Hei folkens,

Så jeg har en svakhet for øyenskygge. Jeg kan ikke motstå meg selv fra å kjøpe øyenskygge eller paletter. Og nylig tok jeg opp noen interessante produkter, som jeg er ganske glad for. Jeg klarte å hente Milani Bella Eyes Gel Powder Eyeshadow i tre nyanser; Jeg har allerede vurdert Bella Navy, og her er anmeldelsen av Bella Khaki.

Pris: $ 5 (unntatt fraktkostnader)

Produktbeskrivelse: Det ser ut som en rik, livlig farge som glir på i et enkelt slag, og gir en fantastisk flerdimensjonal effekt. Hva gjør det til et gelpulver? Vel, begynner formelen som en gel og blir deretter forvandlet av en spesiell prosess til en imponerende pulverøyeskygge med ren farge og strømslitasje. Den unike prosessen lar deg blande denne utrolig innovative, vektløse formelen enkelt med fingertuppene for å lyse opp øynene dine.

Min erfaring med Milani Bella Eyes Gelpudder Øyenskygge - 17 Bella Khaki:

emballasje: Gull- og bronseemballasje fanget mine øyne mest. Dessverre er våre indiske postfolk ikke forsiktige, og derfor er plastdelen, som sier Milani, på toppen brutt. Emballasjen er likevel plast, men ser super søt ut og det er ganske reisevennlig også. Dette ville se flott ut å sitte på forfengebordet.

Tekstur: Så snart du setter fingeren i øyeskyggen, føles det som smør. Jeg er forelsket i den myke og glatte teksten til disse øyeskyggene.

pigmentering: Bella Khaki er en berserk pigmentert farge. Den har lyse gullglitterpartikler i det som ser nydelig ut. Bare en slår inn i potten, og du har tonnevis av produkter på fingeren.

Opptreden: Først og fremst har Milani Bella-kolleksjonen totalt 30 nyanser med forskjellige finish. Noen er glimmerfinisher, noen er satin, noen er matte og andre er semi matte. La oss nå snakke om Bella Khaki - emballasjen, skyggen, pigmentering og tekstur får en perfekt 10 fra meg. Det eneste problemet er at det ikke er så lenge på seg som jeg trodde det ville være. Jeg hadde det uten en primer for å teste produktet, og siden jeg har oljede øyelokk, gikk det over alt etter 4 timer.

Det ble bare på øyelokkene mine i 5 timer og postet at det bare begynte å falle bort. Også, hvis du bruker en syntetisk børste, vil det fungere bra, men hvis du ikke bruker en syntetisk børste, bruk en liten innstillingsspray for bedre påføring. Jeg foretrekker å bruke den med fingeren min fordi det fungerer best for meg. Fargene er ikke krittete og det er knapt noen glitter faller ut som er enda et pluss punkt. Totalt sett er jeg glad for at jeg bestemte meg for å kjøpe disse øyeskyggene.

Swatch:

EOTD:

Fordeler av Milani Bella Eyes Gelpudder Øyenskygge - 17 Bella Khaki:

• Stor emballasje • Utrolig farge • Meget pigmentert • Glatt og myk tekstur • Ikke kalkaktig • En rekke nyanser i serien

Cons av Milani Bella Eyes Gelpudder Øyenskygge - 17 Bella Khaki:

• Ikke lenge iført • Fungerer best med en syntetisk børste eller med fingrene • Er dyrt med fraktkostnadene

IMBB Rating: 4.8/5.

Kjennelse: Jeg er forelsket i disse øyeskyggene, og jeg vil sikkert velge flere nyanser fra dette området snart.

Milani 03 Beauty er Touch Illuminating Face Powder Milani Eye Tech Perfection Svart flytende øye liner Milani 29 Teddy Bare Color Statement Leppestift Milani Eyeshadow Primer Milani Baked Blush 06 Bellissimo Bronze Bella feminin vask Jovees 24 Carat Gold Eye Contour Gel Diorskin Nude Creme Gel Compact Khaki Smokey Eye Makeup 17 Overraskende skjønnhetsfordeler av eddik eddik eddik

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 20 2019