Av Khushboo C.

Hei alle sammen,

I dag har jeg en annen hudpleie produkt gjennomgang for deg. Jeg skal gjennomgå Natio Renew rynkeforsvarskrem, som er en del av merkets "Face-lift-results" -område. Natio er i utgangspunktet et australsk merkevare som har blitt nylig tilgjengelig i det indiske markedet (spesielt online).

Produktbeskrivelse:

Hjelper med å forbedre hudtonen din og redusere utseendet på fine linjer og for tidlig tegn på aldring. Naturkondisjoneringsoljer rehydrerer, som fremmer en mykere, ungdommelig utseende. Langvarig ungdommelig utseende med alder-defying AHAs. For alle hudtyper. Lavendel for å myke og reparere. Kvel primrose til fuktighet, myk rynker og opprettholde smidighet. Søt mandel for å fukte og fylle opp.

ingredienser:

Pris:

INR 1075 / - for 100g produkt (jeg fikk den på 20% avslag på nettet).

Min erfaring med Natio Face Lift-resultater Forny rynkeforsvarskrem:

Jeg hadde plukket opp denne kremet etter å ha sett gode resultater fra Natio Ageless Firming Night Cream som jeg hadde vurdert tidligere på bloggen. Jeg har aldri brukt en kremlignende fuktighetskrem på ansiktet mitt, da jeg har kombinasjonshud og oljeaktig t-zone, og noe tungt krem ​​gjør bare huden min oljeaktig. Jeg bruker alltid en gelbasert eller oljefri fuktighetskrem. Med hensyn til anti-aldring er forebygging alltid en god ting. De fleste kvinner er besatt av å ha et ungdommelig utseende, og jeg er også en av dem. Jeg plukket opp det etter mye tenkning og heldigvis skuffet det ikke.

emballasje:Kremet kommer i en solid plastbeholderbeholder med et skruelokk. Lokket lukkes tett og emballasjen er dermed reisevennlig. Det er også et lite lokk inni som forhindrer utslipp. Badekaremballasjen kan virke uhygienisk og også mange ingredienser kan miste sin potens, hvis de blir utsatt for luft i lang tid.

Konsistens:Denne rynkeforsvarscreme har en myk, fløyel-pisket, kremaktig konsistens. Det blir absorbert i huden umiddelbart, uten å etterlate noe olje eller greasiness bak. Det fungerer som en veldig god fuktighetskrem før sminke, da det ikke tar tid å synke inn og etterlater ingen glans bak. Base sminke glir lett over det. Du trenger meget mindre mengde produkt å bruke over ansiktet, og så vil et helt badekar definitivt vare lenge. Jeg føler at hvis jeg bruker mer, kan det føles tungt på huden min, noe som kanskje ikke er et problem for normal til tørr hud. Det er bra for alle hudtyper.

effektivitet:Jeg har brukt denne krem ​​siden den siste måneden. Det har gjort huden min skikkelig og smidig. Min hud ser nå frisk ut med fine linjer mindre synlige nå. Porene rundt nesen og kinnene virker små. Det holder huden mykt for hele dagen, selv om vinteren og i et klimatisert miljø.

Det tar vare på tørre flekker veldig bra og gjør hva det hevder å gjøre. Men det mangler SPF-faktor / solbeskyttelse, da det er et viktig aspekt ved forsinkelse av tidlig aldring. Hvis jeg prøver å bære solkrem over det, blir det tungt for min hudtype, noe som ville være en større bekymring i fuktig og varmt vær. Det har ikke ødelagt meg eller tilstoppet porene i ansiktet mitt.

Parfyme:Den har en mild blomsterduft som forsvinner raskt etter påføring.

Fordeler med Natio Face Lift Resultater Forny rynke Defense Cream:

 • Robust, reisevennlig emballasje.
 • Lett, føles ikke tung på ansiktet.
 • Moisturizes huden min uten å forårsake greasiness eller oiliness.
 • Bra for alle hudtyper, selv for min kombinasjon til fet hud.
 • Kan brukes under sminke.
 • Gjør huden fast og smidig.
 • Fine linjer vises mindre synlige.
 • Porene ser mindre ut.
 • Har noen gode naturlige ingredienser ..
 • Ikke bryter ut huden eller tette opp porene.

Cons av Natio Face Lift Resultater Forny Wrinkle Defense Cream:

 • Tub emballasje, som er uhygienisk.
 • Kan føle seg tung hvis du bruker mye på en gang.
 • Ingen SPF / solbeskyttelse.
 • Tilgjengelig kun online, begrensede butikker.
 • Inneholder parabener.

IMBB Rating:

3.5/5

Vil jeg anbefale Natio Face Lift Results Renew Wrinkle Defense Cream? Anbefaler til kvinner som ser etter lett, ikke-fett fuktighetskrem med anti-aging formel.

Natio Ageless Firming Night Cream Natio Acne Clear Spots Rensende Spotbehandling Natio Line og Wrinkle Renew Roll-On Eye Serum Natio Young Oil Free Moisturizer Natio Wellness Hand Cream SPF 15 Michael Todd True Organics Knu Anti Aging Ansiktsløft Serum Michael Todd Knu Ny Du Anti-Aging Face Lift Review L'Oreal Revitalift Laser Forny Avansert Anti-Aging Day Cream L'Oreal Revitalift Laser X3 Renere Anti-Aging Serum VLCC Skin Defense Almond Under Eye Cream MD Formuleringer Fuktforsvar Antioksidant Eye Creme Nivea Visage Anti-Wrinkle Facial Cream SPF 15 Tinted Day Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: