Av Nivasini M

Hei damer!

For meg må hvert sminkesalg ende med minst en neglelakk. Denne gangen endte jeg med den nylig lanserte Maybelline Color Show Gold Digger Collection. Dette er en samling av toppfrakker med gullskjermer tilpasset spesielt for høytiden. Jeg kjøpte følgende nyanser: Gold Gluttony, Gilded Rose, Dreams of Gold, Bling Thing, og Oh My Gold !. Denne samlingen er perfekt kalt Gold Digger, da vi må bokstavelig talt grave ut gullpartikler fra flasker av disse klare underlagene.

Pris: INR 145 hver

Produktbeskrivelse: Unn deg den festlige jubel med de lekre skjærene av gull som er til stede i Maybelline Color Show Gold Digger Collection neglelakk. De er enkle å påføre, høyglans neglerfarger som er perfekte for festsesongen.

Min erfaring med Maybelline Fargeshow Gold Digger Collection - Gold Gluttony, Gilded Rose, Dreams of Gold, Bling Thing, Oh My Gold! :

emballasje: Disse nagelmalene kommer også i de vanlige flaskene som andre Fargespeser Nail Maler, men hetten er pakket rundt med en blendende Maybelline Fargeprøvestykke med etiketten Gold Digger Collection.

Tekstur: Gold Gluttony, Dreams of Gold og Bling Thing er i utgangspunktet topplakker fylt med gullskår. Gilded Rose har Glitter Mania tekstur og kan brukes på egenhånd. Oh Gullet mitt! er en sølv neglelakk med gull undertoner og partikler.

Opptreden: Gullgraver kolleksjonen er perfekt for høytiden. Den fantastiske varianter av nyanser ville passe mange forskjellige anledninger som morgen bryllup eller natt fest. Bortsett fra Gilded Rose, har alle andre nyanser en fin, blank overflate. De tørker også fort fort. Disse nagelmalingene skar ikke av i en uke, men skjærene faller av innen tre til fire dager. Selv om shards er tett pakket, er de ikke i det hele tatt vanskelig å fjerne.

Gold Gluttony:

Dette er en tykk, klar base med tett pakket gullskjermer. Shards ser ut som klumpete biter av lyse gule gullplater. Denne neglelakken skal brukes på toppen av mørk farget neglelakk. Det tørker av i løpet av et minutt. Tre eller flere strøk vil gi god pigmentering. Jeg brukte bare to strøk som jeg ønsket at basen spiker maling å vise seg. Skjærene forblir ikke lange på grunn av deres skarpe kanter. Den klare basen tetter neglelakkens farge under, og dermed sperrer den ikke i en uke. Finalen er super blank. Den passer best til kveldsfunksjoner som de gyldne skjellene gjenspeiler lyset vakkert.

Gilded Rose:

Dette er en rose gull glitter neglelakk. Det er en sofistikert farge. Denne neglelakken har Glitter Mania tekstur. Det ser utrolig ut når det blir slitt som en neglelakk, heller enn en topplakk. To frakker gir bra pigmentering. Det gir en matt, pulveraktig finish når den er lagd på med mange strøk, noe som gjør neglene til å være kunstige. Det tørker av om noen sekunder, og det er alle muligheter for å rote det hvis det ikke brukes raskt. Oppholdsstyrken er utrolig. Den passer best til dagshendelser som rosengullglitterpigmentene glitrer i sollyset og gir den perfekte blingen. Denne søte fargen passer alle hudtoner. Den verste delen - det er vanskelig å fjerne.

Drømmer om gull:

Dette er en klar base med små, tynne tråder av gullpartikler. Denne neglelakken skal også bæres på toppen av mørk farget neglelakk. Den tørker også om et minutt. Tre eller flere strøk vil gi god pigmentering. Som med Gold Gluttony, brukte jeg bare to strøk som jeg ønsket at basen neglelakk skulle vise seg. Disse partiklene har ikke skarpe kanter, slik at oppholdskraften er fantastisk. Finalen er super blank. Det er igjen en perfekt kveldsfarge. Denne neglelakken blir ikke så lys som andre gullgraverfarger. Det er ikke en må-ha farge. Du kan faktisk finne mange dupes for denne neglelakken.

Bling Thing:

Dette er en klar base fylt med gull og svart sekskanter og prikker. Denne nydelige neglelakken skaper underverk når den bæres på toppen av noen lysfarget neglelakk. Det gir et så edgy, glamourøst utseende. Dette er min favorittfarge. Jeg elsker det til biter. Den tørker også om et minutt. En kappe i seg selv gir bra pigmentering. To lag gir partiklene klynget. Finalen er super blank. Denne neglelakken har en fantastisk oppholdsstyrke. I motsetning til Go Graffiti Nail Maling, farges partiklene i denne neglelakken ikke bort eller faller av om noen dager. Dette er den beste fargen som gjør at neglene våre blir seg ut i festsesongen.

Oh, mitt gull !:

Dette er en skinnende sølv nagelmaling med gullundertoner. Det er også fylt med gullsilver og blader. Da dette er en ugjennomsiktig farge, er partiklene ikke synlige i det hele tatt. Spiken maling selv har en så fin glitrende finish. Partiklene gir ingen effekt til denne neglelakken. De kunne bare ses når neglelakken er sett på nært hold. Det er ikke noe spesielt for denne neglelakken å bli inkludert i denne Gold Digger-samlingen. Den har en god oppholdsstyrke. Denne neglelakken kan gis en glipp.

Alt i alt:

Jeg er forelsket i denne samlingen av neglelakker. Maybelline har igjen levert sitt beste.

Fordeler med Maybelline fargeshow Gold Digger Collection - Gold Gluttony, Gilded Rose, Dreams of Gold, Bling Thing, Oh My Gold! :

• Hver nyanse er unik • Shimmery effekt • Tørker raskt • Enkel å påføre og fjerne • Utrolig pigmentering • Lett tilgjengelig • Rimelig

Ulemper med Maybelline fargeshow Gold Digger Collection - Gold Gluttony, Gilded Rose, Drømmer av gull, Bling Thing, Oh My Gold! :

• Mange frakker vil gi et rotete utseende • Gilded Rose er vanskelig å fjerne • Gir et falmet utseende innen tre til fire dager • Partiklene i Oh My Gold! er ikke synlige

IMBB Rating: 4.8/5

Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Maybelline Fargeshow Gold Digger Collection - Gullsmykke, Gilded Rose, Drømmer av Gull, Bling Thing, Oh My Gold! ? Jeg anbefaler dette produktet til alle som elsker bling, glitter og alt det jazz. Få minst en nyanse å flaute i løpet av høytiden. Som det vil ta lang tid å fullføre disse neglelakkene, vil jeg ikke kjøpe dem igjen.

5 Nail Arts med Maybelline Color Show Nail Maler Maybelline Rødt teppefarge Show Creamy Matte Lip Color Maybelline ColorShow Leppestift Rød Diva Maybelline New York Color Show Spiker Maling i 4 nyanser 5 Maybelline Color Show Spikerlakker Makeup Academy 12 Shade Going For Gold Palette Alt om gull og min personlige gullsmykkesamling Laura Geller Gilded Honey Bakt Gelato Swirl Illuminator Helse og skjønnhet Fordeler med Rose Oil Essens Langvarig Øyeblyant Bling Bling Chambor Orosa Oh My Rouge # 503 Lip Perfection Leppestift

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: