Hei folkens,

Jeg har nylig hentet noen flere øyenskygge og gikk for et helt nytt utvalg. Jeg gikk egentlig ikke gjennom noen YouTube-vurderinger eller noe før jeg bestemte meg for å kjøpe Milani Bella Eyes Gel Powder Eyeshadows fordi fargene og emballasjen fengslet meg. En annen ting som fanget min oppmerksomhet var "Gelpulver" -tingen. Jeg plukket opp tre nyanser for å prøve ut og her er min anmeldelse for Bella Navy øyeskyggen.

Pris: $ 5 (unntatt fraktkostnader)

Produktbeskrivelse: Det ser ut som en rik, livlig farge som glir på i et enkelt slag, og gir en fantastisk flerdimensjonal effekt. Hva gjør det til et gelpulver? Vel, begynner formelen som en gel og blir deretter forvandlet av en spesiell prosess til en imponerende pulverøyeskygge med ren farge og strømslitasje. Den unike prosessen lar deg blande denne utrolig innovative, vektløse formelen enkelt med fingertuppene for å lyse opp øynene dine.

Min erfaring med Milani Bella Eyes Gelpudder Øyenskygge - 09 Bella Navy:

emballasje: Bronse- og gullpakken er ekstremt søt. Selv om det er plast, ser det fint ut. Du kan faktisk sette disse i en åpen hylle i din forfengelighet for dekorasjon. Det beste er at disse øyeskyggene er små og reisevennlige også.

Tekstur: Bella Navy har jevnere tekstur i forhold til de andre nyanser jeg eier - Bella Khaki og Bella Emerald. Skyggen er myk, buttery og føles kremaktig som er utrolig. Dette er så godt som alle øyenskygger jeg har prøvd.

pigmentering: Bella Navy er en rik blå sant marine fargen og den er svært pigmentert. Du kan enkelt gå galt med denne nyansen hvis du ender med å bruke for mye produkt.

Opptreden: Bella Navy er min favoritt nyanse fordi jeg elsker denne fargen mye. Den har en matt matte finish, og hvis du bruker en våt børste, så ser den ganske metallisk ut. Emballasjen, fargen, skyggen og tekstur er utrolig av disse øyeskyggen, men de er ikke ganske lange på seg. Jeg brukte ingen primer fordi jeg ønsket å teste produktet og denne øyenskyggen ble bare i knapt 5 timer på mine oljede lokk. Ved 4. time kunne jeg se fargen fade bort. Bella Navy er også litt kalkaktig sammenlignet med de to andre nyanser jeg kjøpte. Kanskje det er en matt skygge derfor, men det er litt kalkaktig.

Jeg har ingen problemer med dette faktum fordi nesten alle øyenskygge er litt krittete. Den andre dårlige tingen er at du trenger en syntetisk børste, eller du må bruke fingeren til å bruke denne skyggen. Pass på at du bruker fingeren ellers vil den ikke vises nok på lokkene dine. Også, hvis du vil at den sanne marinen skyggen skal dukke opp på øyelokkene, som i potten, bruker du en liten etterbehandling spray for å forbedre den. Annet enn dette, er jeg ganske fornøyd med denne øyeskyggen.

EOTD:

Fordeler av Milani Bella Eyes Gelpudder Øyenskygge - 09 Bella Navy:

• Søt emballasje • Fantastisk marineblå skygge • Meget pigmentert • Glatt og myk tekstur • Satin matt finish

Cons av Milani Bella Eyes Gelpudder Øyenskygge - 09 Bella Navy:

• En liten krittete • Det er litt dyrt med fraktkostnader • Ikke langvarig

IMBB Rating: 4.8/5

Kjennelse: Jeg nyter Milani Bella Eyeshadows-serien, og vil sikkert kjøpe mer fra dette området.

Milani Bella Eyes Gelpudder Øyenskygge i Bella Espresso, Bella Gray Milani Gel Powder Eye Shadow I Bella Rouge Og Bella Teal Milani 03 Beauty er Touch Illuminating Face Powder Milani Stay Put Brow Farge - Dark Brown Milani Lady Rouge Rose Powder Blush Ansikter Ultime Matte Lip Crayon - Wrapped Up 09 Tom Ford Casablanca (03), True Coral (09), Flamingo (08) Lip Color TheBalm Meet Matt (e) Naken Øyeskygge Palette 3 Øyenskyggefarger Hver jente bør eie 12 må ha MAC øyenskygge for indiske hudtoner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: