Hei skjønnhet!

Dagens gjennomgang kommer til å være på et Essence-ansiktsmake-up. Det er ingen spesiell kategori omtale på pakken, så jeg kaller det "sminke". La oss hoppe inn i anmeldelsen.

Produktbeskrivelse: Stiftelsen gir deg en perfekt, jevn hud og ser fantastisk naturlig ut. Den silkeformede sammensetningen sprer seg jevnt for å dekke eventuelle urenheter eller rødhet på en pålitelig måte. for en behagelig følelse på huden din og en fantastisk, frisk hudfarge! dermatologisk testet.

Pris: INR 349 ​​/ - for 30 ml

Skygge: 03 Medium Beige

Min erfaring med Essence Myk og naturlig langvarig sminke:

Produktet kommer i et lite beige farget rør. Det er en fin, solid og reisevennlig emballasje med en skruehett. I følge kvalitet og kvantitet er dette definitivt verdt prisen. Den har en svært sjelden og sterk vaniljeaktig lukt. Men jeg liker ikke denne lukten i det hele tatt, da det føles overveldende.

Dette produktet leveres med tre nyanser. Jeg har skyggen Medium Beige. Dette er den andre skyggen fra skyggeområdet. Jeg har oliven-middels hudtone. Jeg foretrekker mest en gul undertonet nyanse. Denne middels beige skyggen er ikke eksakt gul; den har mer av en oransje undertone. Men det passer godt til huden min. Likevel, med bare tre nyanser, er det ganske vanskelig å få en perfekt kamp.

Denne har en tykk, kremaktig konsistens. Den glir jevnt på huden min og gir en myk, fuktig hud. Det er ikke en kremaktig, høy dekning grunnlag, men det føles så myk som en BB krem ​​/ CC krem, som gir en anstendig myk og glatt hud. Påføringen av denne sminke er veldig glatt og føles lett på huden. Jeg har fet hud og om vinteren har jeg noen tørre flekker rundt nesen min. Så det holder huden myk uten å gjøre den mer tørr. Men hvis du har tørr hud, vil det ikke gi nok fuktighet. Den har en fløyels matt finish. Det kan kontrollere ansiktsskinnet mitt og kan holde ansiktet oljefritt. Det gir et veldig naturlig utseende, og ser aldri ut på meg. Men det vil se kake på for mye lagring.

Essens makeup er veldig bra for daglig bruk. Det gir en fin dekning for normal hud. Jeg har ikke mange mangler på huden min i disse dager, så det ser bra ut på meg. Det kan pent ut av huden min, og det kan også redusere rødhet. Det er ikke et høyt dekning fundament; det gir middels dekning. Den dekker også opp mørk sirkel opp til 80%. Det fungerer godt å dekke små flekker eller ujevn hudtone. Men det andre laget kan dekke huden pent. Det gjør huden min frisk og til og med med en matt tekstur. Jeg trenger ikke noe kompakt over det. Det forblir pent i ansiktet mitt. Det gjør ikke heller seg.

Oppholdsstyrken er bare nydelig av denne sminke. Det forblir i 6-7 timer på ansiktet mitt. Det ser aldri kjedelig ut etter det. Det ser fortsatt friskt og glødende ut. Etter 4-5 timer blir mitt T-sone fet, men det er et vanlig problem med oljede skinnede mennesker. Jeg liker virkelig oppholdskraften og hvordan den ser ut selv etter 5 timer. Hvis du har tørr hud, er jeg sikker på at det blir lengre. Det overfører ikke mye og holder seg perfekt på huden.

Samlet er dette en så fin sminke for oljede skinnede mennesker. Det ser bra ut på fotografier også. I dette bildet har jeg brukt dette produktet med litt kompakt rundt min T-zone. Og det ser feilfritt ut.

FOTD:

Pros of Essence Myk og naturlig langvarig sminke:

• Rimelig • Reise vennlig emballasje • Glatt, kremaktig tekstur • Gir en myk, fløyelsaktig, matt tekstur • Holder min fet hud myk og fuktig • Føles lett og naturlig på huden • Gir fin medium dekning • Skal ut hudtonen min og skjuler også mørke sirkler • Gir en lys, glødende og glansfri hud • Holder huden oljefri i opptil 5 timer • Krymper ikke mye • Oppholder seg i nesten 7 timer uten kompaktitet • Flott alternativ for kombinasjon til fet hud

Cons of Essence Myk og naturlig langvarig sminke:

• Veldig irriterende vanilje duft., Men det er et personlig valg • Bare tre nyanser tilgjengelig • Kan ikke passe tørr hud • Sterkt lag gjør det lite kakeaktig

IMBB Rating: 4.5/5

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Essence myk og naturlig langvarig sminke? Ja og ja! Jeg liker dette produktet. Hvis du har fet olje på kombinasjonshuden og ønsker medium dekning, gå for det.

Essence Soft Touch Mousse Make-Up-02 Matte Beige Essence Stay All Day 16H langvarig sminke Essens Alt om Matt! Oljefri sminke Essence Clear og Matt Oil Free Makeup Essens XXXL Langvarig Lip Gloss - Very Berry Clinique Matte Beauty Lang siste myk leppestift Hvordan lage Mehendi mørk og langvarig Rati Top 200 Smink og skjønnhetsprodukter Liste

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: