Hei alle sammen! Dagens gjennomgang handler om Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick 040 Pink Macaron. Catrice utgitt Shine Appeal Fluid Lipsticks noen måneder tilbake. Jeg ville definere Shine Appeal Fluid Lipstick som en sterkt pigmentert lip gloss. Jeg er ikke en lip gloss person, men ønsket å gi væske leppestift et forsøk. Jeg har allerede anmeldt 020 Kiss Me in the Sunshine, 060 Marry Berry, 050 Hva en melon og 080 Rose, vil du ...?

Pris: 4 € for 5 ml

Produktbeskrivelse: VISION EN VOGUE Shine Appeal Fluid Lipstick er en ekte skjønnhetshybrid og forener den rene fargen på en leppestift med den maksimale glanseffekten av en glans. Den inneholder vitamin E som pamperer det følsomme leppeområdet og gir en jevn og lys finish. Med nyanser å velge mellom myk nøgen til klassiske røde nyanser, er Shine Appeal Fluid Lipstick helt sikker på at alle fargedrømmer blir oppfylt.

ingredienser: Polybuten, OCTYLDODECYL stearoyl-stearat, TRIETHYLHEXANOIN, TRIISODECYL trimellitat, isocetylstearat, VP / heksadecen-kopolymer, DIISOSTEARYL malat, SILICA DIMETYL SILYLATE, glyserylbehenat / EICOSADIOATE, pentaerytrityl TETRAISOSTEARATE, PHENYLPROPYLDIMETHYLSILOXYSILICATE, tokoferylacetat, dietylheksyl SYRINGYLIDENEMALONATE, caprylsyre / caprin TRIGYLCERIDE, aroma (FLAVOR ), CI 19140 (GUL 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 77891 (TITANIUMDIOXID).

Min erfaring med Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick 040 Rosa Macaron:

Som alltid er emballasjen stor. Den kommer i et gjennomsiktig firkantet plastrør. Hetten er svart og også firkantet. Produktet ser ut som en vanlig leppestift fra utsiden. Hetten har en applikatorstang. Veggspissen har en veldig myk applikator. Det er veldig lett å åpne og lukke hetten. Luken lukkes ikke tett og det er fare for lekkasje. Så jeg foretrekker ikke å reise med det. Jeg har totalt 6 nyanser, og 2 av dem har det samme problemet. Jeg er ikke sikker på om det er bare de jeg plukket, eller det er det samme med alle kappene. Sørg for å sjekke før du kjøper.

Konsistensen av produktet er veldig lik den for en lipgloss. Produktet hevder å inneholde vitamin E som nærer leppene. Produktets oppholdsstyrke er ikke like mye som en leppestift. Det varer i 1 til 2 timer uten å drikke og spise. Produktet blir enkelt overført til kopper når det drikkes. Det føles ikke klebrig på leppene.

Det er absolutt ingen shimmers eller glitter i produktet. Samlet sett er produktet OK, men med ikke så stor oppholdsstyrke. Jeg foretrekker mørkere nyanser og også matte leppestifter som jeg må søke bare en gang før jeg går på jobb og det er ikke nødvendig med å ta på touchup. Dette er ikke tilfelle med denne flytende leppestiften.

Fordeler med Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick 040 Rosa Macaron:

• Stilig emballasje. • Nærer lepper. • Ikke klebrig. • Lett parfymert. • Bedre pigmentert ved påføring i lag / strøk. • Ingen glans eller glitter.

Ulemper med Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick 040 Rosa Macaron:

• Svær formel. • Oppholder seg litt mer enn en time. • Cap lukkes ikke helt. • Høye sjanser for lekkasje. • Passer bare til lettere hudtoner.

IMBB Rating: 2/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick 040 Pink Macaron? Aldri! Det er en total katastrofe for meg, i det minste med fargen og hetten ikke lukkes helt. Hvis du er mer av en lip gloss person og elsker lyserøde glosser, så vil du definitivt like det. Det er ikke så dyrt, så gi det en tur.

Catrice 370 I En Rose Garden Ultimate Color Lipstick Review Catrice 410 Rocking Som En Pink Star Ultimate Color Lipstick Review Catrice 310 Les My Lips Ultimate Color Lipstick Review Catrice 020 Maroon Ultimate Color Lipstick Review Catrice 340 Berry Bradshaw Ultimate Color Lipstick Review Catrice 210 Pinkadilly Circus Ultimate Color Lipstick Review Catrice Lipstick i Shade 390 "På den rosa siden av livet" Anmeldelse

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: