Hei søt,

Maybelline har fanget hele markedet med sine laster og masse nye lanseringer. En av noen nylig lanserte områder er "Fit Me!" -Området. Jeg plukket opp Fit Me! Matte + Poreless Foundation og rødmen for å prøve ut og for å se om dette meget ravete området lever opp til sprøytenarkomanen. Så her presenterer jeg anmeldelsen av Maybelline Fit Me! Blush - 204 Medium Pink.

Pris: Rs 400

Produktbeskrivelse: Trøtt av å gjemme eller maskere huden din? Finn din FIT med Maybelline New Yorks "Fit Me Range"

Med Fit Me! ® Blush får du en nydelig rosa eller rose flush som lar den virkelige du skinne gjennom. Pensle på noen av disse nyanser, og du er klar for en piknik i parken eller en kveld med din bestie.

Her er hvorfor du vil elske det: - Tilgjengelig i 3 nyanser - Medium Rosa, Middels Naken, Medium Coral - Gir et naturlig utseende og forsvinner bevis - Alle hudtyper

Min erfaring med Maybelline passer meg! Blush - 204 Medium Pink:

Maybelline passer meg! blushes har vært ganske kjent i lang tid, og jeg er glad for at Maybelline lanserte disse i India også. Jeg ventet faktisk mye fra disse små buskene fordi de var så mye raved om.

emballasje: Maybelline passer meg! rødme kommer i en liten rektangulær kompaktkanne; pannen har blushpaletten og børsten. Den har dette gjennomsiktige lokket over det som gjør det veldig enkelt for oss å se fargen gjennom vinduet. Det gjennomsiktige dekselet åpnes og lukkes med et klikk, så nå bekymringer for å falle ut av rødmen. Den har skyggenavnet og beskrivelsen skrevet bak. Jeg liker størrelsen siden det gjør dette rødme så reisevennlig.

Skygge: Skyggen, Medium Pink, er faktisk en veldig myk og en subtil rosa. Å være den eneste rosa i Fit me! rødme familie, forventet jeg å være litt lysere fordi bare da ville det passe indiske hudfarger. Den rosa er en fin, pen, rosa rosa nyanse som ser ekstremt naturlig ut på huden. Det gir meg en fin romantisk flush på kinnene mine, noe som får meg til å se alt glødende. Blush er noe som vil utfylle bare rettferdig hud.

Det vil se ashy eller sannsynligvis ikke dukke opp på medium til dusk hudtoner. Jeg var litt skuffet over skyggeområdet fordi jeg ikke tror de er like lyse som forventet for å komplementere indiske hudfarger. Blush har en fin glimmerbunn og shimmers er veldig fine, noe som gir mine kinnben en veldig vakker uthevingseffekt.

Tekstur og pigmentering: Tekstur er veldig glatt og føles ikke pulveraktig eller kalkaktig på kinnene mine i det hele tatt. Men det forårsaker mye utfall i pannen mens du plukker opp det for søknad. Pigmenteringen er noe som denne rødmen mangler! Pigmenteringen er svært dårlig, og det tar meg 4-5 swipes for å få det til å vises på kinnene mine. I de første 3 swipes, det faktisk ikke vises. Dette er ganske kjedelig og irriterende fordi vi er makeup junkies, og vi har brukt bedre rødmer som dukker opp i den første swipe selv.

Oppholdsstyrke: Oppholdskraften er igjen skuffende fordi den forblir helt frisk og glødende for den første timen, blekner etter en stund og til slutt forsvinner etter 2 timer. Etter 2 timer er det bare noen shimmers igjen på ansiktet mitt, som ser veldig søt ut; men det er ingen farge.

Alt i alt: Jeg tror virkelig dette er gjennomsnittlige rødme; og jeg føler Maybelline kunne ha gjort litt bedre. Denne ville ha vært en veldig fin rødme, hvis pigmenteringen og oppholdskraften hadde vært bedre.

Fordeler med Maybelline passer meg! Blush - 204 Medium Pink:

• Veldig praktisk, kompakt emballasje • Gjennomsiktig emballasje • 3 helt forskjellige nyanser å velge mellom • Denne skyggen gir meg skyllete rosa kinn • Skimrende partikler markerer kinnbenet mitt og gir en subtil glød • Flott for hverdagsbruk • Flott for god hudton

Ulemper med Maybelline passer meg! Blush - 204 Medium Pink:

• Pigmenteringen er dårlig • Børstehårene er ikke så myke • Det kommer ikke til å oppstå på medium / dusk hudtoner • Varer ikke i mer enn 2 timer • Maybelline-tester på dyr

Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefale Maybelline passe meg! Blush - 204 Medium Pink? Nei, jeg vil egentlig ikke anbefale denne. De to tingene vi ser etter i en rødme - pigmentering og oppholdskraft er gjennomsnittlige. De friske gløden rødmer virker bedre enn disse.

IMBB Rating: 3.4/5

Konklusjon: Stiftelsen og concealer fungerer ganske bra fra dette spekteret, men blushene mangler definitivt noen ting.

Maybelline Fit Me Blush i Deep Coral Maybelline Fit Me Blush i Medium Coral Maybelline Fit Me Foundation Maybelline passer meg presset pulver Maybelline Fit Me Concealer Dior Nail Paint Porcelaine 204 Marc Jacobs # 204 Utrolig Le Marc Lip Creme YSL Rouge Pur Couture Mats leppestift nr. 204 Rouge Scandal Leger Formel Super BB All-in-1 Kinn og Lip Beauty Balm i Berry Pink 39 Rosa leppestifter for alle hudtoner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: