Hei alle,

I dag vurderer jeg en annen leppestiftkritong fra Jordana. Dette er den siste, så la oss komme i gang med anmeldelsen.

Pris: INR 249

Min erfaring med Jordana 12 Mauve Silk Lipstick:

emballasje: Denne blyanten kommer i en lubben tre blyant form. Den er fargekodd og kan lett plasseres i en stash. Hetten er gjennomsiktig og er litt tøff løs. Derfor kan denne blyanten ikke kastes i en pose akkurat slik. Siden du må skarpere opp blyanten, er det mye spild på produktet.

Farge: Jeg liker hvordan disse pennene heter, men "Mauve Silk" er en veldig skuffende nyanse. I utgangspunktet tenkte jeg at det ville være en god nyanse å ha på seg fordi det ser så kult ut. Du vil virkelig ikke tro at den er gjennomsiktig. Jeg trodde det ville være en fin plomme nyanse som ville se fantastisk ut om vinteren, men dette ser ut som en leppebalsam på leppene. Jeg er veldig opprørt med skyggen.

Tekstur: Den eneste reddende nåde for denne blyanten er tekstur. Det føles veldig lett på leppene, men det fukter ikke. Den glir på glatt og vil ikke understreke tørre flekker eller fine linjer på leppene. Det føles nesten som en veldig lett, vannaktig leppebalm.

Oppholdsstyrke: Siden tekstur er så tynn og vass, forblir den nesten ikke i 2 timer. Med måltider forsvinner det veldig raskt. Det er ingenting som kan gjøres for å forbedre oppholdskraften.

Fargeprøver:

Oppsummering fordeler og ulemper:

Fordeler av Jordana 12 Mauve Silk Lipstick:

• Fornuftig priset • Super jevn og kremaktig • Fargekodet emballasje

Ulemper med Jordana 12 Mauve Silk Lipstick:

• Svært lavt oppeffekt • Ingen farge • Ikke lett tilgjengelig

IMBB Rating: 1.5/5

Kjennelse: Det er et skip klart.

Jordana 14 Chocolate Cream Lipstick Jordana Lipstick True Red Jordana Lipsticks i Shade Amber, Bronze og All Spicy Jordana leppestift i 169 rosa sitronade Jordana 026 Garnet Lipstick Maybelline White Superfresh 12HR Whitening + Perfecting Compact Mine 12 mest brukte øyenlinser fra 2015 Maybelline Colorshow Leppestift - Forever Mauve Braun Silke Epil 3 Epilator Bollywood skuespillerinner i Kanjivaram Silk Sarees Giovanni Glatt som silke Deep Fukt Shampoo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: