Hei alle sammen! Dagens gjennomgang handler om Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick 070 Bedre Lag en Mauve. Catrice utgitt Shine Appeal Fluid Lipsticks noen måneder tilbake. Jeg ville definere Shine Appeal Fluid Lipstick som en sterkt pigmentert lip gloss. Jeg er ikke en lip gloss person, men ønsket å gi væske leppestift et forsøk. Jeg har allerede vurdert 040 Pink Macaron, 020 Kiss Me In The Sunshine, 060 Marry Berry, 050 Hva en Melon og 080 Rose, vil du ...?

Pris: 4 € for 5 ml

Produktbeskrivelse: VISION EN VOGUE Shine Appeal Fluid Lipstick er en ekte skjønnhetshybrid og forener den rene fargen på en leppestift med den maksimale glanseffekten av en glans. Den inneholder vitamin E som pamperer det følsomme leppeområdet og gir en jevn og lys finish. Med nyanser å velge mellom myk nøgen til klassiske røde nyanser, er Shine Appeal Fluid Lipstick helt sikker på at alle fargedrømmer blir oppfylt.

ingredienser: Polybuten, OCTYLDODECYL stearoyl-stearat, TRIETHYLHEXANOIN, TRIISODECYL trimellitat, isocetylstearat, VP / heksadecen-kopolymer, DIISOSTEARYL malat, SILICA DIMETYL SILYLATE, glyserylbehenat / EICOSADIOATE, pentaerytrityl TETRAISOSTEARATE, PHENYLPROPYLDIMETHYLSILOXYSILICATE, tokoferylacetat, dietylheksyl SYRINGYLIDENEMALONATE, caprylsyre / caprin TRIGYLCERIDE, aroma (FLAVOR ), CI 19140 (GUL 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 77891 (TITANIUMDIOXID).

Min erfaring med Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick 070 Bedre Lag en Mauve:

Som alltid er emballasjen stor. Den kommer i et gjennomsiktig plastrør. Hetten har en applikatorstang. Hetten på dette bestemte rør lukker ikke tett og er sikker på at det vil lekke hvis jeg reiser med den. Pass på å sjekke før du kjøper.

Spissen på applikatoren er stiv og bøyes ikke når produktet påføres på leppene. Spissen på applikatoren er også veldig myk og glir lett over leppene.

Konsistensen av produktet er veldig lik den for en lipgloss. Produktet hevder å inneholde vitamin E som nærer leppene. Produktets oppholdsstyrke er ikke like mye som en leppestift. Det varer i 1 til 2 timer uten å drikke og spise. Produktet blir enkelt overført til kopper når det drikkes. Det føles ikke klebrig på leppene.

Fargen er en vakker naken med en liten glans. Jeg foretrekker vanligvis ikke noe på lepper med glimmer eller glimmer. Men denne skyggen vant virkelig mitt hjerte. Fargens intensitet kan enkelt bygges opp ved å bruke i lag. Det ferdige utseendet på leppene er bare fantastisk. Lippene ser helt glanset ut. Det er mer for en festslitasje på grunn av shimmer. Dette er det første shimmer leppeproduktet jeg elsket.

Fordeler med Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick 070 Bedre Lag en Mauve:

• Stilig emballasje. • Nærer lepper. • Ikke klebrig. • Lett parfymert. • Mer pigmentert når påført i lag / strøk. • Perfekt naken farge. • En liten glans. • Perfekt for festslitasje.

Ulemper med Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick 070 Bedre Lag en Mauve:

• Svær formel. • Oppholder seg litt mer enn en time. • Luken lukkes ikke tett.

IMBB Rating: 3/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick 070 Bedre Lag en Mauve? Jeg elsker hvordan det ser ut og det skjer å være det første shimmer-leppeproduktet jeg noensinne likte. Men fortsatt ville jeg ikke kjøpe tilbake på grunn av sin dårlige oppholdskraft og løshette. Hvis du ikke har noe imot å bruke produktet, så gi det et forsøk. Det er en nydelig nyanse og passer til alle. Men pass på at luken lukkes tett.

Catrice 370 I En Rose Garden Ultimate Color Lipstick Review Catrice 410 Rocking Som En Pink Star Ultimate Color Lipstick Review Catrice 310 Les My Lips Ultimate Color Lipstick Review Catrice 020 Maroon Ultimate Color Lipstick Review Catrice 340 Berry Bradshaw Ultimate Color Lipstick Review Catrice 210 Pinkadilly Circus Ultimate Color Lipstick Review Catrice Lipstick i Shade 390 "På den rosa siden av livet" Anmeldelse

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: