Hei alle 🙂

I dag vurderer jeg en leppestift fra Makeup Revolution. Dette var en utilsiktet kjøp, da jeg hadde tenkt å kjøpe skyggen 'Vice', men endte opp med dette i stedet. Siden jeg kjøpte dette på nettet, faller det under kategorien "ikke-retur", dessverre. Så la oss komme inn i anmeldelsen.

Pris: INR 450

Produktbeskrivelse: Makeup Revolution London presenterer denne Luscious Amazing leppestift, som vil gjøre at du ser enda vakrere ut. Ikke-klebrig og langvarig, denne leppestiften vil spre jevnt. Denne leppestiften gir deg et uimotståelig utseende.

Min erfaring med Makeup Revolution Skandaløs Amazing Lipstick - Depraved:

emballasje: Det jeg liker mest om dette er den fargekodede toppen av hetten. Det ser ikke bare søtt ut, men sparer også tid. Selv om jeg følte at hetten er litt løs, kan den bæres rundt lett. Lippestiftkulen svirrer opp og ned uten problemer.

Skygge: Depraved er en veldig vanskelig skygge. Det er en lilla med blå toner og har neonhint som gjør det vanskelig å ha på seg. Det minnet meg om Priya Malik fra Bigg Boss da jeg hadde på seg det. 😀 Det ser bra ut og jeg er ikke en stor fan av skyggen.

Tekstur og pigmentering: Pigmenteringen er ganske mye gjennomsnittlig. Ca 2-3 swipes vil gi den faktiske fargen. Tekstur er glatt og føles veldig lett. Den glir uten tauer, men det har denne tendensen til å slå seg inn i leppelinjene. Likevel føles det ekstremt lett og usynlig. Jeg liker tekstur av disse leppestifter.

Varig kraft: Jeg har faktisk ikke brukt det hvor som helst, men jeg låste meg selv i rommet mitt for å prøve det ut (mens du så på en film og munched sjetonger: P). Jeg tørket av den etter ca to timer, og det forlot ikke en flekk bak. Også, jeg fant denne varianten litt tørking, og jeg har allerede problemer med leppene mine for en stund nå.

Pros av Makeup Revolution Skandaløs Amazing Lipstick - Depraved:

• Nydelig emballasje. • Fargekodd hette. • Virkelig jevn tekstur. • Føler lys på lepper. • Trekker ikke eller trekker.

Ulemper med Makeup Revolution Skandaløs Amazing Lipstick - Depraved:

• Skyggen er en stor con for meg. Det passer heller ikke meg, jeg er heller ikke en fan av det. • Jeg fant det tørking. • Pigmentering er bare gjennomsnittlig.

IMBB Rating: 2/5

Vil jeg anbefale / tilbakekjøpe Makeup Revolution Skandaløs Amazing Lipstick - Depraved? Denne kan hoppes over. Det var en tilfeldig kjøp for meg, dessverre. : - /

Makeup Revolution Skandaløs Vice Amazing Lipstick Makeup Revolution Go! Mono Øyenskygge Skandaløs Makeup Revolution London Skandaløs Amazing Lipstick - Misbruk Makeup Revolution London Mono Eyeshadow Skandaløs i Rave All Night! Makeup Revolution Delicious Mono Eyeshadow Topp 15 Peach Lipsticks for indiske hudtoner Chambor Powder Matte leppestift: Rubis Rouge Fantastiske fordeler med Bikram Yoga Fantastiske fordeler med aromaterapi ansiktsbehandlinger

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: