Derma Seta Body Spa-sett

Hei der Gorgeous Ladies !!

Jeg vil gjerne presentere min jomfruelige produktanmeldelse til alle elskere der ute. I dag skal jeg skjønne litt om Derma Seta. Dette er for alle eksfoliering fanatikere som meg selv. Håper denne anmeldelsen finner deg bra.

Når du tømmer innholdet i pakken, så ser du dette. Derma Seta-enheten leveres med egen vugge-base. Vedleggene er merket som disse for å unngå blandinger.

Bruken:

Når du får pote på Derma Seta-settet, tømmer du innholdet og utforsker litt. Spill rundt med det som ser ut som et dusjhode! Les katalogen. Det er nyttig selv om du ikke er den største fanen av kataloger (som meg selv). Hvis du får den oppladbare versjonen, kudos til deg. Hvis ikke, prøv å mestre justeringen av batterier og test den med hvert gitt vedlegg. Vedleggene er heldigvis merket for praktisk bruk. Start med å teste eksfoliatoren, pimpstenen, foten jevnere og så videre. Ikke legg på noen kremer eller kremer før eksfoliering. Hvis du er solbrent, vennligst glem å bruke dette. Det samme gjelder for altfor tørr hud. Det er lurt å gjøre en patch test på de mindre ar-områder som kalvene og overarmene.

Etter at du har brukt Derma Seta, slå av den (batterier kan ligge inne i batterirommet), løsne de vedleggene du brukte og tørk det rent før du fjerner det. Ikke vær sikker på at et tidlig forsvinning av apparatet ditt berøres ved å berøre det med vannholdige hender eller forlate det på et vått sted.

Venstre: Den spaltelignende åpningen er hvor du plasserer tommelen for å løsne de ekstra vedleggene. En ubesværlig slepebane ville gjøre trikset. Høyre: Massasje på farten!

Turneringen av Derma Seta Body Spa Kit:

* Reise-vennlig * Chic-jakt *Brukervennlig * Vesentlig for å fullføre hudens eksfoliering * Lett å håndtere * Lett å rengjøre

Ulemper:

* Ikke helt et verdifullt kjøp. * Noen av vedleggene er repeterende. * Det må ha vært færre vedlegg som sikrer en optimal kroppsbehandling i stedet for en rekke ekstra beslag. * Kunne ha hatt flere justerbare funksjoner på selve enheten for å være en varm favoritt i markedet.

Mitt våpen på produktet:

I min ærlige oppfatning er delen om whisking av håret mitt uten å måtte bruke en formue på voksing, totalt falsk! Det hjelper ikke med å fjerne noen slags hår, det være seg på overleppen, kjevelinjen eller til og med bikinilinjen. Men det har sikkert sin egen godhet. Derma Seta spiller sin rolle ganske godt i rensing og exfoliating. Oftere enn ikke, ville jeg nå for Derma Seta å fullføre min pedikyrregime. Vedlikeholdet er nesten en tur i parken. I utgangspunktet var det noen hikke med batteriene og håndsettet. Jeg ønsket om den oppladbare versjonen, som kalles Deluxe-enheten. Men siden det ikke var tilgjengelig i min region måtte jeg gjøre med det batteridrevne settet. Så vær ikke advart når Derma Seta håndsettet blir overopphetet i hendene. Det er sannsynligvis din hotness gni på det!

Kjøp verdighet:

Jeg ville gi det 3 ut av 5 stjerner. Jeg ventet litt mer enn bare dette. Det er bra; ikke fabelaktig skjønt. Derfor ville jeg ikke foreta tilbakekjøp når jeg fikk en sjanse.

Ja eller nei? Henger i midten. 5 kroppsmassasjeoljer - Khadi, Himalaya, Parachute, Johnsons Biotique Avocado Body Massasje Olje Biocado-Review Wahl All Body Massasje Kraftig terapeutisk massager gjennomgang Biotique Citronella Refreshing Body Massasje Oljeanmeldelse VLCC Fair Skin Saffron Massasje Gel Review Tanaka Face Contouring Massasje Teknikk Min Hot Stone Therapy Massasje Erfaring

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 27 2019