Av Grisha Gupta

Hei alle girlies

Da Gud skapte mann og kvinne, skapte han ikke dem like. Kvinner har alltid en høyere posisjon i livet over menn. Å ha høyere stilling betyr å ha problemer som ingen vil noensinne forstå. Å være kvinne er morsom; Vi har mye mer spennende liv. Men jenter, det er ulike problemer i våre liv som selv våre ektefeller eller partnere aldri vil forstå for, la oss innse det, de er ikke kvinner! La oss snakke om noen av våre vedlikeholdsproblemer.

1. Lære å gå i stilettene

Kunsten å vandre i høye hæler uten å snuble og se shabby er noe menn aldri vil forstå. Hvorfor og hvordan vi gjør det er utenfor fantasien deres!

2. Størrelsen på skapet

Vel, skapet mitt har så mange klær fordi jeg ikke kan bære halvparten av dem som de er enten utdatert eller ikke passer godt. Jeg kan heller ikke kaste dem ut, kanskje jeg trenger dem en dag. Denne tanken går i hver kvinnes hode når hun rengjør skapet sitt.

3. Å bli kalt Bossy at Work

Hvis en mann er bossy, er han effektiv, og hvis en kvinne er bossig, vær klar til å få et kallenavn som "isdronning"! Hvorfor Gud hvorfor?

4. Frenemies

Menn har aldri frenemier. De har enten venner eller fiender. Så elskede, hvordan vil de noensinne forstå når du kommer hjem til mannen din og forteller ham alt om kvinnen du hater, men kan ikke slutte å snakke med?

5. Perfekt skygge av leppestift

Menn savner så mye. Gleden av å ha den perfekte skyggen av leppestift. Det kommer også sammen med en downside. Lippestiften prøvde i butikken eller på modellen så en ny nyanse fra da du prøvde det på.

6. Leppestift i tennene dine

Gjør deg klar til å skynde deg og bruke leppestiften i siste øyeblikk, forlot deg med leppestift på tennene dine. Du visste ikke om det! Tenk på marerittet, jenter. Fordi mannen min bare ikke kan!

7. Gjør deg klar

Menn har neppe noe valg når det gjelder klærne sine. På den andre siden har vi kvinner en zillion valg pluss makeup pluss feste opp det håret. Det krever tid. Som krever å våkne opp tidligere. Og hvis du blir sen, vær klar til å høre - "Hvorfor tar du så mye tid til å gjøre deg klar?"! Ingen vil noen gang forstå hva vi går gjennom!

Bildekilde: 1, 2, 3,4, 5, 6, 7, 8

Clinique 7 Day Scrub Cream Skyll Off Formula 7 synder å unngå mens du bærer en saree 5 Effektiv Fuller's Earth Hair Packs for ulike hårproblemer 4 Hjemme-skjønnhetsløsninger for Everyday Skin Problemer Toni & Guy Refresh-it Dry Shampoo Ting kvinner gjør det slår menn av Ikke si "Ja" til et forhold hvis han mangler disse 5 essensielle egenskapene Hvorfor disse mennene ikke ville gjøre de beste kjæresterne

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 27 2019