Hei alle sammen! I dag skal jeg dele en veldig interessant DIY med dere. Ved tittelen vet du allerede hva jeg skal vise deg. Jeg liker ikke å tygge tyggegummi, så jeg fant en alternativ måte som ville holde pusten frisk. Jeg vet at det kan høres litt rart, men stol på meg når jeg forteller deg, dette er en god DIY!

ingredienser:

1. Destillert vann / kokt vann 2. kjære 3. Sitronsaft 4. Peppermynteolje / ekstrakt

Metode:

1. Sørg for å rengjøre fartøyet du skal gjøre denne sprøyten grundig inn. 2. Legg til omtrent en halv kopp vann og tilsett juice av en halv sitron.

3. Tilsett deretter 1 ts honning og 5 dl peppermynteolje / ekstrakt. 4. Pass på at du blander blandingen godt, fordi hvis det ikke blandes godt, så vil honningen bare sitte på bunnen. 5. Hell det inn i en ren sprayflaske hvis du bruker den som en puste spray.

6. Tada! Du har din egen tilpassede munnvann / pustespray klar til bruk.

Jeg misliker alltid den kjøpte munnen vasker, og jeg har aldri prøvd åndedrettsprayer. Jeg hater også å tygge tyggegummi, så dette er en perfekt DIY for alle som står overfor det samme problemet. Den er veldig lommevennlig og er fri for kjemikalier. Du kommer til å kontrollere hva som går inn i det, og ingen av ingrediensene er skadelige. Alle ingrediensene er naturlige og vil ikke forårsake noen bivirkninger overhodet. Jeg la ingrediensene til min smak. Men hvis du liker mer sitron / honning, for all del, gå videre og gjør det du liker. Det er de beste tingene med DIY. Du kan legge til / slette enhver ingrediens du vil ha. Jeg vil også anbefale at dette gjøres i små batcher.

Fordeler med denne DIY: 1. Ingen dårlig ånde. 2. Alkoholfri. 3. Sukkerfri. 4. Smaker godt. 5. Gjør deg frisk! 6. Superhandy hvis du bærer den i en sprøyteflaske. 7. Antibakteriell. 8. Den mørke sitron duften bidrar også til å heve humøret! 9. Billig!

Bildekilde: 1

Si farvel til dårlig ånde med disse 5 ingrediensene 10 måter å bli kvitt dårlig ånd permanent Hvordan kurere dårlig ånde Tips for å takle dårlig ånde Hvordan unngå dårlig ånde Patanjali Dant Kanti Dental Cream Review Ta vare på tenner: Munnhygiene

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: