Hei IMBBians,

Jeg har endelig fått et sukk etter fire måneder med hardt arbeid, med plasseringer og alt. Endelig er mine eksamener over! Det gir meg mer tid til å skrive opp vurderinger som jeg elsker å gjøre. Jeg gjorde en liten shopping haul og denne lotion er en del av det. La oss komme i gang.

Pris: 125 INR for 100 ml

Produktbeskrivelse:

Jeg tar på Himalaya-beroligende kroppslotion for tørr hud:

Jeg tror dette er min første lotion fra Himalaya; Jeg har aldri prøvd en før. Lotionen kommer i en hvitfargede flaske med en grønn hette som har en flip top. Åpningen disponerer den nødvendige mengden av produktet uten oppstyr. Detaljer er gitt på baksiden av flasken. Den er robust, ikke stor og reisevennlig.

Lotionen er hvit i fargen. Konsistensen er god; det er verken tunge eller klissete eller rennende. Jeg liker virkelig hvor lett det sprer seg på huden. Det beste med denne lotionen jeg la merke til var hvor lett det blir absorbert på huden og føles usynlig. Disse varme badene jeg tar for kulde har en tendens til å gjøre huden myk og tørr. Jeg bruker denne lotionen rett etter badet mitt, og det gjenoppretter bare fuktigheten som gjør huden myk og myk. Det lukter ammmmazing !! Duften er ikke veldig tung; Jeg liker det virkelig. Aromaen drar hele dagen.

Jeg har kommet over kremer som gjør huden min klebrig og føler meg tung, men dette virket vakkert for meg. Jeg har normal hud som pleier å være tørr om vinteren, og det gjorde en god jobb med å fukte det. Det føles ekstremt lett og usynlig også. Jeg er ikke sikker på hvordan det kan fungere for fet og ekstremt tørr hud. Det sier det er ment for tørr hud skjønt. På den negative siden inneholder den parabener som var en liten skuffelse. Annet enn det var det ingenting galt med dette kjøpet, og nå er jeg ikke i stand til å leve uten denne lotionen!

Fordeler med Himalaya beroligende body lotion for tørr hud:

• Elegant og reisevennlig emballasje. • God konsistens. • Sprer seg lett på huden med mindre innsats. Gets absorberes snart. • Føler ikke tung eller klebrig. • Jeg elsker aromaen. • Låser i fuktighet og eliminerer tørrhet. • Gjør huden myk og myk. • Føler nesten usynlig. • Rimelig og lett tilgjengelig.

Cons av Himalaya Soothing Body Lotion for tørr hud:

• Inneholder parabener.

IMBB Rating: 4.9/5

Vil jeg anbefale / tilbakekjøpe Himalaya-beroligende kroppsdel ​​for tørr hud? Helt anbefale det til alle! Jeg får definitivt dette snart som jeg er ferdig med å fullføre denne allerede!

Himalaya Herbals Intensive Moisturizing Body Lotion Review Himalaya Herbals Face Moisturizing Lotion Review Himalaya Herbals Protecting Body Lotion-gjennomgang Himalaya Herbals Nourishing Body Lotion Review Himalaya Herbals Beskytter Neem og Gurkemeie Body Wash Review Himalaya Herbals Aloe og Agurk Forfriskende Fuktighetskrem Review Himalaya Herbals Protective Sunscreen Lotion med SPF 15

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: