Av Nivasini M

Hei damer!

Nye lanseringer regner på Maybelline i India. Det er et nytt tillegg i hver kategori (ansikt, øyne, lepper og negler). I leppeseksjonen har vi den nye Lip Gradation av Color Sensational. Leppegraderingskonseptet er ganske interessant. Ombre lepper er ikke vanlige er India ennå, og sannsynligvis er dette det første produktet her som passer til denne effekten. De kommer i 8 forskjellige nyanser, og jeg valgte "Mauve 1" og "Fuchsia 1".

Pris: INR 500

Holdbarhet: 36 måneder

Produktbeskrivelse: Tilgjengelig i 8 lyse, matte nyanser, vil dette tosidige leppeproduktet inspirere deg til å eksperimentere med utseendet ditt og få fram din unike stil og personlighet. Fargestiftet i den ene enden vil gi en nydelig pop i farge mens pute blenderverktøyet i den andre enden gir et sexy, gradert utseende. For et komplett trendy look, bruk farge på midten av overleppen din og bruk svampens smudger for å forlenge fargene til ytre kantene til konturene på leppene dine eller bruk den som en matt leppefarge eller en leppeforing.

Min erfaring med Maybelline Color Sensational Lip Gradation - Mauve 1:

emballasje: Det er en dobbel-endret penn med den ene enden som har leppefargebakken og den andre enden har svampflappen. Begge endene er sikret med en trekkhett. Smudgeren er dekket med en gjennomsiktig svarthette. Skyggenavnet er nevnt på bunnen av røret. Jeg har ingen anelse om hvorfor denne skyggen heter Mauve 1 som det ikke ser ut til å være Mauve 2 og så videre.

Emballasjen er slank og representerer den faktiske fargen på leppekritikken, noe som gjør det enkelt å identifisere skyggen. Du må vri fra bunnen for å glide opp og ned i leppekritikken, og den kommer i en uttrekkbar form. Produksjonsdatoen er gravert på røret. All annen informasjon er kun gitt i tårerarket og ikke på selve produktet.

Tekstur: Tekstur er veldig kremaktig og glatt. Det er superpigmentert og ikke-klebrig. Som det er en matt leppefarge, gir den en pulverlakk uten glans. Den glir lett på leppene og er veldig lett. Det er ikke i det hele tatt tørking. På grunn av sin kremhet, har den en tendens til å bryte. Tekstur er opprettet på en slik måte at fargen smelter og gir et gradert utseende.

Opptreden: Leppefarge er en kremaktig, matt leppefarge. Krysset er ikke tykt som en lubben pinne og ikke tynn som en leppeforing, så det er lett å linje og fylle leppene. Den avsmalne spissen er veldig nyttig når du søker i hjørnene på leppene. Den er svært pigmentert, og en sveipe er nok, selv på pigmenterte lepper. Denne fargen er absolutt ikke en mauve-farge, men er en perfekt brun nakenfarge for indiske hudfarger. Jeg er så glad for at jeg fant min perfekte MLBB-nyanse. Leppefarge glir som smør og legger seg ikke i fine linjer.

Produktet føles mykt. Det springer ikke og setter seg raskt. Det overfører, men er ikke gal som andre kremete leppestifter. Selv om det ikke er veldig hydratiserende, er det absolutt ikke tørking på leppene. Det bløder ikke. Oppholdsstyrken er utrolig. Det forblir på i 8 timer med å spise og drikke, noe som gjør det egnet til kontorrekvisita. Fargen fader ikke helt bort, men etterlater en vakker flekk, som er lett å fjerne med en rensemiddel.

La oss nå snakke om leppegraderingsdelen. Jeg har pigmenterte lepper, og dette graderte leppekonceptet virket ikke for meg. Den graderte effekten så ut som en vanlig leppestift som gnis rundt sidene, og viser seg som en feil i stedet for en effekt opprettet ved hjelp av et bestemt verktøy. Smudgeren er ikke så stor, og jeg skal ikke bruke den. Det fremhever fine linjer og tørre flekker når de smusses med denne smudgeren. Samlet sett elsker jeg definitivt å bruke dette produktet, akkurat som en vanlig leppestift.

Fargeprøver:

Pros av Maybelline Color Sensational Lip Gradation - Mauve 1:

• Nydelig matt finish • Perfekt naken farge • Meget pigmentert • Fantastisk oppholdsstyrke • Glir glatt på leppene og er lett

Ulemper med Maybelline Color Sensational Lip Gradation - Mauve 1:

• Misvisende skygge navn • Mindre mengde • Bryter i røret • Nyanser er ikke unike • Gradert utseende oppstår ikke på pigmenterte lepper

IMBB Rating: 3/5

Vil jeg anbefale / tilbakekalle Maybelline Color Sensational Lip Gradation - Mauve 1? Hvis du vil ha en god matte farge som ikke tørker ut leppene dine og kommer til en god apotekspris, er dette et ganske bra alternativ. Dette er den perfekte MLBB-skyggen for meg, og dermed kommer jeg til å kjøpe det ganske ofte.

Maybelline New York Hyper Matte Liquid Liner 10 beste produktene fra Maybelline Maybelline Colorsensational Velvet Mat Mat 10 Maybelline Fashion Brow Duo Shaper Grå Maybelline Baby Lips Candy Wow i blandet bær For kul for skolen Dinoplatz Magic Wand for Lip og Eye Makeup Remover Lakme Absolutt Victorian Rose Lip Tint Matte Elle 18 Color Pops - Mauve Sorbet Colorbar 006 Mauve Dusk Kiss Proof Lip Stain

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: