Hei alle,

Revlon går langsomt ut av alle sine gamle mascaraer fra det amerikanske markedet og erstatter dem med 5 nylig lanserte nye mascaraer. Disse nye maskarene er:

 • Revlon Ultimate All-In-One Mascara.
 • Revlon Ultra Volume Mascara.
 • Revlon Super lengde Mascara.
 • Revlon Volume + Lengdeforstørret Mascara.
 • Revlon Dramatisk Definisjon Mascara.

Disse maskarene kommer i forskjellige fargete emballasje og ser ganske attraktive ut. Jeg plukket opp to fra dette området - "Ultra Volume" og "Volume + Length Magnified" Mascaras. I dag vurderer jeg "mascara" Ultra Volume ". Les videre for å finne ut mer.

Pris: $8.99

Produktbeskrivelse: Kondisjonering, klumpfri formelplumper visker. Revlon Lash Plumping Brush. Trippelspor designet for å holde formel for maksimalt volum. Korte og lange børster som er utformet for å kamme hver lash og eliminere klumper.

ingredienser:

Min erfaring med Revlon Ultra Volume Mascara - Blackest Black:

emballasje: Denne mascara kommer i et slank, flatt, svart mattrør med en hetrosa hette. Røret er ganske lett og praktisk. Emballasjen er enkel, men ser stilig ut.

Børste: Revlon beskriver børsten på denne mascaraen som en lash plumping pensel. Den har både korte og lange børster som er designet for å kamme hver lash og kvitte seg med noen klumper. Penselen er litt på den større siden, men fortsatt ganske anstendig å bruke. Det er litt vanskelig å nå lashene nærmest innsiden av øyet, men ingenting vi ikke har klart før.

Formel / Ytelse:Jeg er litt på gjerdet om ytelsen til denne mascaraen. Selv om det gir litt volum til lashene mine, er det ikke noe spesielt eller noe jeg ville kalle "Ultra Volume." Det klarer å markere lashene og gjøre dem dristige, men det handler om det.

Den gode delen er at layering av mascara ikke fører til clumping, men jeg la merke til at vippene føles litt stive etter søknaden og dermed ikke ser for naturlig ut. Jeg personlig liker ikke denne typen effekt.

Mascaraen er ikke vanntett og det smelter derfor hvis det kommer til å komme i kontakt med vann eller tårer. Jeg er personlig fin som jeg ikke foretrekker vanntette mascaraer som gjør å ta av seg sminke. Mascara forblir satt rundt 4-5 timer. Du trenger en sminkefjerner for å bli kvitt alle sporene.

Før og etter fargeprøver:

For å oppsummere, gir denne mascaraen anstendig volum til lashene, og legger til det ekstra for din sminke. Det er imidlertid ikke noe ekstra spesielt at du må kjøre til butikken for.

Her er noen før og etter bilder:

Pros av Revlon Ultra Volume Mascara - Blackest Black:

 • Pent pigmentert.
 • Gir god volum til lashene.
 • Anstendig børste som passer godt.
 • God formel uten klumping.

Ulemper med Revlon Ultra Volume Mascara - Blackest Black:

 • Piskene føles litt stive.
 • Ikke vanntett.
 • Større børste gjør det vanskelig å nå indre franser.
 • Litt underwhelming for noe markedsført som "ultravolum".

IMBB Rating: 3/5

Ville jeg tilbakekjøpe Revlon Ultra Volume Mascara - Blackest Black? Jeg vil ikke anbefale som det ikke er en må-ha. Jeg har allerede en mer fra dette området og vil ikke tilbakekjøre den eksakte.

Revlon Lash Fantasy High Definition Mascara Revlon Photoready 3D Volum Mascara Blackest Black Revlon Blackest Black Bold Lacquer Ved Grow Luscious Length And Volume Mascara Revlon Fabulash Mascara i svarteste svart Bourjois Ultra Black Volume 1 Seconde Mascara Bourjois Ultra Black Volume 1 Seconde Mascara Catrice Glam og Doll Ultra Black og Curl Mascara Tom Ford Ultra Lengde Mascara Ultra Raven Maybelline Blackest Black Lash Sensational Mascara Revlon Photoready 3D Volum Mascara Blackest Black

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: