Nådig hilsen!

Hvert land har sine skjønnhetshemmeligheter, overlevert gjennom generasjoner. De gamle tipsene finner ofte en ny fan som følge av lanseringer og gimmicker av kosmetiske verden. Marokko er et vakkert land i Nord-Afrika, vuglet i naturskjøtet med høye fjell, feiende ørken, robust kystlinje og de svingete gangene i gamle medina byer og souk. Men noen av verdens fineste og mest ettertraktede skjønnhetshemmeligheter og ingredienser finnes i dette landet. I dette innlegget avdekker jeg noen skjønnhetshemmeligheter fra den marokkanske jorda.

1. Potent Liquid Gold

Verden går gaga over argan olje i dag. Men i århundrer har marokkanske kvinner brukt Argan olje, den rareste av alle oljer, for å bevare og forbedre skjønnheten i huden. I eldre tider ble oljen brukt lokalt til å behandle hudsykdommer og beskytte huden mot det harde, tørre klimaet i ørkenen. Også referert til som "Gullet i Marokko" på grunn av sin dype, gule farge, har Argan olje berømt som en anti-aging behandling og er også kjent for å hjelpe til med å redusere akne og strekkmerker. Den sterke oljen er en magisk potion for hud, hår og negler.

2. Rengjøring leire

Et skjønnhets tips Marokkanske folk har fulgt religiøst i århundrer, forskjellige typer leire, hovedsakelig Rhassoul eller ghassoul leire, spiller en viktig rolle i rensing og avgiftningsprosessen. Dette kan brukes som en avgiftende rengjøringsmiddel, hudbalsam eller kroppsmaske, og overgår andre leire med innhold av silika, magnesium, kalium og kalsium. Denne mineralrike rhassoul leiren er blandet med oransje blomstervann eller rosenvann for å gjøre det til en lukte pasta som brukes til hudfornyelse og frigjørende giftstoffer.

3. Rose Oil

Rose olje er en luksuriøs olje laget av Rosa Damascena, eller den marokkanske rosen. Betraktes som en essensiell olje med høyest vibrasjon, er den kjent for sin stressavlastende og beroligende egenskaper, samt evne til å gjøre huden glødende og glatt. Utvunnet fra faktiske rosenbladene, er helbredelses- og avbalanseringsrosenoljen spesielt egnet for følsom, tørr og aldrende hud. Rosevann, et biprodukt av oljen, brukes også som rensemiddel og fuktighetskrem.

4. Spa Touch

Hammam betegner et offentlig dampbad og et rensende rituelt bad som spiller en sentral rolle i det marokkanske folks rutine frem til i dag. De innfødte betaler et ukentlig besøk til en lokal Hammam for den ritualbaserte kroppsbehandlingen som inkluderer rensing, aromaterapi, avgiftning og massasje. Kjent for sin helbredende og transformative krefter, oppmuntrer den marokkanske hammam til hudutjevning, øker sirkulasjonen, stimulerer immunsystemet, frigjør toksiner og lindrer stress.

5. Svart såpe

Et virkelig mirakuløst produkt, svart såpe eller savon noir, oppsto i Vest-Afrika, men ble populær i Marokko. Den svarte såpen er rik på vitamin E og er antimikrobiell, medisinsk og avgiftende, så vel som aromatisk til sansene. Det renser huden dypt, gjør det mykere å forberede seg på eksfoliering, og bidrar også til å redusere for tidlig tegn på aldring.

6. Aromaterapi

Selv om aromaterapi er kjent i mange land, er Marokko et av de eldste landene der aromaterapi er blitt populær. Infundert med essensielle oljer som duftende roseolje, beroligende kamilleolje og cypresolje, massasje og helingsprosedyren vil vekke sanser, helbrede hud og hårproblemer, øke humøret og forynge kroppen.

7. Mykere Shea Butter

Før hunasmør overveldet kropps kremer, lotioner og så videre, var dette beskjedne elfenbenfettet hentet fra afrikansk shea-treet bare samfunnskunnskap. Så afrikanske folk, bemerkelsesverdige marokkanere brukte Shea smør som et mykemiddel etter bading. Det ekstreme været som ofte spilte ødeleggelse på huden, gjorde dem i stand til å realisere de intense nærende egenskapene til shea. Det kan helbrede tørrhet, virker som en mykhet og gir glødende hud.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5

Svette i stil: 7 søte frisyrer for løpere Skjønnhetshemmeligheter av arabiske kvinner Beauty Secrets of Aishwarya Rai Skjønnhetstips fra Kashmir Cleopatras skjønnhetshemmeligheter Revealed: Koreansk skjønnhetshemmeligheter for feilfri kompleksjon! Bath and Body Works Marokko Orchid og Pink Amber Fine Fragrance Mist NYX Matte Lip Cream i Marokko

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 27 2019