Hei venner!

Ha en god dag, alle sammen! Jeg er her for å dele den første nydelige skjønnheten fra L'oreal Infallible Pro-Matte Gloss-sortimentet, som er en av de fire skjønnhetene jeg valgte en stund tilbake i en haul. For prisen jeg betalte, er jeg veldig imponert over kvaliteten, ferdig og selvjusterende tekstur av dette produktet. Nå vil jeg ikke si at disse er de beste leppemalingene med glans jeg noensinne har prøvd, men de synes sikkert god verdi for pengene. La oss lese mer om L'Oreal Paris Infallible Pro-Matte Gloss Blushing Ambition nå.

Produktbeskrivelse: En Pro-Matte Revolution: Vi presenterer Infallible Pro-Matte Gloss, vår første piskede mattglans. Intense høye pigment nyanser gir varig matfarge. Frodig fløyels tekstur føles myk for komfort i hele dagen. Med pro-sculpt applikatoren, form og legg dimensjon til lepper.

Hvordan å bruke: • Påfør start i midten av overleppen. • Arbeid fra midten til ytre kantene av leppene dine, etter kontur av munnen. • Deretter glir du over nederste leppe og fyller inn.

Pris: $ 7- $ 10 for 0,2 fl oz; Jeg kjøpte dem for 7 dollar hver, da prisen kan variere fra butikk til butikk

Min erfaring med L'Oreal Paris Infallible Pro-Matte Gloss Blushing Ambition:

Glansen kommer i en gjennomsiktig, plastisk kurvig røremballasje med en bladformet applikatorhett. Det har en litt funky lukt som kan være et avslag for følsomme neser. Selv jeg liker ikke lukten mye. Heldigvis, det avtar etter en stund. Jeg liker også sin bladformede applikator som hjelper til med å forme mine lepper og legge til farge. Over alt finner jeg det ganske attraktivt, brukervennlig og reisevennlig, emballasje-vis.

Min skygge, Blushing Ambition, er en varm rosa rosa skygge i røret, men det kommer opp som en lys melkaktig rosa på leppene mine. Jeg ser at slike pinks ikke er alles koppekje, selv om jeg ser mange mennesker som utøver slike vanskelige nyanser. Faktisk ser jeg meg selv å ha på seg denne skyggen komfortabelt med fundament og innstillingspulver, men ikke på bar hud. Snakker om tekstur, den har absolutt mousse-type formel. Formelen er nesten lik den for Tarte Tarteist Lip Paints. Nå, åpenbart, vil Tarte holde sin første posisjon med sin høye pris, men L'Oreal har gjort en virkelig god jobb med disse flytende leppestiften cum-glans.

Denne spesielle nyansen er nesten ugjennomsiktig og gir medium til full dekning i bare to swipes. Jeg ser også en selvjusterende finish med denne nyansen. Jeg mener det setter alltid til jevn, pulveraktig, halvmattig finish, uansett hvor ofte jeg punger leppene mine. Jeg hadde ikke vesken mine lepper på grunn av sin ikke-tørrende, ikke-klebrig formel; Jeg prøvde bare det for gjennomgangen for å se hvordan formelen og teksturen er rettferdig. Ellers har jeg aldri lyst til å slikke eller stikke på mine lepper sammen, da den har en så behagelig, kremaktig og halvmattig finish.

Forskjellen mellom Tarte og L'Oreal er synlig i overflate og tekstur. Men selv denne L'Oreal-glansen føles ikke tørking. Å være en halvmatt, kremaktig glans, legger det en pulveraktig rester på leppene, men det setter til en vakker matte etter noen timer. Det legger seg ikke inn i leppe linjene eller klamrer seg til å tørke flekker. Men fortsatt, godt skrubbet og fuktet lepper vil bidra til å oppnå en perfekt bilde med disse glansene. De er ikke hydrerende, myke glosser, men de vil ikke åpenlyst tørke leppene mine eller fremheve noen problemer.

Glansen glir som våt leppestift på leppene mine, i en tørket, halvmattig, pigmentert overflate. Denne finishen setter videre til en matt flekk. Over alt har det ikke en imponerende oppholdsstyrke som det noen ganger begynner å falme i flekker etter lett måltid. Men mesteparten av tiden kan det holde seg 4-5 timer lett uten å falme eller se ujevn. Det vil trenge re-applikasjon etter et tungt måltid som tekstur og finish er vanskelig, så bare en opprykk vil ikke gjøre. Jeg tror det annet enn oppholdskraften, det er ingenting å være bekymret når det gjelder disse glossene.

Men skjønnheter som søker helt matt finish, kan føle seg villet, da det ikke kommer til å bli satt i en helt matt flekk. Men jeg liker det på denne måten som jeg ikke er en fan av helt matte glosser. Personlig kan jeg ikke få denne skyggen igjen da jeg har nok av slike pinks i min stash. Jeg vil anbefale disse glossene til alle, selv skjønnhet med pigmenterte og tørre lepper kan prøve dem.

La oss oppsummere fordeler og ulemper:

Pros av L'Oreal Paris Infallible Pro-Matte Gloss Blushing Ambition:

• Lys, men varm, slitesterk rosa med halvmattig finish • Gir medium til full dekning i bare to swipes • Våt, mousseaktig tekstur • Ikke åpenbart tørking; kremete • Ingen tørker leppene ut eller fremhever leppeproblemer • Justerer alltid til en pulverformig, halvmattig og jevn finish • Løsner ikke inn i leppe linjene • Stå på for anstendig 4-5 timer med lette måltider • Attraktiv emballasje

Ulemper ved L'Oreal Paris Infallible Pro-Matte Gloss Blushing Ambition:

• Skyggen kan være vanskelig for mange indiske hudtoner • Har en veldig morsom lukt • Krever fullstendig påføring etter et tungt måltid • Ser ikke smigrende tørre, uttrukne lepper • Setter aldri inn i en helt matt finish

Jeg føler at L'Oreal har gjort en ganske god jobb med disse innovative glossene.Faktisk er dette spekteret på nivå med mange lignende high-end-områder. Jeg er sikker på at du vil like det, med mindre du er på utkikk etter fullmattet eller fullstendig satinfinish.

IMBB Rating: 4/5

L'Oreal Paris Infallible Pro-Matte Powder L'Oreal Infallible 24H Stay Fresh Foundation L'Oreal Paris Infallible Pro-Last Nailcolor Beyond Blushing, Infinite Lilac, Berry Chic L'Oreal Infallible Le Rouge Karismatisk Coral Lip Farge L'Oreal Paris Toujours Teaberry Infallible Pro-Last Lipcolor Ansikter Ultime Pro Matte Lip Crayon i 12 Midnight Rose Streax Pro Hair Spa LA Girl Bazaar Matte Flat Finish Pigment Gloss Colorbar Deep Matte Lip Creme i Deep Blush Clinique Blushing Blush Powder Blush i 120 Bashful Blush Makeup Revolution London Blushing Hearts Bursting With Love Black Radiance Urban Identity Ambition Shadow Trio

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: