Hei alle sammen!

Dagens gjennomgang handler om Smashbox leppe og kinnpinne i skygge Malibu Berry.

Pris: $ 29 for 5 gm

Produktbeskrivelse: Få den ultimate West Coast glow-on-the-go! Fra Santa Monica til Sunset Boulevard er vår nyeste innovasjon i belysning inspirert av det magiske lyset av L.A. MULTIPURPOSE LIP + CHEEK COLOR.

Multipurpose farge for kinn og lepper. Det er en nyanse for noe blikk, fra en subtil skinn til en fullstendig spyling. Den lette, lysende formelen føles og ser så naturlig ut som din egen hud - bare mer opplyst og nydelig.

ULTIMATE IN BLENDING En smashbox-bare blanding av trifecta! Det handler om blanding, blanding og mer blanding for dette naturlige, opplyste utseende: En buet kuppelform betyr ingen harde linjer når du søker; en kremaktig formel betyr at formelen glir lett på huden; og til slutt en fløyelsaktig, flat svamp for blanding - så du får akkurat den rette mengden diffust farge.

Bare fakta: • Et vakkert opplyst, slør av naturlig farge for kinn, lepper og ansikt • Dobbeltsidig med en flat buffelsvamp i den ene enden og en buet kuppel på den andre - perfekt for å blande på farten! • Det er en nyanse for noe blikk, fra en subtil glans til en fullstendig spyling

Bruksanvisning: Påfør ansikt, lepper og / eller kinn for et vakkert opplyst slør av naturlig farge. Bland med den medfølgende svampen.

ingredienser:

Min erfaring med Smashbox L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color - Malibu Berry:

Dette er min første multi-purpose pinne. Den kommer, er en vri, klumpete pinneform med en svampfugl festet på bunnen. Det er lett og reisevennlig.

Den har en fjær lett formel. Ved farging føles det som ingenting har blitt brukt på huden. Skyggen Malibu Berry er en søt, middels berryskygge med subtile golden glans. Skyggen er godt pigmentert og medium i intensitet, noe som gjør det ideelt uten å gå over bord. Multifunksjonspinnen er virkelig blanding og kan ikke resultere i streker.

Selv om den inneholder en svamp svamp, foretrekker jeg å bruke min egen pensel / verktøy for å blande formål når jeg legger det på kinnene. Det gir en naturlig flush av farge til kinn og lepper, med subtile glans som lyser det generelle utseendet med en sunn glød, men uten å være altfor synlig.

Når den påføres på lepper, ser den litt frostig ut, men veldig vakker. Berry shade var ikke min farge før jeg brukte dette produktet. Jeg har falt for formelen. Den leveres med enkel blanding, strekkfri applikasjon og fremhever ikke porer eller tørre flekker. Livslengden er 5-6 timer i gjennomsnitt.

Pros av Smashbox L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color - Malibu Berry:

• En naturlig, medium intensitets bærskygge med gylden glans. • Glansen er subtil og ser ikke over toppen. • Legger til en lysstyrke og sunn glød. • En multi-purpose pinne for kinn og lepper. • Enkel og strekkfri applikasjon. • Perfekt blandbar. • Ingen breakouts, ingen striper og ingen accentuering av tørre flekker eller fine linjer av lepper. • Går opptil 6 timer i gjennomsnitt. • Feather light formel. • Robust emballasje.

Cons av Smashbox L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color - Malibu Berry:

• Prislappen er bratt for mengden som tilbys.

IMBB Rating: 4.8/5

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Smashbox L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color - Malibu Berry: Jeg absolutt anbefale det. Siden dette vil vare lenge, vil jeg ikke kunne tilbakekjøpe denne nyansen igjen.

TheBalm Beauty Queen Stainiac Cheek og Lip Stain Review Body Shop Poppy Universal # 50 Lip & Cheek Velvet Stick Review Body Shop Lip and Cheek Velvet Stick i valmue Red Review Body Shop Poppy Coral # 35 Lip & Cheek Velvet Stick Review Bellapierre Kosmetikk Cheek & Lip Stain In Pink Review Kryolan Lip n 'Cheek - Dahlia Review L.A. Colours Cherry Cheek & Lips Tinted Stain Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: