Hei alle sammen,

Victoria's Secret Coconut Milk Hydrating Body Lotion med Cotton Moisture Complex har blitt lansert som en del av Victoria's Secret's Coconut Milk fire-trinns Ultimate Moisture System for næret, berørlig hud fra hode til tå. Victoria's Secret har også lansert en ultra rik kremvask og kroppsolje i samme rekkevidde. Kokosmelk har vært en integrert del av hår- og hudpleierutinen siden barndommen; noe jeg hadde arvet fra min mor. Det er et flott kraftverk av næringsstoffer og en utmerket fuktighetskrem i tillegg til sine mange andre fordeler. Så omtalen av "kokosmelk" var mer enn nok overtalelse for meg å få tak i produktet i butikken. 🙂 Produktet kommer også med infused godhet av "Cotton Moisture Complex", som merket hevder å være en helt naturlig formel som inkluderer cottonseed ekstrakt, nærende hvit te og vitaminer A, C og E.

Produktbeskrivelse: Din hemmelighet til myk, sexy hud, blander vår naturlige bomulls fuktighetskompleks for varig hydrering og kondisjonering av kokosmelk for optimal fuktighet hver dag.

 • Eksklusiv bomull fuktighetskompleks for optimal fuktighet.
 • Kontinuerlig 24-timers fuktighet.
 • Infused med kokosmelk for sine beroligende og fuktighetsgivende egenskaper.
 • Klinisk bevist formel.
 • Internasjonal patentsøkende teknologi.
 • Uten parabener.

Pris:

$ 18 for 355 ml / 12 fl oz.

ingredienser:

Ingredienser er tydelig oppført på produktet. Det er en parabenfri formel.

Min erfaring med Victoria's Secret Coconut Milk Hydrating Body Lotion:

emballasje: Produktet kommer i en gjennomsiktig plastflaske med innebygde hvite striper og en svart pumpehett som kan låses ved å vri på sidene. Emballasjen er veldig robust og lekkasikker, noe som gjør det praktisk å bære under reisen. Jeg har gjennomført det med ca 4 veisturer, og det har aldri skuffet meg. Det kan være litt vanskelig å ta med på flyreiser på grunn av produktstørrelsen; Men hvis vekten ikke er bekymret, er det ekstremt reisevennlig på grunn av den låsbare hetten. Produktet er også tilgjengelig i TSA-godkjent 100 ml-størrelse emballasje i tilfelle du vil bære rundt i flyreiser.

Konsistens:Det er en hvit kremaktig lotion med en søt sammendrag duft av kokosmelk. Lotionen har en jevn, ikke-fettete tekstur, og den sprer seg lett på huden. Selv om konsistensen er tykk, blir den absorbert i huden uten å etterlate noen rester. Produktet er langvarig, og det tar bare en liten mengde for hver bruk.

Jeg bruker normalt dette rett etter å ha tatt dusj om morgenen og før du går til sengs. Når det er påført, holder det huden min fuktig hele dagen uten behov for gjenbruk. Dette kommer som en velsignelse da jeg har veldig tørr hud, spesielt på beina mine som blir veldig flakket om vinteren.

Kommer til duften, den har en mild behagelig duft av søt kokosmælk. Duften er ikke overveldende og forstyrrer ikke duften av parfymer eller kroppsdåper. Jeg elsker det faktum at duften matcher det med naturlig kokosmælk uten hint av kjemisk lukt. Det minner meg om hjemme 🙂

Jeg har brukt det de siste to månedene, og jeg elsker absolutt produktet. Det får huden min til å føles myk og hydrert med en mild, beroligende duft.

Fordeler med Victoria's Secret Coconut Milk Hydrating Body Lotion:

 • Det fukter og hydrerer huden ekstremt godt.
 • Uten parabener.
 • Bomull fuktkompleks formel legger til godheten av bomullsfrø ekstrakt, nærende hvit te, og vitamin A, C og E.
 • Emballasjen er solid og lekkasjebestandig.
 • Glatt tekstur, spre seg lett på huden.
 • Gets absorberes veldig lett uten å etterlate noen rester / greasiness.
 • Duften er mild, behagelig og beroligende.
 • Den milde duften påvirker ikke parfyme eller kroppsdåser.
 • Ikke forårsaket hudirritasjon eller utslett.
 • Passer til alle hudtyper.

Ulemper med Victoria's Secret Coconut Milk Hydrating Body Lotion:

 • Ingen. Jeg kan ikke tenke på noen ulempe for denne.

IMBB Rating: 5/5

Ville jeg tilbakekjøp Victoria's Secret Coconut Milk Hydrating Body Lotion? Ja! Jeg har allerede kjøpt sin 100 ml flaske for å bære sammen i flyreiser 😛

Vil jeg anbefale Victoria's Secret Coconut Milk Hydrating Body Lotion? Ja! Absolutt! Det er en god fuktighetskrem med godhet av kokosmelk som etterlater huden myk og hydrert, spesielt om vinteren.

Victoria's Secret Pure Seduction Hydrating Body Lotion - gir opptil 8 timer med fuktighet! Victoria's Secret Love Spell Cherry Blossom og Peach Hydrating Body Lotion Victoria Secret Secret Crush Hydrating Body Lotion Victoria's Secret Sensual Blush Hydrating Body Lotion Victoria's Secret Total Attraction Hydrating Body Lotion Parachute Advansed Coconut Milk Body Lotion St. Ives Kokosmelk og orkidextrakt Kroppsdel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: