Hei alle sammen! Dagens gjennomgang handler om Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick 080 Rose, vil du ...? Catrice utgitt Shine Appeal Fluid Lipsticks noen måneder tilbake. Jeg ville definere Shine Appeal Fluid Lipstick som en sterkt pigmentert lip gloss. Jeg er ikke en lip gloss person, men ønsket å gi væske leppestift et forsøk. Jeg har allerede anmeldt 050 Hva en melon.

Pris: 4 € for 5 ml

Produktbeskrivelse: VISION EN VOGUE Shine Appeal Fluid Lipstick er en ekte skjønnhetshybrid og forener den rene fargen på en leppestift med den maksimale glanseffekten av en glans. Den inneholder vitamin E som pamperer det følsomme leppeområdet og gir en jevn og lys finish. Med nyanser å velge mellom myk nøgen til klassiske røde nyanser, er Shine Appeal Fluid Lipstick helt sikker på at alle fargedrømmer blir oppfylt.

ingredienser: Polybuten, OCTYLDODECYL stearoyl-stearat, TRIETHYLHEXANOIN, TRIISODECYL trimellitat, isocetylstearat, VP / heksadecen-kopolymer, DIISOSTEARYL malat, SILICA DIMETYL SILYLATE, glyserylbehenat / EICOSADIOATE, pentaerytrityl TETRAISOSTEARATE, PHENYLPROPYLDIMETHYLSILOXYSILICATE, tokoferylacetat, dietylheksyl SYRINGYLIDENEMALONATE, caprylsyre / caprin TRIGYLCERIDE, aroma (FLAVOR ), CI 19140 (GUL 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 77891 (TITANIUMDIOXID).

Min erfaring med Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick 080 Rose, vil du ...?

Som alltid er emballasjen stor. Den kommer i et gjennomsiktig plastrør. Produktet ser ut som en vanlig leppestift fra utsiden. Hetten har en applikatorstang. Veggspissen har en veldig myk applikator. Det er veldig lett å åpne og lukke hetten. Luken lukkes tett og det er ingen sjanse for lekkasje, så det er trygt å reise med.

Spissen på applikatoren er stiv og bøyes ikke når produktet påføres på leppene. Spissen på applikatoren er også veldig myk og glir lett over leppene.

Konsistensen av produktet er veldig lik den for en lipgloss. Produktet hevder å inneholde vitamin E som nærer leppene. Produktets oppholdsstyrke er ikke like mye som en leppestift. Det varer i 1 til 2 timer uten å drikke og spise. Produktet blir enkelt overført til kopper når det drikkes. Det føles ikke klebrig på leppene.

Fargen er nøgenrosa. Jeg personlig ikke liker skyggen og også tekstur av dette bestemte produktet. Produktet føltes litt pulveraktig, og jeg tror jeg aldri vil bruke dette igjen. Den ferdige utseendet på leppene var helt unflattering. Lippene ser helt glanset, men ujevn. Det er absolutt ingen glimmer eller glitterpartikler i produktet. Samlet sett er produktet ikke verdt med ikke så stor oppholdsstyrke. Jeg foretrekker matte leppestifter som jeg trenger å søke bare en gang før jeg går på jobb, og det trenger ingen touchups. Dette er ikke tilfelle med denne flytende leppestiften.

Totalt sett er jeg ikke fornøyd siden oppholdskraften er ikke så stor og fargen er bare ikke for meg. Jeg føler at det ikke ville passe mange andre indiske hudfarger også.

Fordeler med Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick 080 Rose, vil du ... ?:

• Stilig emballasje. • Nærer lepper. • Notsticky. • Lett parfymert. • Ingen glans eller glitter.

Ulemper med Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick 080 Rose, vil du ... ?:

• Svær formel. • Oppholder seg litt mer enn en time. • Skygge passer ikke til mange indiske hudtoner. • Produktet føles pulveraktig og ujevn på leppene.

IMBB Rating: 2/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick 080 Rose, vil du ...? Aldri! Jeg foretrekker og føler meg tryggere med leppestift på leppene mine enn leppeblank eller væske leppestift. Jeg liker heller ikke å bruke produktet på nytt; dette skjer for å være tilfelle her. Skyggen er så ikke meg. Hvis du er mer av en lip gloss person og liker å prøve forskjellige naken nyanser, så kan du prøve det.

Catrice 370 I En Rose Garden Ultimate Color Lipstick Review Catrice 410 Rocking Som En Pink Star Ultimate Color Lipstick Review Catrice 310 Les My Lips Ultimate Color Lipstick Review Catrice 020 Maroon Ultimate Color Lipstick Review Catrice 340 Berry Bradshaw Ultimate Color Lipstick Review Catrice 210 Pinkadilly Circus Ultimate Color Lipstick Review Catrice Lipstick i Shade 390 "På den rosa siden av livet" Anmeldelse

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: