Hei alle,

For sent, jeg har vært hekta på rødmer og har prøvd ganske mange fra ulike merker. Så, da jeg så disse "bronzer / blush duos" fra Sonia Kashuk, bestemte jeg meg for å prøve dem. Disse "bronzer / blush" duoene fra Sonia Kashuk kommer i 3 nyanser - Glow, Glisten og Glimmer. Jeg plukket opp nyansene - Glow and Glisten. I dag vurderer jeg varianten "Glow." Så les videre for å finne ut om jeg likte det eller ikke.

Pris $12.99.

Produktbeskrivelse: Denne hybrid tekstur kombinerer alle de beste funksjonene i bakt, pulver, krem ​​og væskeformel for å enkelt blande, beskytte mot tørrhet og levere byggbare fargepenger som varer opptil 12 timer uten fading.

Veibeskrivelse:

Bruk en liten børste påfør bronzer til kinnben, panne, nese og hake. Deretter gjelder blush på eppene av kinnet, hvirvler tilbake mot hårlinjen i en sirkelbevegelse. Formelen er ren og byggbar, så unngår fargeoverbelastning.

Min erfaring med Sonia Kashuk Glow Chic Luminosity Bronzer / Blush Duo:

emballasje: Dette produktet kommer i en enkel, brun, rund veskeemballasje. Emballasjen er enkel, men stilig. Lokket lukkes magnetisk, noe som er bra fordi du ikke trenger å snikle rundt og prøver å pry åpne lokket med neglene dine. Lokket lukkes ganske bra og det er ingen fare for saken åpning.

Bronzer og rødme er plassert i en enkelt panne og deles ned i midten. Jeg elsker krokodilhudet som mønster på produktene, selv om det bare er av rent estetisk grunn. Det er ikke noe speil eller en børste forutsatt, og jeg er ok med det fordi de fleste ganger jeg ikke bruker dem selv om de er gitt.

Farge / tekstur / varig kraft:Min reaksjon da jeg først brukte dette produktet var at det er ganske tett i tekstur. Du trenger å virvle børsten noen ganger for å hente noe produkt, men produktet føles ganske glatt på huden.

Blush er en nydelig lyserød nyanse, men litt kul tonet for hudtonen min. Jeg tror dette vil se vakkert ut på mer rettferdige hudtoner, men det gir en fin glød til ansiktet. Pigmenteringen av rødmen er litt ren, men du kan sikkert bygge den opp med flere swipes.

Bronzer er for gylden og skinnende etter min smak. Bronzer er ganske sterkt pigmentert, og du må være forsiktig så du ikke overdriver det. Jeg må bruke den med en ekstremt lett hånd for å få det til å fungere for meg, men sluttresultatet er fortsatt ikke så naturlig.

Selv om dette er et pulverprodukt, ser det ikke ut som kalkaktig i ansiktet og blander ganske enkelt, men jeg vil anbefale å bruke det bare på et perfekt fuktig ansikt, da det har en tendens til å markere tørre flekker. Bronsen / rødmen er ganske langvarig og varer lenge på meg i 5-6 timer. Jeg trengte absolutt ikke å bruke det hele dagen.

Pros av Sonia Kashuk Glow Chic Luminosity Bronzer / Blush Duo:

  • Hyggelig 2-i-1-produkt.
  • En anstendig pigmentert rødme og en sterkt pigmentert bronzer.
  • Lett blandbar.
  • Kan påføres ren eller intensiteten kan økes etter ønske.
  • Anstendig varig makt.
  • Gir en fin flush og stråling til ansiktet.
  • Enkel, men stilig emballasje.

Ulemper med Sonia Kashuk Glow Chic Luminosity Bronzer / Blush Duo:

  • Bronzer kan se unaturlig hvis den brukes med en tung hånd.
  • Blush er mer egnet for rettferdige hudtoner.
  • Høydepunkter tørr flekker.

IMBB Rating: 3/5.

Ville jeg tilbakekjøpe Sonia Kashuk Glow Chic Luminosity Bronzer / Blush Duo? Jeg personlig ikke liker nyanser for mye og vil ikke tilbakekjøpe. Selve produktet er gjennomsnittlig og ikke et must-ha. Du kan kjøpe hvis du er på utkikk etter disse typer nyanser.

Sonia Kashuk Essential Eye Kit Sonia Kashuk Spicy Nude Velvety Matte Lip Crayon Sonia Kashuk Vintage Wine Grand Bazaar Liquid Lip Sonia Kashuk Skjult Agenda Concealer Palette Maybelline fredd Glød Blush i Creamy Cinnamon Charlotte Tilbury Cheek til Chic Love er Drug Swish & Pop Blusher Leger Formula Light Naken Slitasje Touch of Glow Palette Alv. Studio Contouring Blush & Bronzing Powder NYX Baked Blush + Illuminator + Bronzer in Foreplay Physicians Formula Waikiki Strip / Peachy Glow Bronzer, Blush og Eye Shadow ELF Studio Contouring Blush og Bronzing Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: