Hei skjønnhet, Håper alle dere nyter vintre med deilige lohri, pongal og sankranti delikatesser. Jeg måtte tilberede en ny serie snacks for vennene mine som min frækte toddler gjorde ferdig med dem alle. Uansett i dag er jeg her for å snakke om et annet leppeprodukt fra Burberry som blir min favoritt merkevare for leppeprodukter spesielt. Jeg kjøpte litt mer nyanse fra Kisses Gloss-serien, og en av dem er "Bright Rose", en glansfri, saftig, lys korallrosa glans som er vår æresgjest i dag! Så la oss lese mer om det!

Pris: $ 29 for 0,2 Fl Oz, eksklusive skatter og frakt

Hva det er: En fuktighetsgivende, lett, ikke-klebrig glans som gir en buildable våt glans lip look. Hva det gjør: Denne glansen glir over leppene for en fyldigere, blomstrende effekt. Den byggbare formelen skaper en speillignende glans som starter med en subtil, dyster slør av farge og intensiverer til en moden, våt utseende. Leppene er hydrert og kontinuerlig kyssbar med null klistrethet. Kisses Gloss er tilgjengelig i 28 runway-inspirerte nyanser og flere finish fra høy glans til perle og glitrende.

ingredienser: Polybuten, oktyldodekanol, oktyldodecylsteroylstearat, silikatimetylsilylat, trietylheksanoin, triisodecyltrimellitat, isocetylstearat, pentaerytrityltetraisostearat, diisostearylmalat, fenylpropyldimetylsiloksysilikat, dietylheksylsyringylidenmalonat, tokoferylacetat, kapryl / caprittriglycerid, parfum (duft), Linalool. +/- (kan inneholde): CI 77491, CI 77492, CI 77499 (jernoksid), CI 19140 (Yellow 5 Lake), CI 15850 (Rød 6, Rød 7), CI 42090 (Blå 1 Lake), CI 45410 Red 28 Lake), CI 75470 (Carmine), CI 77891 (Titandioxid).

Min erfaring med Burberry Kisses Gloss Bright Rose nr. 61:

Glansen leveres i tradisjonell Burberry glansemballasje med en mønsterhett. Det har en subtil duft som er mild for å bryte selv følsomme neser. Samlet sett er det ganske brukervennlig og reisevennlig emballasje.

Skyggen "Bright Rose" er en lyse korallrosa saftig glansfri glans, ganske mye til min smak. Imidlertid kommer den opp med ren subtil gjennomskinnelighet på lepper som kan være en avslag for gals som søker intens farger, mens gals som leter etter en subtil koralpigmentering, vil elske den. Personlig ville jeg også elsket litt mer fargeintensitet, selv om jeg har det bra med sin rene pigmentering som jeg kan bære den på uten sminke eller subtile sminke dager! Det legger farge til våre lepper selv om det er litt på ren side, men det er ikke en gjennomsiktig glans helt.

Tatt i betraktning sin rene dekning og gjennomsiktig glans tror jeg det ikke passer for skjønnhet med pigmenterte lepper, med mindre de bærer den over leppe eller leppefarge. Jeg tror ikke at flere lag kan hjelpe til med dekning i denne skyggen, selv om den gir ganske våt glansfinish som ser bra ut generelt.

Teksten i disse glansene er virkelig perfekt, hverken tykk eller væsken som bare er egnet til å holde seg til lepper for anstendig timer, avhengig av person til person og skygge henholdsvis. Som denne skyggen bæres for anstendig 4-5 timer med sin saftige, rene overflate på lepper som holder leppene myke, selv etter at de har farget lepper i motsetning til få nyanser som har en litt bedre oppholdsstyrke. Glansen bærer seg komfortabelt på mine vanlige, tørre lepper uten å sette på tørre flekker og / eller leppe linjer; Derfor finner jeg det perfekt for jevn, tørre, uttrukne lepper. Faktisk gir det en finere fullere lepper effekt som kan være perfekt for tynne lepper. Den har jevn fargeprofil som gir subtil, saftig, jevn finish til leppene, slik at de blir myke smarte i flere timer.

Det overføres til kopper og briller i hele måltidstiden og fader derfor innen 4-5 timer uten å skille seg ut, men bare myke smarte lepper. Det vil ikke fremheve eller fremheve leppefeilene dine annet enn å være på ren side. Jeg vil absolutt anbefale det til gals som elsker subtile glosser mens skjønnhet med pigmenterte lepper og / eller å søke høy pigmentering må hoppe over den eller bruke den over leppefargene / leppelinjene.

Fordeler med Burberry Kisses Gloss Bright Rose nr. 61:

• En glansfri, saftig, lett, klar koralrosa leppemaling. • Det vil ikke fremheve eller forverre tørre leppeproblemer ytterligere. • Det gir absolutt fullere, plumped lip-effekt. • Det gir en høyglanset glans til leppene. • Det er ikke formulert med parabener, ftalater og sulfater. • Ganske brukervennlig og reisevennlig emballasje.

Ulemper med Burberry Kisses Gloss Bright Rose nr. 61:

• Skyggen er på den rene siden, derfor vanskelig for pigmenterte lepper. • Den kommer helt av etter et tungt måltid. • Det gir ikke intenst fargebetaling. • Dyrt.

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøp Burberry Kisses Gloss Bright Rose No. 61? Vi får lignende dekning og egenskaper i mange billigere merker, og det kan derfor ikke fungere for alle. Men sammenligner den myke, hydratiserende formelen som aldri irriterer mine tørre og til og med uttrukne lepper, jeg føler at jeg får det igjen, uansett hvor dyr det er.

Burberry Kisses Gloss No. 97 Plum Pink Review Burberry Pink Mist No. 53 Kisses Gloss Review Burberry Kisses Hydrating Lip Farge Sepia 85 Review, Swatch, FOTD Burberry Lip Glow Blush No 4 Review, Swatch, FOTD Burberry Jet Black No 1 Ubesværlig flytende eyeliner Review, Swatch, FOTD Burberry Sheer Eyeshadow Blek Barely No 22 Review, Swatch, FOTD Burberry Våt og tørr silke Øyenfarge Storm Grå 303 Review, Swatch, FOTD

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 22 2019