Creamy Cinnamon Charlotte Tilbury Cheek til Chic Love er Drug Swish & Pop Blusher Leger Formula Light Naken Slitasje Touch of Glow Palette Alv. Studio Contouring Blush & Bronzing Powder NYX Baked Blush + Illuminator + Bronzer in Foreplay Physicians Formula Waikiki Strip / Peachy Glow Bronzer, Blush og Eye Shadow ELF Studio Contouring Blush og Bronzing Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: