Hei IMBB-lesere 🙂

Savnet deg så mye. Lipsticks betyr så stor ting for meg, som de er mine beste venner og min favoritt sminkeprodukt. Jeg er mer glad i å bruke lipcrayer i disse dager på grunn av brukervennligheten. Så i dag vurderer jeg en annen leppefarge fra min samling som er Natio Holly Smoothie Lip Color Crayon. Fortsett å lese for å få vite om min erfaring med dette produktet.

Pris: INR 800, inkludert fraktkostnader.

Holdbarhet: 30 måneder.

Produktbeskrivelse: Overdådig leppefarge og balsam i et "kan" -fargeblyant, Smoothie Lip Color Crayons gir en rask glatt av jevn, mettet farge. Fås i fem vannvannende nyanser, alt fra myke nøytraler til levende farger.

Fordeler: Konsentrert pigment beriket med kondisjonering Jojoba Frøolje og Shea Butter gir jevn, overdådig farge. En stor tønne og uttrekkbar, konisk spiss gjør søknaden rask og praktisk, selv når du er på farten. Ideell for de som tar en sorgløs, lekfull tilnærming til sminke. Formuleringer er fri for parabener, paraffin, mineralolje, DEA, BHA og Carmine.

Min erfaring med Natio Holly Smoothie Lip Color Crayon:

Dette er en av de fineste kombinasjonene jeg har i leppestift-kolleksjonen til dato. Jeg har prøvd ut Natio for første gang, men har åpenbart hørt mye om dette merket og de flotte produktene. Det har et bredt utvalg av hudpleie og sminkeprodukter som er best for alle aldre og hudtyper.

Denne er en fettfargestift leppestift som er middels stor og god i henhold til pris, mengde og kvalitet. Jeg bestilte dette på nettet og dessverre var det ingen deksel for dette fargebakgrunnen. Jeg fikk dette i en boblepakke. Kritens øvre belegg er blodrød i skygge, og produktnavnet skrives ut over det.

Skyggen, Holly, er som en lysrød slags superglanset nyanse. Den har høy glans og glans når du legger den på leppene dine, den glir på så jevnt og vil gi leppene super hydrering og fuktighet i nesten 12 timer. Den har en buttery konsistens som ikke føles kremaktig, men det gir petroleumsglass som føles til leppene dine. Skyggen fungerer bra for alle tepper og for alle hendelser, ettersom det etterlater en nydelig rosefarve på leppene dine i nesten 6-7 timer.

Da jeg først påførte dette fargebaketet, følte det meg veldig fuktig. Det ble nesten 7-8 timer, og jeg måtte bare bruke det en gang igjen. Da jeg kom hjem, gned jeg leppene mine litt for å fjerne leppefargene med fingrene, og det etterlot en nydelig rose-tone. Ærlig, jeg holdt denne skyggen bare fordi rosenfargen er fantastisk. Jeg er forelsket i fargen. 😉 Faktisk er den nest beste delen at den låser fuktigheten inn.

Det fungerer som et multi-benefit-fargeblyant. Det gir meg tredoble fordeler med en leppebalm, leppefarge og leglans. 🙂

Pros av Natio Holly Smoothie Lip Color Crayon:

• Låser i fuktighet i 10 timer • Hydrerer leppene dine • Lysrød nyanse med høy glans ser sofistikert ut og fungerer for alle anledninger • Gir deg god glans • Fargen forblir i nesten 6 timer • Gir deg en nydelig rosenhue som forblir i nesten 4 til 5 timer

Ulemper med Natio Holly Smoothie Lip Color Crayon:

• Ikke for matte elskere

IMBB Rating: 4,5 av 5

Konklusjon: De tre fordelene med lip tint, leppebalsam og lip gloss gjør det til et fantastisk produkt å ha. Fangsten her er at den ikke gir deg en matt finish.

Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Natio Holly Smoothie Lip Color Crayon? Ja, jeg elsker det til kjernen og vil gjerne prøve andre nyanser i dette området. Jeg vil ikke anbefale det til de som liker matt finish skjønt.

Natio Peony Smoothie Lip Color Crayon Natio Tea Rose Smoothie Lip Color Crayon Natio Lip Color Spring Natio Line og Wrinkle Renew Roll-On Eye Serum Natio Acne Clear Spots Rensende Spotbehandling Sukker Kosmetikk Matte Som Helvete Leppestift Crayon Hollywood Style Facial Whitening Mud Mask Bourjois Color Boost Glossy Finish Leppestift - 02 Fuschia Libre Maybelline Colorshow Crayon - Skinnende Beige

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: