Hilsen til alle IMBBians !!!

Dette er en annen mascara som jeg hadde plukket opp fra L'Oreal Voluminous-serien - dette er også den nyeste og mest snakket om mascara fra nå av. Noen av mine favorittbloggere nevnte det ganske mange ganger, derfor bestemte jeg meg for å kjøpe det og se om det lever opp til sprøytenarkomanen. Fortsett å lese videre til flere detaljer om denne mascaraen.

Produktbeskrivelse: Vår første primer og mascara for en show-stop lash effekt. Super-volumizing primer bygger dramatisk volum på hver lash og skaper en ultralett base for å maksimere mascara ytelse. Super-utstrakt Mascara med en fiberrik svart formel.

ingredienser:

Pris: $10.99

Jeg tar på L'Oreal Voluminous Superstar Vanntett Mascara:

Min grouse om den siste L'Oreal mascaraen som jeg testet var at den ikke tilsatte nok volum til viskene mine, men dette hevder å legge til volum via en hvit fargeprimer.

emballasje: Både primeren og mascaraen holdes i endeseksjonene av en lang ubåtformet (med hull i midten) sølvrør. Den midterste delen av røret holder de to vingene - kurvformet en til primer og båtformet for mascara - jeg er ikke sikker på hvorfor det er forskjell i form av wands, men begge ser ut til å fungere bra for meg.

Primerstaven velger ikke nok produkt på en gang, og jeg må dyppe min troll 2-3 ganger for å belegge viskene mine ordentlig. Mascara-trollet tar opp den riktige mengden produkt hver gang, bortsett fra at en liten goop forblir fast fast på stengens ende.

Tekstur:Både primer og mascara ser ut til å ha lignende konsistens bortsett fra den tidligere som har litt tørr tekstur enn sistnevnte og ikke belegger vippene det jevnt.

Primer ende:

Mascara-slutten:

pigmentering:Primeren legger til hvit farge på lashene, men det virket ikke så godt dekket som bildet på dekselet viser at den er. Også, jeg er litt iffy om "legger volumet til lashes" -delen fordi selv etter at jeg søkte på mascara, la jeg ikke merke til noen drastisk forbedring i volumet av lashene mine.

Dette produktet gjorde at jeg fikk lashene langt og fullere, men jeg kan oppnå samme sans en primer, så tillegget er litt ubrukelig.

Brukstid:Det har det bra for en hel dag og har ingen fallout overhodet - det er det jeg liker om L'Oreal mascaraer. Andre forlengende og volumniserende mascaraer som jeg har brukt har en tendens til å ha fallout, noe mer enn annet, men ikke dette. Dessuten klumper det ikke øynene mine, eller etterlater et sotete rester bak og krummer ikke etter noen timer og akkumuleres under øynene.

Pros av L'Oreal Voluminous Superstar Vanntett Mascara:

  • Emballasje huser både primer og mascara.
  • Legger til lengde og volum på visker.
  • Har ingen faller ut og smuldrer ikke på slutten av dagen.
  • Tørker lett.
  • Legger til en god krølle i lashene.
  • Slagtett og vanntett.
  • Smelter ikke etter noen timer.
  • Lett tilgjengelig både i USA og India.

Cons av L'Oreal Voluminous Superstar Vanntett Mascara:

  • Primeren har ikke tilsatt ønsket volum til visker.
  • Samme resultat kan oppnås uten primer.

Ville jeg tilbakekjøp L'Oreal Voluminous Superstar Mascara Vanntett? Ikke denne mascaraen fra dette området fordi det ikke levde opp forventningene; Jeg antar jeg hadde veldig høye forventninger festet til primeren og det mislyktes meg, derfor er jeg litt skuffet. Alle kan ikke være enige med meg i denne forbindelse.

IMBB Rating: 3/5

L'Oreal Voluminous False Lashes Mascara L'Oreal Voluminous Butterfly Mascara L'Oreal Voluminous Million Lashes Overflødig Mascara i Blackest Black L'Oreal Voluminous Miss Manga Mascara Maybelline Colossal Volum 'Express Vanntett Mascara Maybelline The Falsies Big Eyes Vanntett Mascara Beste vanntette mascaraer tilgjengelig i India Bourjois Volum 1 Sekund Vanntett Mascara

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: