Hei alle sammen!

Dagens gjennomgang handler om Catrice 170 Plumplona Olé Longlasting Lip Pencil. En lip liner gjør at leppene ser fyldigere ut og mer definert. Det forhindrer også leppestiftet fra blødning og fjerning. Det er som å tette leppestiften for å holde seg inne i leppene. Jeg kan ikke leve uten en.

Produktbeskrivelse: Den ideelle forberedelsen til mote lepper: Longlasting Lip Pencil setter fargegrenser og forhindrer leppestift og glans fra streaking. Den vanntette tekstur garanterer ultralette konturer. Og den kremete spissen glir lett over leppene dine for å sikre en nøyaktig anvendelse.

Pris: € 1,95 for 0,78gm

ingredienser: Ikke tilgjengelig

Min erfaring med Catrice 170 Plumplona Olé Longlasting Lip Pencil:

Nå kommer til 170 Plumplona Olé, det er en lys plommefarget leppepenn som jeg ikke kan anbefale nok. Jeg er helt slått av skyggen. Fargen er litt mørk og passer til de fleste mørke eller høstfarvede leppestifter. Fargen utgjør seg ikke helt når den brukes med de riktige nyanser; det blir lett blandet med leppestiftet.

Lip liner hjelper meg å forhindre leppestift fra blødning. Catrice leppestifter pleier å bløde og jeg Bruk alltid sine leppestifter og leppeforbindelser i kombinasjon. Denne leppepennen kommer i en enkel grunnleggende emballasje. Det er en blyant med en hette. Det er ikke en selvslipende type leppepenn. Jeg ville ha foretrukket en selvskarpere en siden spissen har en tendens til å bryte lett når jeg skjerper. Dette medfører mye spild av produktet.

Fargen er så stor at den kompletterer alle indiske hudfarger. Jeg kan bruke den med de fleste av leppestifterne mine, spesielt mørke og plomme. Tekstur er kremaktig og glir glatt på leppene. Det er ikke nødvendig å bøye blyanten hardt. Jeg vil beskrive formelen som en perfekt balanse mellom tørr og fuktig. Produktet er vanntett og varer ganske lenge på lepper uten større fading eller å lage flekker. Det varer mitt spise- og drikkemøte. Jeg trenger aldri touch-ups.

Fargen er så attraktiv at jeg bruker den til å fylle mine komplette lepper. Når jeg gjør det, føler meg leppene og ser tørre ut. Så jeg bruker normalt et lag med leppebalm og legger det opp med en leppepenn. Når du bruker den bare til å rette på leppene, skjer det så at leppestiftet blir lite flekkete, men liner forblir intakt. Så det er en god ide å blande seg godt slik at du ikke forlater en linje på leppens ytre kant.

Konklusjon: God kvalitet med lav pris. Catrice tiltrekker alltid kunder med tilbehør som skjerp eller pensler og så videre. Dessverre har denne ingen. En selvklebende emballasje ville vært perfekt.

Fordeler av Catrice 170 Plumplona Olé Longlasting Lip Pencil:

• Multitasks som leppestift • Komplementerer indiske hudtoner • Komplementerer et bredt utvalg av leppestiftfarger • Forhindrer leppestifter og glosser fra blødning • Perfekt høstfarge

Ulemper med Catrice 170 Plumplona Olé Longlasting Lip Pencil:

• Trenger manuell sletting • Bryter lett, noe som fører til sløsing • Tilgjengelighet i India • Føler og ser tørr ut når den brukes alene

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøpe Catrice 170 Plumplona Olé Longlasting Lip Pencil? Sikker. Jeg elsker virkelig fargen mye og liker å bruke den som en langvarig leppestift.

Vil jeg anbefale Catrice 170 Plumplona Olé Longlasting Lip Pencil? Det er for folk som elsker eller foretrekker mørke høstfarger. Den passer mesteparten av hudtonene, og selv om det er spild under slipingen, er det balansert ut med prisen på produktet.

Catrice 100 Upper Brown Side Longlasting Lip Pencil Catrice 020 Hei Macadamia Ahey Langvarig Lip Pencil Catrice 310 Les My Lips Ultimate Color Lipstick Catrice Eye'Matic Dip Liner Vanntett Catrice 370 I En Rose Garden Ultimate Color Lipstick Chanel 170 Rose Glacier Powder Blush Lakme Enrich Satin Lipstick i P170 NARS Velvet Matte Lip Pencil - Cruella Maybelline Fashion Brow Duo Shaper Brown

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 21 2019