Hei alle,

Dagens innlegg er helt inspirert av det nylige haulposten fra Neetu. Siden jeg hadde tatt noen nylig lanserte produkter fra apotek merkene L'Oréal, Maybelline og Leger Formel, bestemte jeg meg for å gjøre et kort innlegg også på det samme.

De fleste av disse produktene ble lansert i slutten av november / begynnelsen av desember tidsramme for å lokke ferien shoppere, antar jeg. Og de lyktes i å tiltrekke meg minst 😛 Jeg bestemte meg for å behandle meg selv og plukket noen av disse elementene i desember i høytiden. Selvfølgelig er shopping vanedannende, og derfor var jeg tilbake i butikkene tidlig i januar da Maybelline Color Tattoo-fargestifter var ute.

Væske leppestifter har eksistert på en stund, men jeg antar at trenden er igjen å plukke opp og stoffet merkevarer har sikkert tatt på den trenden. Revlon hadde lansert sin Ultra HD Matte Lip Color for en stund siden; Jeg har allerede vurdert alle nyanser fra dette området på IMBB, og nå har Maybelline og L'Oréal lansert sine Matte Liquid Lip produkter også.

Maybelline Vivid Matte flytende leppestift kommer i 10 forskjellige farger. Jeg plukket opp 6 nyanser - N * de Flush, Pink Charge, Electric Pink, Fuchsia Ecstasy, Orange Shot og Levende Violett.

L'Oreal Infallible Pro-matt glans kommer i 10 forskjellige farger også. Jeg plukket opp 9 nyanser; 3 er felles med Neetu, og derfor viser jeg bare de resterende 6 - Fuchsia Amnesia, Rebel Rose, Shanghai Scarlet, Forbidden Kiss, Rouge Envy og Statement N * de.

Jeg har hatt på seg disse i noen uker nå, men jeg vil reservere mine kommentarer til mine faktiske vurderinger. Begge disse områdene har noen fantastiske nyanser, er det noen skygge som ringer ut ditt navn?

Maybelline Color Tattoo-fargestifter er den nyeste lanseringen fra Maybelline. Jeg trodde i utgangspunktet at de var de gamle fargetattendobeskyttelsene i et pinneformat, men nærmere inspeksjon viste at crayon nyanser er forskjellige. Det er 10 forskjellige nyanser og jeg plukket opp 8.

Jeg er sikker på at dere alle må være nysgjerrige på det siste elementet i mitt innlegg. Den søte lille himmelsblå pute med de små perlene er den nyeste Pute Foundation fra Physician's Formula. Cushion Foundation ble opprinnelig startet av koreanske kosmetikk, og det er en trend som virkelig er i ferd med å komme seg inn i apoteket.

L'Oréal lanserte True Match Lumi Pute Foundation, og jeg har allerede vurdert det, og nå har vi dette tillegget fra Physician's Formula. Mens jeg skal legge ut en detaljert gjennomgang, kan jeg bare si det i tre nyanser - en ting som jeg kan fortelle deg av flaggermuset om dette fundamentet: Lys, Lys-Middels og Middels som skal gjøre det vanskelig for alle å finne deres kamp. L'Oréal Lumi Pute Foundation, derimot, har mye mer variasjon på 12 nyanser. Mer om formelen i detaljert gjennomgang.

Så, hvordan har du alt som min tur?

Mini Maybelline og L'Oreal Haul! Min helg MAC, Loreal, Maybelline, Revlon Haul 😀 Maybelline Express Finish og Maybelline Colorama Nail Polish Haul Min Maybelline Haul Clinique, L'Oreal, Colorbar og Lakme - Oktober Festive Haul Lime Crime Haul + Preview + Swatches Lime Crime Haul og Preview Lime Crime Red Velvet Velvetines Liquid Matte Lipstick Lime Crime Velvetines Pink Velvet Lipstick Lime Crime Velvetines Suede-Berry Liquid Matte Lipstick Bite Beauty Butter Cream Lipsticks NARS Audacious Lipstick Collection, Raquel, Brigitte, Anna, Jane & Fanny Preview, Stopper

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: