Lakme 9 til 5 Lip Color - Pink Slip

Kombinerer fantastisk komfort med oppholdskraft som holder deg frisk i timevis. Med en slitesterk komfortteknologi. Tilbyr en kremaktig farge med Colorfix-teknologi. Sikrer 10 timer intens kremefarge.

Nærer, beskytter og fukter leppene dine Ikke smuss eller visne lett Holder leppene glatt og mykt Glider glatt på leppene Super rik farge med super forbli kraft

Pris:

INR 400 for 3,6 ml.

Holdbarhet:

24 måneder.

Så dette er nesten den siste, vel, andre siste leppestift fra dette området jeg plukket opp, de har så mange fantastiske nyanser, det er vanskelig å velge en, for en hoarder, jeg fikk alt: p denne ble ikke så rosa så det er en glidende feil for meg, men ta en titt på denne lette, melkefulle mauveskyggen hvis du er en fan av matte leppefarger.

Fargen er en ren matte, det var ikke nødvendig for meg å plukke den, men likevel gjorde jeg det, jeg trodde meg selv så mangel på matte leppestifter, jeg må plukke den, men det viste seg så lett mauvy milky jeg bare ikke kan bruke Det er i seg selv, selv om det er veldig kremaktig, og føles lett og ikke så tørt, ser den skyggen hvis den er oppbygget så hvit, på lys slitasje, det ser rart ut, så det virker ikke helt for meg ærlig.

Fargen føles lys og matt, hvis du belegger det for mye, vil det føles kaket, så vær forsiktig, det vil få deg til å se gul ut, du er varm hud tonet, og rosa toner kan bære dette nok som en naken leppe, den glir godt og hele spekteret er matt og holder derfor lenge nok, så det er ingen problemer der, og det føles heller ikke tørking i ett lag, men tørre lepper være forsiktige.

For meg vil dette bare fungere som en matt base til litt mørkere leppemaling eller leppestift, ingenting annet, jeg ville aldri ha det på egen hånd.

IMBB-vurdering:

3/5

Lakme 9 til 5 Lip Color -Red Coat Lakme 9 til 5 Lip Color - Pink Bureau Lakme 9 til 5 Lip Color - Wine Play Lakme 9 til 5 Lip Color - Red Chaos Lakme 9 til 5 Lip Color - Pink Colar Lakme 9 til 5 Lip Color - Eikebord Lakme 9 til 5 Lip Color - Mauve Cooler Coloressence Premia Lip Color-Wintage

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: