Hei flotte lesere,

Dette er mitt første JCat Beauty-produkt, og jeg er sikker på at det ikke ville være det siste fordi dette produktet er så fantastisk og det virker som noen av de avanserte øyeskyggene jeg tidligere har brukt. Les videre for å få vite mer om dette produktet.

Produktbeskrivelse: Hva det er: En høypigmentert øyenskygge som gir kremhet til berøring med en flott fargepengning. Meget ugjennomsiktig og med våt børste gir foliefinish. Skape øynene dine med vår Blinkle Shimmer Eyeshadow. Alt fra 12 forskjellige nyanser, nøytrale til dristige farger, passer til enhver anledning. Pigmentene gir øynene et supermettet utseende med hint av ultrafint glimmer. Med hvert blink reflekterer glimmer lyset og gjør øynene til å være ønskelige og sultrige. Noen av de dristige, fryktløse nyanser gjør at du vil gå på en fargekonvensjon. Du kan også få en foliefinish med en våt børste.

Pris: $4.99

Jeg tar på meg Katt Mandarin Light Blinkle Shimmer Øyenskygge:

emballasje: Dette produktet kommer i en sirkulær aluminiumspanne som deretter settes i et plasthus med et klart lokk med navnet på produktet skrevet på toppen og annen info på baksiden av pannen. Det kommer ikke med en børste eller noen annen type applikator, men de er ikke nødvendig uansett.

Tekstur: Det er som en forfylt øyenskygge og utfører akkurat som en, spesielt når den brukes med en våt pensel. Det ser ikke ut til å være pulverisert, men det er blandbart, og fargepigmentering kan også bygges opp, men det er ikke nødvendig, fordi en enkelt fargeprøve gir en veldig god fargepenger og i de fleste tilfeller vil det være nok.

Farge:Det er den beste delen om dette produktet; Jeg elsker fargen! Det er en varm-tonet, mørk mandarinfarge med gylden glimmer i den. Denne fargen er perfekt for min hudtone og passer de fleste av oss. Denne fargen kan brukes ensom eller med et brunt røykfylt øyeutseende.

pigmentering: Awesome pigmentering - bare en sveipe gir fargen i fargeprøven jeg fotograferte. Det kan bygge opp litt mer, men det er egentlig ikke nødvendig og kan blandes ut med en lys taupe eller brun farge.

Applikasjon:Jeg brukte den på lokkene og indre hjørnet for å legge til mer definisjon i øynene mine, men det kan også brukes på pannebenet (lett hånd). Jeg personlig likte å bære den med brunt eller svart, røykaktig øye ser ut fordi de to farger la til et fint dybde og definisjon i øynene mine, og siden det er så lyst og sparkly, fikk det øye til å virke større og lysere.

Brukstid:8 til 9 timer og kanskje mer, men jeg fjernet den etter det. Det ble satt under hele varigheten jeg hadde på seg. Du kan øke slitestiden med en primer under eller bruke den med en våt børste.

Dette er et veldig godt produkt for pengene du bruker og denne nyansen var en hyggelig overraskelse. Jeg planlegger å kjøpe flere øyenskygger fra dette området eller heller dette merket fordi de er bare fantastisk.

Fordeler av J Cat Tangerine Light Blinkle Shimmer Eyeshadow:

 • Klar lokk gjør identifikasjon enkelt.
 • God mengde for prisen du betaler.
 • Mørk mandarinfarge med varme undertoner.
 • Vil se bra ut på alle hudtoner.
 • Farge kan brukes til å lyse øynene.
 • Har en glitrende overflate, som det med en fargede øyenskygge.
 • Minimal nedfall.
 • Legger til definisjon for øyne og får dem til å vises større /
 • Ingen duft.
 • Lett å blande.
 • Kan brukes vått eller tørt.
 • Bor på for en anstendig tid.
 • Rimelig og man kan få alle nyanser for en minimal pris.

Cons av J Cat Tangerine Light Blinkle Shimmer Øyenskygge:

 • Tilgjengelighet, ellers, kan ikke tenke på noe annet.

Ville jeg tilbakekjøpe J Cat Tangerine Light Blinkle Shimmer Eyeshadow? Jeg planlegger å kjøpe alle fargene fra dette området siden denne øyeskyggen har gjort så bra, og det er også lett på lommen min. Dette spekteret fra Jcat er verdt et forsøk.

IMBB Rating: 4/5

J.Cat Beauty LLS115 Blow Your Mind Liptitude 24/7 Hydrating Lip Stain J Cat Red Potion Langvarig Wonder Lip Lip Lakme Absolutt Tangerine Touch Lip Tint Matte Bh Cosmetics 88 Farger Cool Shimmer Eyeshadow Palette Essence 60 Kermit Sier Hello Shimmer Effect Mono Eyeshadow Essence 16 Gå Glam Shimmer Effect Mono Eyeshadow Essence # 79 Lola Petrola Shimmer Effekt Mono Øyenskygge Essence 57 I Skyer Shimmer Effect Mono Eyeshadow Ansikter NSH003 Shimmer Cream Eyeshadow Lakme Absolute Baked Eyeshadows-Day Shimmer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: