Det er store sjampoer rundt, og jeg har hatt sjel og søker etter en god; Jeg har endelig avsluttet Redken Color Extend Shampoo, og jeg leter etter nye alternativer som kan beskytte mitt fargede hår og legge til noe levende glans uten å veie det ned da jeg har tynt hår. I dag vurderer jeg Sebastian Light Shampoo som kommer i en stor flaske. Jeg hater virkelig sjampo shopping hver måned, og når det er noe bra som passer meg, finner jeg det vanskelig å forandre. Jeg har hørt om dette salongmerket fra ganske få venner og hvordan det har forvandlet håret. Jeg hadde sett gode resultater fra dette merket under mitt siste salonshår, hvor stylisten brukte denne sjampoen og balsam. Jeg var veldig imponert over resultatene, så fikk dem alle 🙂

Produktbeskrivelse: Light Shampoo glir gjennom håret, og etterlater håret infundert med nærende balsam mens kroppsbevegelsen og løftingen går. Fremmer lette tørr og sunn strålende glans. Anbefales for fint kjemisk behandlet hår. Fargerik. L.A. stylist duo kom på 70-tallet og bestemte seg for å presse ting videre og ta en generasjon fra blomsterkraft til fryktløs hårmote. Sebastian ble grunnlagt på dette prinsippet om fryktløshet. En tørst etter innovasjon og endring av spillet har vært vår raison d'être fra ordet. I dag er det ikke annerledes.

ingredienser:

Hvordan å bruke:

Masser inn i vått hår for å aktivere den rike skummet, skyll grundig. Gjenta om nødvendig. Følg med Light Conditioner.

Pris og antall:

$ 38 for 33,8 oz

emballasje:Sjampoen er den største tilgjengelige, men det er også små. Denne flasken er laget av slitesterk plast med trykkåpning. Det er en stor flaske og ikke egnet for reise, men den kan helles i mindre reisebaserte flasker.

Min erfaring med Sebastian Light Weightless Shine Shampoo:

Jeg har brukt sjampoen i noen uker nå, og dette har gjort håret mitt bouncier og denne sjampoen har også skinnet til håret mitt også. Siden det er fargesikkert, trenger jeg ikke å bekymre meg for det å vaske av hårfarge. Duften er veldig forfriskende og gjør dusjtiden mer avslappende.

Denne sjampoen er klar og har halvviskøs flytende konsistens, det glir på vått hår og lår veldig bra. Det tørker ikke ut håret mitt, men jeg bruker Sebastian Drench Conditioner etter å ha skyllet håret mitt.

Sjampoen er mild nok til å bli brukt hver dag. Jeg er glad denne sjampoen renser håret mitt veldig bra uten å tørke det og håret mitt lukter bra også.

Jeg bruker noen hårprodukter i noen tilfeller, og når det oppstår en opphopning, renser denne sjampoen bort resten. Balsam fra samme område fungerer også bra. Jeg bruker denne sjampoen etter å ha oljet håret mitt, og selv da gjør det en super jobb i å vaske av all olje. Jeg kunne ikke ha spurt noe mer fra en sjampo, jeg er veldig fornøyd med denne ene

Pros av Sebastian Light Weightless Shine Shampoo:

  • Renser håret godt.
  • Beskytter farge.
  • Reduserer frizz.
  • Lukter veldig fint.
  • Litt går langt.
  • Legger til glans til håret.

Cons av Sebastian Light Weightless Shine Shampoo:

  • Bulky flaske.
  • Dyrt.

IMBB Rating:

4/5

Vil jeg anbefale Sebastian Light Weightless Shine Shampoo?

Hvis du er ute etter en vanlig sjampo som kan hjelpe deg med å oppnå håndterlig og sunt hår, og beskytte hårfargene din, så er dette en must-have shampoo.

Sebastian Potion 9 Sebastian Professional Penetraitt Shampoo Sebastian Professional Liquid Gloss Defrizz Polering Drops OGX Fuktighet + Vitamin B5 Vektløs oljetåke Tresemme 24-timers kroppsvektløs volum og skinnbalsam The Body Shop Rainforest Shine Shampoo Tresemme Glatt og Shine Shampoo Matrix Opti Black Profesjonell Shine Forbedre Shampoo L'Oreal Professionnel Serie Expert Volumetry Shampoo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: