Hei folkens,

Jeg er i utgangspunktet avhengig av øyenskygge som jeg har gazillion i samlingen min, men jeg vil alltid kjøpe mer og mer. Jeg bestemte meg endelig for å hente Milani Bella Eyes Gelpowder Eyeshadows og fikk tre nyanser. I dag snakker jeg om Bella Emerald. Fortsett å lese om du vil vite hvordan dette produktet virket for meg.

Pris: $ 5 (unntatt fraktkostnader)

ingredienser: Glimmer, syntetisk fluorflogopitt, silika, aluminiumsstivelse, oktenylsuksinat, HDI / trimetylol Hexylakton-krypolymer, Dimetikon, Isononyl Isononanoat, VP / Hexadecen-kopolymer, Cetyl PEG / PPG-10/1 Dimetikon, Octyldodekanol, Magnesium Aluminiumsilikat, Nylon-12, Kaprylylglykol, Etylheksylglyserin, ammoniumakryloyldimetyltaurat / Beheneth-metakrylat-krypolymer, polysorbat 20, polyisopren, talkum, pentaerytrityl Tetra-di-t-butylhydroksyhydrocinnamat

Produktbeskrivelse: Det ser ut som en rik, livlig farge som glir på i et enkelt slag, og gir en fantastisk flerdimensjonal effekt. Hva gjør det til et gelpulver? Vel, begynner formelen som en gel og blir deretter forvandlet av en spesiell prosess til en imponerende pulverøyeskygge med ren farge og strømslitasje. Den unike prosessen lar deg blande denne utrolig innovative, vektløse formelen enkelt med fingertuppene for å lyse opp øynene dine.

Min erfaring med Milani Bella Eyes Gelpudder Øyenskygge - 18 Bella Emerald:

emballasje: Gull- og bronseemballasje fanget øynene mine mest og da var det fargen. Jeg elsker at du kan se den faktiske fargen på øyeskyggen gjennom plastet på toppen. Emballasjen er plast, men ser veldig søt ut, og det er ganske bra å reise med. Dette ville se flott ut å sitte på forfengebordet.

Tekstur: Tekstur av denne øyeskyggen er ekstremt glatt og buttery. Det er så godt som enhver Makeup Geek øyenskygge som YouTubers holder raving om. Jeg elsker denne gelpulver tekstur mye.

pigmentering: Bella Emerald er en dyp skoggrønn med hint av gullglitter i den. Det er svært pigmentert og du trenger bare litt å jobbe med.

Ytterligere tanker: Først og fremst har Milani Bella-kolleksjonen totalt 30 nyanser med forskjellige finish. Noen er glimmerfinisher, noen er satin, noen er matte og andre er halvmatte. Skyggen, Bella Emerald, har en glansfarge og ser fantastisk ut. Øyenskyggen er ikke kalkaktig eller rotete å jobbe med. Selv om jeg er fan av emballasje, tekstur, nyanse og pigmentering, har jeg problemer med søknaden. Det glir jevnt på øyelokkene, men du må bruke en syntetisk børste eller fingrene.

Dine fingre fungerer bedre med disse øyeskyggene. Dessuten, siden jeg ønsket å teste produktet, brukte jeg ikke noe primer i det hele tatt, og det er ikke ganske lenge på seg. Det ble på mine oljede øyelokk for knapt 5 timer. Jeg kunne se en liten farge fading av den fjerde timen selv. Så bruk en god primer under disse øyeskyggene. Etter å ha sagt alt dette, er jeg ganske fornøyd med kjøpet, og disse øyeskyggene er noen av de beste jeg har brukt.

Fordeler av Milani Bella Eyes Gelpudder Øyenskygge - 18 Bella Emerald:

• Søt emballasje • Meget pigmentert • Utrolig vakker nyanse • Glatt tekstur • Ikke kalkaktig • En rekke nyanser i serien

Cons av Milani Bella Eyes Gelpudder Øyenskygge - 18 Bella Emerald:

• Det er litt dyrt med fraktkostnadene • Ikke langvarig • Du kan kun bruke fingrene eller en syntetisk børste til bruk

IMBB Rating: 4.8/5

Alt i alt: Jeg er forelsket i denne øyeskyggen, og jeg vil sikkert hente flere nyanser fra dette området.

Milani Bella Eyes Gelpudder Øyenskygge - 17 Bella Khaki Milani Bella Eyes Gelpudder Øyenskygge - 09 Bella Navy Milani 29 Teddy Bare Color Statement Leppestift Milani Stay Put Brow Farge - Dark Brown Deborah Milano 24 Ore Eyeliner Pen - Emerald Layer'r Emerald Fusion Wottagirl Duftende Body Splash Colorbar Emerald Charm I-Glide Eye Pencil Estee Lauder Emerald Volt Double Wear Hold deg i stedet øye blyant

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: