Hei alle,

Milani har nylig lansert et veldig interessant utvalg av leppebehandling - "Milani Moisture Lock Lip Treatment." Dette er et utvalg av 8 forskjellige lipoljer som kommer i en veldig søt emballasje. Jeg var fascinert fordi jeg ikke hadde brukt lipoljer før og dermed endte med å kjøpe 3 oljer fra dette området. I dag vurderer jeg "02 Healing Lemon Honey" varianten for deg. Les videre for å finne ut mer.

Pris: $ 8,49, prisene varierer fra butikk til butikk.

Produktbeskrivelse: Oppdag en revolusjon i leppehydrering pluss en sunn dose av glans med en første lipolje i 8 vanedannende duftende, kyssblussende nyanser. Alle lipoljer er formulert med den naturlige helbredende kraften til Jojoba, Avocado og Tsubaki Oil. Som en ekstra fordel, er hver nyanse infundert med forskjellige næringsdrevne oljer som behandler en bestemt bekymring. Den myke, ekstra myke applikatoren klemmer kurvene på leppene dine og låses i fuktighet.

De 8 forskjellige oljene i dette området er: 01: Moisturizing Almond Coco 02: Healing Lemon Honning 03: Foryngende ferskenmango 04: Kondisjonering Grapeseed 05: Reparere Primrose 06: Revitalisering Grapefrukt 07: Beskyttelse av granateple 08: Nourishing Hindbær

Jeg kjøpte disse tre - 02 Healing Lemon Honey, 06: Revitalizing Grapefruit og 08: Nourishing Raspberry oljer.

Min erfaring med Milani Fuktlås Citron Olje Infused Lip Behandling - Healing Citron Honning:

emballasje:Emballasjen til dette området er så søt og er bundet til å generere mye interesse. Jeg mener at du bare ikke kan passere disse søte, små flasker med forskjellige farvede væsker som sitter på en butikkhylle. Det mente meg om de fargede hetteglassene i kjemilaboratoriet 😛

Flasken kommer med en skrue på hette og en fett doeformet svampapplikator. Svampen er ganske stor i forhold til de normale applikatorene som du vanligvis ser med andre glosser, men det er ganske bra å plukke opp oljen og bruker produktet lett på leppene.

Pigmentering / Texture / Performance:Selv om leppeoljen ser ut til å ha en ganske gylden gul farge i flasken og trollet, virker det faktisk fargeløst på leppene. Det legger ingen farge i det hele tatt til leppene. Det legger bare til masse synlig skinnende glans. Personlig er jeg ikke en glansperson, og følg derfor ikke slikt et skinnende utseende. Lippoljen har en behagelig sitron duft som ikke er overveldende. Lukten slites bort etter en stund.

Tekstur overraskende føles ikke som en olje. Det er mer som en glans, og den gode delen er at den ikke er åpenbart klebrig, men for et produkt som hevder å være en leppebehandling som er infundert med oljer, ventet jeg å være litt mer hydratiserende. Det føles fuktighetsgivende når du først bruker det, men jeg føler at det bare sitter der på leppene for en stund og så fades bort uten å synke virkelig inn i leppene og gjøre noe langsiktig godt. Jeg vil i stedet bruke en god leppebalsam noen dag. Den forblir i ca 2 timer eller så og begynner deretter å falme bort.

For å oppsummere, vil jeg si det gir en fin glans og litt fuktighet, men ingenting som kan erstatte en god leppebalsam. Jeg vil ikke anbefale det for tørre lepper. I tillegg, med null farge, tror jeg Milani har overdone det ved å lansere 8 forskjellige versjoner.

Fordeler med Milani Fuktlås Citron Olje Infused Lip Behandling - Healing Citron Honning:

  • Fin glanset glans.
  • Lett, ikke-klebrig formel.
  • Gjelder jevnt på leppene.
  • Søt, attraktiv emballasje.

Cons av Milani Fuktslås Citron Olje Infused Lip Behandling - Healing Citron Honning:

  • Ikke fuktighetsgivende nok.
  • Vil ikke hjelpe tørre lepper.
  • Ingen hint av farge i det hele tatt.
  • Lav oppeffekt.

IMBB Rating:

2/5

Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefal Milani Fuktlås Citron Olje Infused Lip Behandling - Healing Lemon Honning? Jeg vil ikke anbefale som jeg føler det ikke gjør mye for tørre lepper. Jeg vil ikke kjøpe tilbake, men jeg eier allerede 2 flere nyanser fra dette området.

Milani 04 Violet Addict Lip Intense Liquid Color Milani 29 Teddy Bare Color Statement Leppestift Milani Matte Diva Fargebetegnelse Moisture Matte Lipstick Milani Flamingo Pose Color Statement Leppestift Vidal Sassoon Moisture Lock One Minute Mask Nivea Pure and Natural Olive and Lemon Lip Balm Blossom Kochhar Aroma Magic Minty Sitron Lip Balm Kroppsbutikken Sweet Lemon Beautifying Oil Clinique Superbalm Lip Behandling Dermasil Labs Moisturizing Lip Behandling Clinique Repairwear Intensive Lip Treatment Inglot Lip Defence Treatment 02 VLCC Honey Lovable Lips Lip Balm Body Shop Honeymania Lip Balm Burt Bier Honey Lip Balm Forest Essentials Lip Balm Kokum Smør og Honning

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: