Hei alle sammen!

Stedet hvor jeg er, er vintrene svære og våte, men når det er klart, kan temperaturen falle til under null, og det er når huden reagerer ganske rar. Det er vindforbrenninger på lepper i tørre vinterdager som kan gjøre områdene rundt leppene svært ubehagelige og peeling. Jeg fikk et par leppebalmer for vinteren og impulsivt plukket opp dette som det hadde en vanilje duft.

Pris: $ 3,29 for 4,25 gm

Produktbeskrivelse:

En luksuriøst kompleks og trøstende leppebalsam som brister med helt naturlig vanilje. Par det med fuktighetsgivende Shea Butter og beroligende vitamin E, og du har en ekte godbit for glade lepper. • Nærer med Shea Butter og antioxidant Rich Vitamin E • Kompleks Vanilje duft • 100% naturlig

Hvordan å bruke:

Påfør leppebalsammen til leppene dine så ofte som nødvendig, spesielt i tørre, kalde eller vindfulle forhold. Graviditet / amming: Ved graviditet eller amming, spør en helsepersonell før bruk.

ingredienser:

Min erfaring med Burt's Bees Vanilla Bean Lip Balm:

emballasje: Denne leppebalmen kommer i en vanlig plast leppebalmrør som kan vrides med klokken og mot urviseren for å få produktet ut eller trekke det inn.

Jeg vet at vi alle har minst en leppebalsam med oss ​​som vi alle bærer med oss ​​hvor vi går, og det er enda bedre å finne gode produkter som kan bli en stift. Jeg så bare på hudpleieavsnittet på min lokale dagligvarebutikk da jeg så denne balsammen; selv om jeg har brukt andre balsam fra Burt's Bees, denne jeg aldri hadde prøvd. Jeg har brukt 100% naturlige leppebalmer før dette, og jeg visste at disse er veldig gode produkter.

Denne balsam har bivoks og andre naturlige komponenter som svarer godt på huden min. Jeg bruker den hver kveld før jeg går i seng og hele tiden i mellom når jeg husker; Tekstur er verken for fet eller veldig tørr. Det gir akkurat den rette mengden hydrering man trenger for å helbrede lekkede lepper. Balsam har hjulpet meg med å komme seg fra tørre lepper og har gjort dem bedre over tid; Dette hjelper virkelig fordi jeg elsker å bruke matte leppestifter. Vanilje duften er heller ikke for sterk eller for subtil; den har akkurat den rette blandingen.

Pros av Burt's Bees Vanilla Bean Lip Balm:

• Meget hydratiserende. • Nonoily. • Nonsticky. • Gjør leppene smarte. • 100% naturlig.

Ulemper med Burt's Bees Vanilla Bean Lip Balm:

• Ingen.

IMBB Rating: 5/5

Vil jeg anbefale Burt's Bees Vanilla Bean Lip Balm? Ja, det anbefales for alle; vi trenger alle en leppebalm i vårt daglige liv 😉

Burt's Bees Forfriskende Lip Balm med Pink Grapefruit Review Burt's Bees Foryngende Lip Balm Med Acai Berry Review Burt Bier Replenishing Lip Balm Review Burt Bier Honey Lip Balm Review Burt Bier Nourishing Lip Balm med Mango Butter Burt's Bees Rose Tinted Lip Balm Review Burt's Bees Sweet Violet Tinted Lip Balm Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: