Hei alle,

I dag vurderer jeg den andre leppoljen som jeg kjøpte fra det nylig lanserte Milani Fuktslip Lip Treatment-serien. Jeg har allerede gjennomgått "Healing Lemon Honey" leppeolje og dagens gjennomgang er på "Revitalizing Grapefruit" variant. Les videre for å finne ut mer om denne leppeoljen.

Pris: $ 8,49, prisene varierer fra butikk til butikk.

Produktbeskrivelse: Oppdag en revolusjon i leppehydrering pluss en sunn dose av glans med en første lipolje i 8 vanedannende duftende, kyssblussende nyanser. Alle lipoljer er formulert med den naturlige helbredende kraften til Jojoba, Avocado og Tsubaki Oil. Som en ekstra fordel, er hver nyanse infundert med forskjellige næringsdrevne oljer som behandler en bestemt bekymring. Den myke, ekstra myke applikatoren klemmer kurvene på leppene dine og låses i fuktighet.

De 8 forskjellige oljene i dette området er 01: Moisturizing Almond Coco 02: Healing Lemon Honning 03: Foryngende ferskenmango 04: Kondisjonering Grapeseed 05: Reparere Primrose 06: Revitalisering Grapefrukt 07: Beskyttelse av granateple 08: Nourishing Hindbær

Min erfaring med Milani Moisture Lock Grapefrukt Olje Infused Lip Treatment - Revitalisering Grapefrukt:

emballasje:Denne leppeoljen kommer i en søt liten glassflaske med en lys gylden skrue på hatten. Flasken er ganske hendig og ser bedårende ut.

Produktet leveres med en fettformet svampapplikator. Svampen er ganske stor i forhold til de normale applikatorene som kommer med glans, men det er ganske bra å plukke opp oljen og bruker produktet lett på leppene.

Pigmentering / Texture / Performance:Selv om leppeoljen ser ut til å ha en fin koralfarge i flasken og på trollet, virker det faktisk fargeløst på leppene. Det legger ingen farge i det hele tatt til leppene. Det legger bare til synlig skinnende glans. Personlig er jeg ikke en glansperson, og derfor liker du ikke denne typen skinnende utseende.

Lippoljen har en behagelig fruktig duft som ikke er overveldende. Lukten slites bort etter en stund. Selv om dette er merket som en olje, virker tekstur ikke som en olje. Det føles mer som en glans. Den gode delen er at det ikke er åpenbart klebrig, men for et produkt som hevder å være en leppebehandling som er infundert med oljer, ventet jeg det var litt mer hydratiserende. Det føles fuktighetsgivende når du først bruker det, men effekten er ikke langvarig og fades bort om 2 timer eller så.

For å oppsummere gir det en fin glans og litt fuktighet, men ingenting som kan erstatte en god leppebalsam. Jeg vil ikke anbefale for tørre lepper.

Fordeler med Milani fuktighetslås Grapefruktoljeinfisert leppebehandling - revitalisering av grapefrukt:

  • Fin glanset glans.
  • Lett, ikke-klebrig formel.
  • Gjelder jevnt på leppene.
  • Søt, attraktiv emballasje.

Cons av Milani Moisture Lock Grapefrukt Olje Infused Lip Treatment - Revitalizing Grapefrukt:

  • Ikke fuktighetsgivende nok.
  • Vil ikke hjelpe tørre lepper.
  • Ingen hint av farge i det hele tatt.
  • Lav oppeffekt.

IMBB Rating: 2/5.

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Milani fuktighetslås Grapefruktoljeinfisert leppebehandling - Revitalisering av grapefrukt?

Jeg vil ikke anbefale som jeg føler det ikke gjør mye for tørre lepper. Jeg vil ikke kjøpe igjen, men jeg eier allerede to nyanser fra dette området.

Milani Moisture Lock Citron Olje Infused Lip Treatment - Healing Citron Honning Milani 04 Violet Addict Lip Intense Liquid Color Milani 29 Teddy Bare Color Statement Leppestift Milani Matte Diva Fargebetegnelse Moisture Matte Lipstick Milani Flamingo Pose Color Statement Leppestift Vidal Sassoon Moisture Lock One Minute Mask Nivea Pure and Natural Olive and Lemon Lip Balm Blossom Kochhar Aroma Magic Minty Sitron Lip Balm Kroppsbutikken Sweet Lemon Beautifying Oil Clinique Superbalm Lip Behandling Dermasil Labs Moisturizing Lip Behandling Clinique Repairwear Intensive Lip Treatment Inglot Lip Defence Treatment 02 VLCC Honey Lovable Lips Lip Balm Body Shop Honeymania Lip Balm Burt Bier Honey Lip Balm Forest Essentials Lip Balm Kokum Smør og Honning

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: