Hei alle,

I dag vurderer jeg den siste leppeoljen som jeg har fra den nylig lanserte Milani fuktighetslåsepleppebehandlingen. Jeg har allerede gjennomgått "Healing Lemon Honey" og "Revitalizing Grapefruit" lipoljer, og dagens gjennomgang er på "Nourishing Raspberry" lip olje. Les videre for å finne ut mer.

Pris: $ 8,49, prisene varierer fra butikk til butikk.

Produktbeskrivelse: Oppdag en revolusjon i leppehydrering pluss en sunn dose av glans med en første lipolje i 8 vanedannende duftende, kyssblussende nyanser. Alle lipoljer er formulert med den naturlige helbredende kraften til Jojoba, avokado og Tsubaki Oil. Som en ekstra fordel, er hver nyanse infundert med forskjellige næringsdrevne oljer som behandler en bestemt bekymring. Den myke, ekstra myke applikatoren klemmer kurvene på leppene dine og låses i fuktighet.

De 8 forskjellige oljene i dette området er 01: Moisturizing Almond Coco 02: Healing Lemon Honning 03: Foryngende ferskenmango 04: Kondisjonering Grapeseed 05: Reparere Primrose 06: Revitalisering Grapefrukt 07: Beskyttelse av granateple 08: Nourishing Hindbær.

Min erfaring med Milani Fuktlås Hindbær Oljeinfluensert Lip Behandling - Nærende Hindbær:

emballasje:Lippoljen kommer i en søt liten glassflaske med en lys gylden skrue på hatten. Hetten passer godt og det er ingen fare for lekkasje av leppeoljen.

Produktet leveres med en fettformet svampapplikator. Svampen er ganske stor i forhold til de normale applikatorene som kommer med glans, men det er ganske bra å plukke opp oljen og bruker produktet lett på leppene.

Pigmentering / Texture / Performance:Lippoljen ser ut til å ha en ganske rosa farge i flasken og på staven. Håndprøven viser en svak rosa fargetone. Det virker imidlertid fargeløst når du bruker det på leppene. Pigmenteringen er bare ikke nok til å dukke opp på leppene.

Det legger bare til mye skinnende glans til leppene. Personlig er jeg ikke en glansperson, og følg derfor ikke slikt et skinnende utseende. Lippoljen har en fruktig bringebær duft som minner meg om godteri. Det er ikke overveldende, men følsomme neser kan ikke like det. Den gode delen er at lukten slites bort etter en stund.

Selv om dette er merket som en olje, virker tekstur ikke som en olje. Det føles mer som en glans. Den gode delen er at det ikke er åpenbart klebrig, men for et produkt som hevder å være en leppebehandling som er infundert med oljer, mangler det i hydreringsavdelingen. Det føles fuktighetsgivende når du først bruker det, men effekten er ikke langvarig og fades bort om 2 timer eller så. Jeg ser ikke noen langsiktig fordel med å bruke dette produktet.

For å oppsummere gir det en fin glans og litt fuktighet, men ingenting som kan erstatte en god leppebalsam. Jeg vil ikke anbefale for tørre lepper.

Fordeler av Milani Fuktighetslås Raspberry Oil Infused Lip Treatment - Nærende Hindbær:

  • Gir en fin, glansig glans til leppene.
  • Lett, ikke-klebrig formel.
  • Gjelder jevnt på leppene.
  • Søt, attraktiv emballasje.

Cons of Milani Fuktighetslås Raspberry Oil Infused Lip Behandling - Nourishing Raspberry:

  • Ikke fuktighetsgivende nok.
  • Vil ikke hjelpe tørre lepper.
  • Vises fargeløs på leppene.
  • Lav oppeffekt.

IMBB Rating: 2/5.

Ville jeg tilbakekjøpe Milani Fuktlås Hindbærolje Infused Lip Treatment - Nærende Hindbær? Jeg vil ikke anbefale som jeg føler det ikke gjør mye for tørre lepper. Jeg vil ikke tilbakekjøpe denne leppeoljen.

Milani Moisture Lock Grapefrukt Olje Infused Lip Treatment - Revitalisering Grapefrukt Milani Moisture Lock Citron Olje Infused Lip Treatment - Healing Citron Honning Milani 04 Violet Addict Lip Intense Liquid Color Milani 29 Teddy Bare Color Statement Leppestift Milani Matte Diva Fargebetegnelse Moisture Matte Lipstick Milani Flamingo Pose Color Statement Leppestift Vidal Sassoon Moisture Lock One Minute Mask Nivea Pure and Natural Olive and Lemon Lip Balm Blossom Kochhar Aroma Magic Minty Sitron Lip Balm Kroppsbutikken Sweet Lemon Beautifying Oil Clinique Superbalm Lip Behandling Dermasil Labs Moisturizing Lip Behandling Clinique Repairwear Intensive Lip Treatment Inglot Lip Defence Treatment 02 VLCC Honey Lovable Lips Lip Balm Body Shop Honeymania Lip Balm Burt Bier Honey Lip Balm Forest Essentials Lip Balm Kokum Smør og Honning Sephora Super Nourishing Lip Balm Maybelline Baby Lips Candy Wow Raspberry EOS Lip Balm Sphere i Granateple Raspberry Kroppshandelen Født Lippy Raspberry Lip Balm

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: