Hei kjære venner,

Nå må du ha lagt merke til hvor mye jeg elsker neglelakk. 😉 Så her er jeg, med noen flere nagelmaling for dere alle. 🙂 Jeg har hørt så mye om Zoya neglelakk, men kom aldri rundt for å prøve dem på grunn av deres begrensede tilgjengelighet. Å være fri fra formaldehyd, toluen, DBP og kamfer, er de definitivt fri for skadelige kjemikalier.

Produktbeskrivelse: Janel av Zoya kan best beskrives som en dyp rød krem ​​som har en varm undertone. Fargefamilie - Rød Avslutt - Krem Intensitet - 5 (1 = Skarp - 5 = Ugjennomsiktig) Tone - Warm

Rue by Zoya kan best beskrives som fulldekning, boudoir blush cream. Pair med noen av de andre Naturel Collection-nyanser for et elegant tone-på-tone-utseende! Fargefamilie - Naken, Rosa Avslutt - Krem Intensitet - 5 (1 = Skarp - 5 = Ugjennomsiktig) Tone - Cool

Lidia av Zoya kan best beskrives som en rik aubergine krem ​​som har en svart lilla base og bare et snev av rød for å gjøre det mer brukbart for alle hudtoner. Fargefamilie - Lilla Avslutt - Krem Intensitet - 5 (1 = Skarp - 5 = Ugjennomsiktig) Tone - Cool

Pris: USD 10 for 15 ml hver.

Min erfaring med Zoya Professional Nail Lacquer - Janel, Rue, Lidia:

emballasje: Alle tre nyanser kommer i standard Zoya emballasje. Den firkantede glassflasken er solid og har en svart farget hette som har applikatorbørsten festet til den. Penselen er rund, og ikke veldig busk eller tykk. Faktisk finner jeg det veldig lite og tynt og er ikke helt til min smak. Børstehåndtaket er heller ikke stort og er ganske lite sammenlignet med andre merker som OPI.

Janel: Dette er en dyp rød krem ​​som er perfekt for høst og vintre. Jeg elsker rødt på neglene mine, så jeg vil gjerne ha dette i en hvilken som helst sesong. 😉 En veldig vakker nyanse som ville se bra ut på alle hudtoner.

Rue: Dette er en perfekt n * de for neglene mine som gjør dem ser ryddige og sofistikerte. Flott skygge for kontorbruk også.

Lidia: Det er vakkert eggplant krem ​​skygge som noen ganger kan se svart under annen belysning. Jeg elsker absolutt denne nyansen og hvordan det lyser hendene mine. 🙂 Jeg ville ha en lilla, aubergine nyanse fra lang og dette passer helt til min regning.

Påføring og tørketid: Alle tre nyanser gjelder godt. Konsistensen er ikke for tynn, men ganske greit og sprer seg lett på neglene. Imidlertid gjelder ikke en enkelt pels jevnt og kommer også ut strekende, men den andre kappen gjelder jevnt og uten streker.

Disse nagellakkene fra Zoya er ikke hurtigtørkende. De tar litt tid å tørke, og om et par minutter føles det øverste laget som det er tørt, men det er fortsatt utsatt for nicks, kutt og arkkarakterer. De tar et par timer for å bli helt tørre. Ærlig, uansett hvor mye jeg liker å bruke neglelakk, har jeg ikke så mye tålmodighet. Jeg liker hurtig tørking neglelakk. Alle nyanser tar nesten samme tid å tørke.

Oppholder kraft og fjerning:Oppholdsstyrken er heller ikke så bra. Jeg pleier å teste neglelakker uten topplakk, for gjennomgang. 😉 Og uten topplakk, vare ikke alle tre nyanser for lenge på neglene mine. Med alle husholdningsarbeidene begynte de å fade fra tipsene etter 2-3 dager og begynte å kippe etter dag 3-4 dager 🙁

Alle de tre nyansene er enkle å fjerne og mørke nyanser flekker litt langs my cuticles, men ingen større flekker med de mørke nyanser, selv uten et grunnlag og ingen problemer i fjerning også.

Fordeler av Zoya Professional Nail Lacquer - Janel, Rue, Lidia:

 • Stor 5-fri (det er termen de bruker!): / (Inkludert formaldehyd, toluen, DBP og kamfer).
 • Ganske nyanser.
 • Disse nagelmalingene blir påført jevnt.
 • Konsistens er greit.
 • Tykk glassflaske.
 • Ingen flekker.

Ulemper med Zoya Professional Nail Lacquer - Janel, Rue, Lidia:

 • Tilgjengelighet.
 • Penselen er veldig smal og liten, ikke til min smak.
 • Børstehåndtaket er liten også, sammenlignet med andre merker.
 • Å holde strøm er lav.
 • Tar mye tid å tørke fullt ut.

IMBB Rating: 3/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Zoya Professional Nail Lacquer - Janel, Rue, Lidia? Vel, jeg elsket nyanser, men likte ikke formelen. Jeg ville kjøpe disse nyanser igjen, men i noen andre merker, er de ikke mest unike nyanser på noen måte.

Zoya Professional Nail Lacquer - Miranda, Veruschka, Loredana Zoya Professional Nail Lacquer - Nana, Kalista og Talia Zoya Professional Nail Lacquer - Petra, Lotus, Yuna Zoya Professional Nail Lacquer - Brigitte, Normani og Caitlin Zoya Professional Nail Lacquer i nyanser India, Evvie og Natty Zoya Nail Lacquer i Tobey Zoya neglelakk i prikk Zoya neglelakk i Burke Zoya neglelakk - Neve Zoya Nail Lacquer - Storm Zoya Nail Lacquer - Fei Fei Zoya neglelakk i Mason Zoya neglelakk - Tracie Zoya neglelakk - Adina Zoya neglelakk i Piaf

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: