Hei damer, Drømmer er en inngang til ditt underbevisste sinn. Vi drømmer alle, noen mindre og litt litt mer enn andre. Jeg har sett noen av de mest bisarre tingene og hendelsene i drømmene mine. Det antas at hver drøm har en skjult betydning bak. La oss finne ut hva din gjentatte drøm prøver å si til deg.

1. Falling Det er en veldig vanlig drøm. Det betyr at det kan være en situasjon i livet ditt, og du kan bare ikke slippe av det. Du prøver bare å holde den så lenge som mulig. Vel, ikke! Bare la det gå, du vil kunne sove fredelig.

2. Flying Det er for det meste reversert av den fallende drømmen. Det er en positiv drøm som sier at du er på riktig vei i livet ditt, og du har full kontroll over alle aspekter av livet ditt. Jeg vil ha en flygende drøm nå!

3. blir jaget Det betyr at det er noe i vårt liv som vi ikke betaler oppmerksomhet for; I stedet prøver vi å løpe bort fra våre problemer. Finn den tingen ut og ta opp problemet før det blir et problem.

4. Å være naken Har du noen gang drømt om at du er naken foran verden? Vel, det betyr vanligvis at du føler deg sårbar og ikke helt sikker på alt og ditt eget selv. Det kan også bety at du prøver å skjule noe fra dine lukkede.

5. babyer Babyer er elsket av alle. Hvis du ser babyer i drømmene dine, kan det bety at det er mangel på kjærlighet i livet ditt, og du vil ha noen som vil elske deg ubetinget. Å se babyer betyr også at du starter et nytt kapittel i livet ditt.

6. Demoner Demoner i drømmene dine betyr undertrykte følelser. Du vil kanskje introspektere og se hva som forårsaker slike drømmer.

7. Fanget Dette er min gjentatte drøm at jeg er under en stor klut og jeg beveger meg og ikke kommer til å komme ut av det. Hvis du føler deg fanget i drømmene dine, betyr det at du ikke klarer å frigjøre deg fra en dårlig beslutning, valg eller situasjon.

8. Drap Har du noen gang drept noen i drømmene dine? Ikke bekymre deg! Det betyr ikke at du faktisk vil drepe noen. Det betyr bare at du har lyst til å drepe en del av deg selv eller endre din personlighet på en måte.

9. Flytte kjøretøy Drømmer av kjøretøy kan representere vår kjøretur i livet og den retningen vi tar. Hvis du drømmer om et kjøretøy som mister kontroll, sier det at du sannsynligvis har drevet fra målet ditt og bare trenger å komme tilbake på banen.

10. Død Det er mer som et mareritt og mindre som en drøm. Å se en død kan være skremmende, men det står at noe i livet ditt er avsluttet, og det gir plass til en ny start.

Så fortell meg, hvilken er din gjentatte drøm?

Bildekilde: 1, 2, 3, 4

Kronisk tretthetssyndrom: Symptomer Årsaker og botemidler Yoga for hud - 7 beste poser for strålende og glødende hud 10 tips for å forbedre konsentrasjon / minne Viktigheten av trening i løpet av vinteren Hvordan å kurere panikkanfall Hvordan å takle fly angst

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: