Hei damer,

Jeg har tidligere vurdert Herbal Essences Maroccan My Shine Shampoo og kunne ikke slutte å raske om det. Her er anmeldelsen av en annen sjampo fra samme merke som jeg er helt besatt av. Jeg lurer på hvordan disse sjampoene jobber på håret mitt fordi tidligere, alt jeg prøvde på håret mitt, ville tørke det ut som gal, og det er vanvittig at disse sjampoene legger til fuktighet og gjør håret mitt så sunt. Også dette er ikke bare min mening, men min søster er også. Jeg bekjenner at jeg lider av engasjementsspørsmål når det gjelder å danne et langvarig forhold til skjønnhetsprodukter og sjampo for å være presis. Selv om jeg liker å eksperimentere, kan jeg aldri holde meg til en sjampo. Men da endret jeg meg når jeg kom over denne babyen. Så, før jeg avslører alt her, la vi hoppe inn i anmeldelsen! 😀

Pris: 13 AED for 400 ml flaske

Påstander: Kombinere skade fikk deg ned? Bulk opp styrke med Herbal Essences Bee Strong Shampoo. Denne formelen virker som en hjelp til å reparere det beskyttende ytre laget av hver streng av håret for å gi det sterkt mot å kaste skade. Honning spilte i mange år en viktig rolle i skjønnhetsritualer. Det sies at Madame du Barrys siste elskerinne i Louis XV i Frankrike, velholdt skjønnhetshemlighet var at hun lagde sine egne ansiktsmasker ut av 100% naturlig honning. Berolig din søte tann med Bee Strong Conditioner. Følg opp med denne kremholdige concoction. Hjelper til jevn bortkjemning for silkeaktig mykhet du kan føle.

Min erfaring med urte essenser Bee Sterk styrking sjampo:

Emballasjen er søt, med lys nektarfarget gjennomsiktig flaske, med en grønn hette og navnet "Bee Strong" over det. Dette er en fin S-formet squeezy-flaske med et trykkluke som gjør det lettere å dispensere produktet ut. Jeg har brukt det i over en uke nå, og søsteren min har brukt den i over en måned, og vi begge har falt hodet over hælene forelsket i denne, og jeg tror jeg er ganske mye på vei for å ringe det min HG sjampo.

Sjampoen er en fin gylden gul; Lammer godt på håret mitt, selv om det har en litt tykk tekstur. Det får håret mitt til å føle seg uimotståelig mykt og skinnende, men jeg er ikke enig i det styrkende kravet det gjør. Det fungerer mer på å reparere skadet hår enn å styrke strengene. Fortsett med lukten, jeg ventet noe mer "bee-like" som navnet antyder, men det er floral, og ganske lik Hello Hydration, men litt mindre kokosnøtt enn den.

Det lukter deilig og la håret lukte bra for en god to dager. Nå, det er det jeg kaller "AWESOME"! Også, du trenger bare et lite beløp for å rense håret grundig, og det etterlater ingen rester senere, vaskes lett av med vann.

Pros of Herbal Essences Bee Sterk Styrking Sjampo:

• Fin emballasje • Lukter deilig • Gjør håret mykt og skinnende • Lammer godt • Ingen sjampo rester • Du trenger et lite beløp for håret ditt • Fornuftig priset

Cons of Herbal Essences Bee Sterk Styrking Shampoo:

• Jeg har aldri sett det på det indiske markedet • Styrkingskravet er ikke sant

Vil jeg anbefale Herbal Essences Bee Sterk Styrking Shampoo? Ja, jeg gjør det, bare hvis du er ute etter en fuktighetsgivende sjampo. Dette er definitivt ikke en styrking.

Ville jeg tilbakekalle Herbal Essences Bee Strong Strengthening Shampoo? Jepp!

IMBB Rating: 4.3/5

Herbal Essences Body Envy Volumizing Shampoo Herbal Essences Body Envy Volumizing Mousse Herbal Essences Beautiful Ends Shampoo Herbal Essences Break er over Anti-Breakage Strengthening Conditioner Herbal Essences Hello Hydration Shampoo Garnier Fructis Long & Strong Strengthening Shampoo Garnier Fructis Styrkende Serum Burt's Bees Radiance Day Cream Aussie 3 Minute Miracle Strong Conditioning Treatment L'Oreal Elnett Satin Ekstra Sterk Hold Hårspray

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: