Hei søtder, Hvordan går det med deg? Jeg elsker bryllupsåret å gå rundt. Du vet alle at jeg er en stor Organix / OGX fan, og jeg fortsetter å prøve forskjellige områder fra dem. Så valget denne gangen er det nylig lanserte området "Extra Strength Argan Oil of Morocco"! Jeg plukket både sjampo og balsam som de jobber best sammen! Så la oss hoppe på anmeldelsen av denne balsam.

Pris: Rs 725 for 385 ml

Produktbeskrivelse: Luksus møter styrke. Denne tilpasningen av en OGX-favoritt bidrar til å gi overlegen hydrering med en tykkere og kremere formel. Laget med silkeproteiner og arganolje, hjelper det med at håret ditt er frodig, mykt og luksuriøst.

Ta håret tilbake til silkefull perfeksjon. Denne ekstrastyrkeformelblandingen som er styrket med silkeproteiner, bidrar til å styrke og myke hver streng med fuktighet.

Min erfaring med OGX Ekstra styrke Argan Olje av Marokko Conditioner:

Jeg elsker OGX for det faktum at de har vært så utrolig med å skape så mange forskjellige typer områder som møter forskjellige hårbehov. Man kan definitivt bli forvirret hvis man åpner OGX nettsiden og må velge bare 1 rekkevidde. Men jeg var sikker, siden marokkansk arganolje var noe jeg ventet på å prøve.

emballasje: Balsammen kommer i en fersk aqua blå farget flaske med en glitrende gullhette. Hetten er en flip som åpnes og lukkes med et klikk. Jeg elsker hvor attraktivt OGX-flasker er, og det blir veldig enkelt å se et utvalg ved å bare se på fargen på emballasjen. Flasker av tidligere intervaller pleide å være større og fetere enn disse. Jeg vet ikke hvorfor størrelsen har blitt redusert til tross for at mengden er den samme. Jeg kan definitivt bære disse rundt fordi de ikke er så tunge.

Konsistens og duft: Balsammen er hvit i farge og som de andre balsamene, er konsistensen super tykk. Jeg vil gjerne kalle det et hårsmør og ikke et hårbalsam på grunn av konsistensen. Det drenches håret mitt helt og oppløser godt på håret mitt belegg hver eneste strand godt. Duften er himmelsk som de andre OGX-produktene! Det lukter veldig forfriskende og skarpt og ligner på noen aqua mineral duft med en behagelig parfymert berøring. Men det går ikke i håret mitt i forhold til de eldre områdene.

resultater: Det pålegger oss å la det stå på i 3-5 minutter, men det hårder opp håret mitt og skaper en voksaktig beleggtekstur, og jeg finner det vanskelig å skylle. Derfor la jeg det på i 2 minutter fordi det gjør sitt arbeid veldig raskt. Det gjør håret mykt mykt, mykt og silkeaktig. Håret mitt ser super friskt ut, sunt og det ser faktisk hoppende ut. Så det veier ikke håret mitt på noen måte. Bortsett fra vanlige fordeler, gjenoppliver det mitt skadede hår i stor grad, og de ser veldig naturlig ut. Men det reparerer dem ikke helt, og jeg ville ikke engang forvente en balsam for å gjøre det! Det hevdet også å behandle tørt hår og dette er den delen der jeg er litt skuffet. Det behandlet min tørre håraksel vakkert, men det klarte ikke å behandle mine tørre ender som så og følte meg tørr.

Så samlet, en anstendig en, men jeg er ikke helt fornøyd. Det er bedre OGX-produkter du kan prøve!

Pros av OGX Ekstra styrke Argan Olje av Marokko Conditioner:

• Attraktiv emballasje i ferskvannblå og gull. • Lett å bære og bruke som hetten holder seg stramt. • Balsammen har en fin, himmelsk parfymert duft. • Det tar mye mindre tid på jobben. • Det gjør håret mitt glatt, hoppet, friskt og sunt utseende. • Det gjør at håret mitt ser ut til å bli mye mindre skadet. • Det gjenoppliver mitt skadede hår i stor grad. • Organix tester ikke på dyr.

Ulemper med OGX Ekstra styrke Argan Olje av Marokko Balsam:

• Det behandler ikke helt tørt hår helt. • Håret mitt opphører hvis det blir igjen i 3-5 minutter; derfor forlater jeg det bare i 2 minutter. • Det levde ikke opp til omdømmet som ble opprettet av eldre OGX-produkter.

IMBB Rating: 3.5/5

Vil jeg tilbakekjøp / Anbefal OGX Ekstra Styrke Argan Olje av Marokko Conditioner? Nei, jeg ville ikke da jeg ikke er imponert over de nye lanseringene! Snarere ville jeg gå tilbake til å prøve de eldre som jeg helt elsker!

Organix marokkanske Argan Oil Review Organix Light Marokkansk Argan Olje Penetrerende Olje - Fine Spritt Hair Review Organix Renovering av Argan Olje av Marokko - Penetreringsolje for alle hårtyper Organix Renovering av Argan Olje av Marokko Ekstra Penetrating Oil Review Organix Marokkansk Argan Oil Renewing Treatment Hårmaske er en rask løsning for skadet hår Organix Renover Marokkanske Argan Oil Conditioner Review Organix Hydrating Marokkansk Argan Oil Body Wash Review Organix Marokkansk Argan Creme Shampoo Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 27 2019