Hei alle sammen!

I dag vurderer jeg Bobbi Brown Plum Brandy Luxe Lip Color. Plomme Brandy er en dyp lilla plomme. Hvis du er ute etter en leppefarge som er en perfekt blanding av skjønnhet og hudpleie, vennligst fortsett å lese.

Produktbeskrivelse: Luxe leppefarge er vår dristigste og mest levende farge. Denne overdådige formelen øker fuktighetsnivåene dramatisk, samtidig som de forynger leppene, holder dem komfortable og betinget, selv etter at det er fjernet. Finnes i tjuefire nyanser og kommer i et slank gullrør. Det er luksus, omdefinert.

Pris: £ 25 for 3,8 g

Hvordan å bruke: Påfør direkte på leppene fra røret eller bruk den uttrekkbare leppebørsten for en mer presis anvendelse.

emballasje: Bobbi Brown luksus leppestift kommer i en vakker gylden farget emballasje, med et svart bånd i midten. Den leveres pakket i en svart farget pappkasse. Bobbi Brown-logoen er påskrevet på hatten. Den indre leppestiftrøret er svartfarget. "Bobbi Brown" er skrevet i gylden farge på hetten og luken lukkes fast. Lipstick tube føles tungt og luksuriøst å holde i hånden.

Min erfaring med Bobbi Brown Plum Brandy Luxe Lip Farge:

Jeg var tilbøyelig til å kjøpe Bobbi Brown Luxe Lip Farge hovedsakelig fordi selskapet hevder at sammen med intens og fet farge, øker denne lipstickens formel intense fuktighetsnivåer samtidig som intensiv foryngelse av leppene. Plomme Brandy er en litt dempet, mørk plummelig burgunder med subtile kule undertoner og en moderat glans. Den har god fargedekning, glir lett og gir et fløyelsittende utseende til leppene mine. Formelen er rik og skinnende, gir et rikt og vakkert utseende til leppene. Det holder leppene moderat fuktet, tørker dem ikke ut eller gjør dem ujevn. Mine lepper er myke og smarte, næret og hydrert.

Jeg føler ikke nødvendigheten av å ha en glans på toppen, eller en leppebalsam under denne leppefarge. Det sprer seg ikke eller smelter. Den forblir satt og overfører ikke mye. Jeg skjønner først leppene mine med en leppeforing, og bruk denne leppefarge ved hjelp av en leppebørste. Jeg har også prøvd å søke direkte, uten en leppebørste og uten å forklare leppene med en leppeforing, og det fungerer bra - ingen flekker eller sprekker. Men i så fall har det en tendens til å overføre.

Plomme Brandy er en intens pigmentert farge som varer lett i seks timer, eller enda mer. Den forblir satt etter at du har vann, te, kaffe, brus. Men det forsvinner helt eller etterlater en lett flekk noen ganger etter full måltid. Plomme Brandy er en mørk og intens skygge, men den passer til min moderat rettferdige hud og ser veldig vakker ut og føles luksuriøs. Skyggen kan bygges fra ren til intens, avhengig av antall swipes. To swipes er nok til å få en ugjennomsiktig finish på pigmenterte leppene mine.

Tekstur er tynn og satin med moderat glans. Det føles ikke tungt eller kremaktig. Jeg har blitt supplert på denne skyggen. Denne skyggen er en mørk plommelig burgunder, men kan brukes til vanlig slitasje, kvelder og spesielle anledninger. Jeg foretrekker det for kvelder og for spesielle anledninger.

Fargeprøver:

Fordeler for Bobbi Brown Plum Brandy Luxe Lip Farge:

• To i ett produkt • Forynker leppene, synlig reduserer utseendet på leppe linjer og lindrer leppeflak • Intensivt pigmentert, fuktighetsgivende, rik og luksuriøs nyanse • En sveipe gir maksimal dekningsfarge • Vakker gylden emballasje føles luksuriøs å holde

Ulemper for Bobbi Brown Plum Brandy Luxe Lip Farge:

• Ingen etter min mening

Vil jeg anbefale Bobbi Brown Plum Brandy Luxe Lip Color? Ja, jeg anbefaler denne dristige og mørke skyggen til alle som er interessert. Du kan velge mellom en rekke tjuefire lyse og rike farger, en blanding av nøytrale, koraller, røde og plommer.

IMBB Rating: 5/5

Takk og skål!

Bobbi Brown Intensive Skin Serum Foundation SPF 40 Bobbi Brown Neon Pink Lip Farge Bobbi Brown Moisture Rich Foundation SPF 15 Sonia Kashuk Veldig Berry Satin Luxe Lip Color SPF 16 La Prairie Cellular Luxe Kardinal Lip Color MUA Luxe Ritzy Pisket Velvet Lip Cream Ca. Color Absolute Velvet Luxe Lipstick - 06 Elizabeth Fresh Plum Face Mask: Gjør det selv Bad og kroppsverk Sugar Plum Dream Body Lotion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: