Hei til alle mine vakre venner,

Da jeg var barn, så jeg en annonse der modellen vektet å bruke et produkt for å oppnå vakker og klar hud som sier at sunn hud er den virkelige sminke. 😉 Vel, selv om uttalelsen kanskje ikke er bokstavelig sant, men det er ikke nektet at alle ønsker klar hud og sminke er også problemfri når du har god hud til å begynne med. Som barn var huden min ok, og selv om jeg var i tenårene mine, selv om huden min var veldig tørr, var det vanligvis veldig veloppdragen og jeg hadde sjelden noen pause ute. Men etter at jeg flyttet til forskjellige byer for min høyere utdanning og deretter steder for jobben min, har jeg lidd av avbrudd på og av. 🙁 Helt siden jeg flyttet til USA, har ansiktet mitt aldri vært aknefritt. :’(

Et par måneder tilbake hadde jeg virkelig dårlig utbrudd og ingenting syntes å fungere, og det var den tiden da jeg plukket denne ansiktsvaskingen. Jeg stoler på Neutrogena-produkter for min hudpleie, og de har nesten alltid bevist sin verdi. Også de fleste aknebehandlingsprodukter i markedet er målrettet mot fet hud, og jeg har veldig tørr hud. La oss se hvordan dette produktet gikk for meg.

Produktbeskrivelse: Se utrolig klar hud med Neutrogena Oljefri Akne Stress Control Power Cream Wash, en silkeaktig, kremaktig skum som fjerner olje øyeblikkelig, bekjemper breakouts, og reduserer rødhet og irritasjon for svært myk og klarere hud. Neutrogena Oljefri Acne Stress Control Power Cream Wash er så avansert at det behandler akne selv før det oppstår ved bruk av MicroClear, en kraftig teknologi som er klinisk bevist å øke leveransen av akne medisin for å avkjøle overbelastede porer og rask behandling dypt til kilden. Hjelpe å bryte syklusen av akne stress med denne enkle, brukervennlige kremete ansiktsvask som fungerer hard hver dag for å gi deg den klare huden du har latt etter. Olje fri. MicroClear Technology. Dermatologist testet.

ingredienser:

Hvordan å bruke: Rens ansiktet to ganger om dagen. Våt ansikt og klem cleanser i hendene. Påfør ansiktet og masser forsiktig, unngå kontakt med det delikate øyeområdet. Rens grundig.

Pris: USD 7,99 for 6 Fl Oz (177 ml) (Prisen kan variere i forskjellige butikker).

Min erfaring med Neutrogena Oljefri Acne Stress Control Power-Cream Wash:

Neutrogena Oljefri Acne Stress Control Power Cream Vask kommer i et rør med en flip-cap. Røret er ikke transparent og har alle detaljene trykt på baksiden av røret. Luken lukkes med et klikk, men røret er stort for å bli båret sammen mens du reiser.

Produktet er veldig lysegrønn i farger med perlemorøs finish. Tekstur er veldig tykk og kremaktig og det ser ut som en krem ​​mer enn en ansiktsvask. 😉 Det har en nydelig agurk duft til den som er ganske mild, ikke sterk. Som navnet sier, er det en kremtvasket, og derfor blir det ikke skum og det føles som om du masserer krem ​​på ansiktet ditt. Ved påføring er det en sterk kjøling og prikkende følelse som trolig skyldes tilstedeværelsen av mentol i produktet. Produktet vasker lett av og gir ikke noe fettete lag på huden.

Kommer til akne-kontrollerende evnen: gutten, det virker! Det fungerer virkelig!!. Jeg følte meg en stor lettelse i løpet av en uke med bruken, og etter to uker var mine kollisjoner i kontroll. Det reduserer rødhet og irritasjon og er en kremvask, det gir ikke huden min tørr eller elastisk. 🙂 Krav på å behandle akne selv før det oppstår, er ikke nødvendigvis sant, og jeg får fremdeles noen kviser her og der, men ingenting som det var for noen måneder siden.

Men samtidig føler jeg at det ikke renser huden min grundig, som i, jeg bruker ikke sminke daglig, det er bare solkrem, og jeg føler at dette ansiktsvasket ikke fjerner det grundig. Så, for tiden bruker jeg det bare om morgenen og følger opp med et annet ansiktskvasket om kvelden som fjerner alle spor av smuss, skitt og solkrem fra ansiktet mitt.

Fordeler med Neutrogena Oljefri Acne Stress Control Krem-vask:

  • Robust emballasje.
  • Tykk konsistens.
  • Kremaktig tekstur.
  • Fungerer fantastisk på å kontrollere hudutbrudd.
  • Vaskes lett av.
  • Passer for sensitiv hud.
  • Blader huden myk og ikke elastisk.

Cons av Neutrogena Oljefri Acne Stress Control Power-Cream Wash:

  • Skummer ikke.
  • Trenger å bruke en annen cleanser i forbindelse, for å fjerne sminke.

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøre Neutrogena Oljefri Acne Stress Control Power Cream Wash? Ja, dette har vært min frelser. Jeg vil helhjertet anbefale det til jenter som sliter med å holde sine breakouts i kontroll.

Vil være tilbake med en annen anmeldelse, til da, bli nydelig. 🙂

Neutrogena oljefri akne vask Neutrogena Skin Clearing Oil Free Sminke Blemish Treatment Neutrogena Oljefri Eye Makeup Remover Neutrogena Synlig klar oljefri fuktighetskrem Neutrogena Oljefri Acne Stress Control Triple Action Toner FabIndia Clove Acne Control Cream VLCC Acne Control Clove Massasjegel The Body Shop Tea Tree Kul og Creamy Wash Neutrogena Synlig Clear Pink Grapefruit Cream Wash Garnier Pure Active Gentle Deep Clean Cream Wash L'Oreal Skin Perfection Beroligende Gel-Cream Wash

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: