Estee Lauder Vengeful Red Pure Farge Envy Sculpting Lipstick

Hei skjønnhetene,

Jeg husker fortsatt dagen da jeg så Rati's innlegg på skyggen "Dominant" fra samme utvalg. Jeg stod utenfor en Estee Lauder-butikk; venter på min mor for å fullføre ærendene sine. Jeg hadde allerede ferdig med å handle på Estee Lauder-butikken; og hadde kjøpt dagens oversiktskygge. Jeg så skyggen på Ratis lepper; og gikk tilbake i butikken for å få den også. Jeg elsket det så mye. Jeg har hatt begge disse nyanser på og av siden da; og i denne bryllupsåret ... og jeg har vært helt glad i det.

Om Estee Lauder Vengeful Red Pure Farge Envy Sculpting Lipstick:

Farge med kraften til å forandre leppene dine, ditt utseende, din holdning. Intensifies: Metttekapsler med høy intensitet farges i ett slag. Lip-sculpting statement nyanser for alle hudtoner. Sculpts: Flerfasetterte pigmenter skaper definisjon. Lippene ser vakkert ut, skulpturert, kurvete. Hydrater: Time-released Moisture Complex hjelper med å fange og tette inn hydrering. Lepper føles kontinuerlig fuktig hele dagen. Super kremaktig, glir på uten problemer, dekker jevnt. Svært mykt og glatt, luksuriøst komfortabelt. 6-timers slitasje. Lippestiftkulen er formet for å skape kurvene på leppene dine. Saken føles som luksus i hendene dine. Og med ett klikk, saken lukket. Fordeler: Transformerer lepper med intens farge og fuktighet. Dekning: Middels til full. Finish: Creme

ingredienser:

Pris: Rs. 2300 / - for 3,5 g produkt.

Min erfaring med Estee Lauder Vengeful Red Pure Farge Envy Sculpting Lipstick:

Mitt første møte med dette lipstick-området var her, på IMBB ... og å lese så mange gode anmeldelser på de forskjellige nyanser; Jeg vil si ... Jeg ble fristet. Veldig veldig fristet. Selv om nettstedet lister mer; Jeg så 10-12 nyanser i butikken; og jeg kjøpte to av dem; Vengeful Red and Dominant.

Emballasjen er flott ... og litt annerledes enn den vanlige Estee lauder leppestift emballasje. Her er fargen på utsiden av et luksuriøst blått; med alle detaljer skrevet på den. Innvendig er saken igjen en solid dyp marinblå farge; tung; med gyldne ender. Estee Lauder er engraded på den gylne toppen De to delene av saken har en magnetisk lukk .. Veldig solid ... veldig se * y ... .. ekstreme luksus.

Kulen innsiden er formet for å skape linjen på leppene dine. Den har en fin, vanilje duft; som er mild og føles veldig bra. Skyggen Vengeful Red er en nydelig, kult tonet rød. Den har en fin glans på den på søknad. Det gjelder veldig jevnt på leppene; og det blir fjernet på en jevn måte også ... uten å forlate noen lappete områder. Pigmenteringen av leppestiften er helt topp hakk. Det blir helt ugjennomsiktig i ett lag. Thecolor forblir på mine lepper i 3-4 timer; med lette snacks i mellom. Et fullt måltid blir kvitt leppestiftet; men etterlater en nydelig flekk på leppene. Flekken, i seg selv, forblir om og om igjen ... infact i mer enn 24 timer med alle måltider forbrukt. Tekstur er veldig kremaktig ... og glir på leppene som en drøm. Det går ikke i lipliner. Snarere skjuler det leppene; gir det et veldig polert og glamorøst utseende. Det er ikke fjær eller bløder i det hele tatt.

Formelen er fuktighetsgivende. Det hydrerer ikke leppene som sådan; men det tørker heller ikke ut leppene. Det føles bare veldig lett og behagelig på leppene. Denne fargen er sikker på at den passer til alle hudtoner.

Fordeler med Estee Lauder Vengeful Red Pure Color Envy Sculpting leppestift:

• Luksuriøs emballasje • De to delene av leppestift-kassen lukkes ved en magnetisk snap • Fargen er en vakker, kul, rød rød • Pigmentering er fantastisk ... dypt, mørkt ... farlig • Tekstur er glatt og veldig kremaktig • Løser seg ikke inn i lipliner • Feier ikke eller bløder i det hele tatt • Leaves en nydelig flekk på leppene • Tørker ikke ut leppene • Sitter veldig lett på leppene • En nyanse som passer til alle hudtoner

Cons av Estee Lauder Vengeful Red Pure Farge Envy Sculpting Lipstick:

• Dyrt • Tilgjengeligheten i India er begrenset

IMBB Rating:

Hendene ned ... en 5/5.

Vil jeg anbefale Estee Lauder Vengeful Red Pure Color Envy Sculpting Lipstick?

Som alle andre foran meg ... ja absolutt. Denne leppestift-serien er fantastisk; med et bredt utvalg av nyanser. Hvis du leter etter en god, luksus merkevare leppestift, se ikke lenger. Du finner svaret ditt her.

Estee Lauder Pure Color Levende Shine Lipstick - Poppy Love Estee Lauder Ren Farge Langvarig Lipstick - Wildly Pink Estee Lauder Ren Farge Langvarig Lipstick - Scarlet Siren Estee Lauder Pure Color Crystal Lipstick - Firelight Estee Lauder Pure Color Lip Gloss-Fuchsia Fantasy Estee Lauder Kissable Lip Shine Venice Kiss Review Estee Lauder Ren Farge Langvarig Leppestift Hindbær Estee Lauder Pure Color Lipstick Coral Fantasy Estee Lauder Double Wear Hold deg i Place Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: