Hei alle, I dag vurderer jeg en øyeskygge blyant fra Jordana. Jeg elsker virkelig disse, for de er suveren å bruke. Jeg har gjennomgått 01 Pitch Black før.

Pris: 249 INR

Produktbeskrivelse: Lag rene eller dramatiske effekter med denne samlingen av luksuriøse øyenskygger. I en praktisk blyantapplikasjon som er rik på farger, er trend-setting mote nyanser rask, oppstyrfri og fabelaktig.

Min erfaring med Jordana 07 Golden Rays Jumbo Eye Shadow Pencil Review:

emballasje: Denne blyanten kommer i hule treblyantform og er fargekodet. Hetten er gjennomsiktig og passer til en tad løs; Derfor kan denne blyanten ikke kastes i en pose akkurat slik. Kroppen har gylne detaljer trykt på den og du må skarpere opp blyanten. Mangel på produktspilding oppstår på grunn av det. Uansett er emballasjen fin og praktisk.

Farge: Jeg liker hvordan denne blyanten har blitt kalt; "Golden Stråler" er en nydelig gylden farge. Det ser ut som en metallisk nyanse, som folieøyeskygger. Det ser flott ut som en kajal også. Det er høyt pigmentert og ett slag er nok for fargen å dukke opp.

Tekstur: Jeg trodde virkelig ikke at denne blyanten ville ha en så jevn og kremaktig tekstur. Selv om det er et stort pluss for meg, er flippsiden at siden den er så kremaktig, har den en tendens til å krølles og flekker mye. Det smelter ikke så ille når det brukes som en base eller en øyeskygge selv. Du må bare sette den med en matchende øyeskygge slik at den ikke beveger seg på lokkene dine. Det kan være et godt alternativ for tørre lokk, men oljeaktige lokk bør bare holde seg borte eller sette det raskt.

Stå i kraft: Som en kajal forblir den litt lenger enn når den brukes som øyenskygge. Oppholdsstyrken når den brukes som kajal, er omtrent 5-6 timer med smudging, og som øyenskygge er det 4 timer, men med mye krølling.

Pros av Jordana 07 Golden Rays Jumbo Eye Shadow Pencil:

• Vakker nyanse. • Fornuftig priset. • Supersmooth og kremaktig tekstur. • Meget pigmentert. • Fargekodet emballasje. • Anstendig oppholdskraft når den brukes som kajal.

Ulemper med Jordana 07 Golden Rays Jumbo Eye Shadow Pencil:

• Smelter lett. • Gjennomsnittlig oppholdsstyrke.

IMBB Rating: 3/5

Vil jeg anbefale Jordana 07 Golden Rays Jumbo Eye Shadow Pencil? Ja, det er et godt alternativ for folk på et stramt budsjett, da det er et allsidig produkt og også rimelig.

Jordana Jumbo Eyshadow Pencil: Levende Lilies Jordana Eye Primer Eyeshadow Base Review Jordana Eyeshadow Quad Golden Era Review Jordana Turkis & Caicos 08 Fargeeffekter Øyeskyggepulver gjennomgang Jordana Fargeeffekter Pulver Øyenskygge Trio - Pop Art Jordana Brow og Eye Shadow Powder - Brunette Review Jordana Incolor Øyenskygge Black Tie Affair Review, fargeprøver

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: