Produkt kjøpt av IMBB

Hola Amigos,

Micellar rensende vann er en raseri i dag. Jeg ville prøve en fra lang tid og jeg vet egentlig ikke hva som holdt meg venter, men jeg kastet ingen tid i å plukke denne når jeg fikk sjansen til å plukke produkter til IMBB-sponset ordningen.

Produktbeskrivelse: Hva det er: Et ikke-skyll micellar rensevann med en tekstur som er ideell for sart hud.

Hva det er formulert til å gjøre: Dette produktet renser ansiktet og øynene effektivt i ett enkelt trinn. Den såpefrie metoden har rensende kuler som effektivt fanger og eliminerer urenheter og sminke. Den inneholder også HydroSenn +, en naturlig ingrediens som har vist seg å gi umiddelbar og langvarig hydrering mer effektivt enn hyaluronsyre. Den er formulert uten parabener, sulfater og ftalater.

Foreslått bruk:

 • Legg bomullspute direkte under pumpen.
 • Trykk på pumpen for å fullstendig fylle bomullsstykket.
 • Påfør ansikt, øyne og nakke.
 • Ikke skyll.
 • For nyopplevd gjenopplivet hud om morgenen, bruk en bomullsstykke for å påføre rensende vann til ansikt ved hjelp av milde slag.
 • For å slappe av øyeområdet, bruk rensende vann direkte til lukkede øyelokk med en bomullspute.

Pris: Produktet leveres i 3 størrelser, jo større er billigere. USD 6 for 1,69 oz / 50 ml; USD 12 for 6,76 oz / 200 ml; USD 20 for 13,5 oz / 400 ml.

Min erfaring med Sephora-samlingen Triple Action Cleansing Water:

Jeg har den mellomstore versjonen som kommer i en gjennomsiktig flaske med en svart skruehett. Flasken har alle detaljene trykt over den og kommer forseglet med en plastfolie rundt lokket. Hetten er en trykknapp som har et hull for dispensering av produktet. Den større, 13,5 oz flasken har pumpepumper. Produktet er klart, gjennomsiktig væske, og har konsistensen likt vann. På bomull føles det som fragrenset vann. 😉 Duften er frisk og gresskledd. Jeg liker det fordi det oppdaterer meg.

Nå kommer til hovedaksjonen, det vil si rensing - det virker bare bra på den forsiden. Det fjerner ikke sminke på en gang, vel jeg vet, de fleste rengjøringsmidler krever å gå over et par ganger, men med dette micellære vannet er det mye mer enn det. Du kan si at jeg er gal, men jeg holder renseprosessen på til jeg får en ren bomullspute, og det tar lang tid og mange bomullsputer å nå det punktet. 😛 Jeg vil si at dette er bra for å fjerne lys sminke, men med tung sminke vil du få øm hud hvis du prøver å fjerne den med denne rengjøringen, og det tar så lang tid.

For lett sminke trenger jeg rundt 7-8 bomullsputer, så du kan tenke hvor lang tid det tar å fjerne fullverdig tung sminke. Også rubbing-swiping bomullspute på ansiktet så lenge ... min hud virkelig liker ikke den. I dag bruker jeg det på dagene jeg er lei for å følge hele CTM rutinen. Jeg blir hjemme og solkrem er det eneste jeg bruker hver dag, som ikke trenger mye innsats i fjerning.

Det er trygt nok til å brukes på øynene, men er ikke for vannlinje. Jeg brukte den på min vannlinje og øynene mine var lite irritert etter det. 🙁 Men det er trygt for sensitiv hud og brøt meg ikke ut. Dette rengjøringsmiddelet forlater huden min myk, men for tørr hud, med en fuktighetskrem senere er et must.

Jeg har ikke brukt noen andre micellar vann derfor egentlig ikke kan sammenligne med noen andre.

Pros av Sephora Collection Triple Action Rensing Vann:

 • Robust emballasje.
 • Reisestørrelsesversjon er også tilgjengelig.
 • Vannlignende konsistens.
 • Trygg for øynene.
 • Ikke bryte meg ut.
 • Fin, lett, frisk duft.

Cons av Sephora Collection Triple Action Rensing Vann:

 • Ikke egnet for å fjerne tung sminke.
 • Tar for lang tid for å fjerne lys sminke også.
 • Ikke for vannlinje.

IMBB Rating: 3/5

Ville jeg tilbakekjøp Sephora Collection Triple Action Cleansing Water? Jeg antar nei, jeg vil ikke kjøpe det igjen. Det er så mange andre merker å prøve, pluss å sveipe bomullsstoffet så mange ganger, irriterer huden min. Jeg vil anbefale det til deg hvis du trenger en rengjøringsmiddel for å fjerne lys sminke.

Sephora Collection 10 Hr Wear Perfection Foundation Sephora Collection Universal Lip Liner Sephora Collection Vanilje Kremet Kroppsvask Sephora Collection Classic Pink Lip Liner To Go Mini Lip Liner Sephora Collection Total Age Defy Cream for Eyes and Lips Keracnyl Triple Action Face Mask Neutrogena Oljefri Acne Stress Control Triple Action Toner Nivea 3 i 1 Micellar rensevann L'Oreal Micellar Cleansing Water Chanel Eau Douceur renset vann Gucci rensing rensing vann Garnier Micellar Cleansing Water

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: